Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1250
16.5.17 10:10

Mě se tedy uplně nestalo, že bych po překrvení dole ztratil uplně hlavu a skoro nevedel co delam teda ;) nedokazu si to ani predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
@Bůča píše:
s tim taky souhlasim.je vic nazoru :roll: vidim to na tu klec, fakt. ciste z vychovnych duvodu :pankac:
:mrgreen: :mrgreen: jasné toto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
@mmch píše:
Hele, já to mám taky ale po porodu trochu jinak. Dřív to bylo maso strašný. A teď kolikrát taky nemůžu.. nevím proč? :zed: :think:

hormony. zenska je prej napechovana jak petarda. a lita to behem celyho cyklu. pokud teda nebere hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 10:11
@Denisa76 píše:
hele to nemám ve zvyku někomu něco oplácet..mám v hlavě scénář toho co udělám a co chci už udělat hoodně dlouho..tahle situace mě zřejmě jenom přihrála do karet..časem písnu :pankac: a moc děkuji pomohly jste mě dneska moc moc moc :*

Nemyslela jsem oplácet ve stejném duchu… Jen prostě, že se nedáš.. Ale ty určitě NE!!
:hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 10:11
@Denisa76 píše: :mrgreen: :mrgreen: jasné toto

jupijajeeeej :pankac: :mrgreen: to bude maso :lol: zavidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 10:13
@zvědavejmoc píše:
Mě se tedy uplně nestalo, že bych po překrvení dole ztratil uplně hlavu a skoro nevedel co delam teda ;) nedokazu si to ani predstavit

nemel jsi spravnej podnet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 10:13
@Bůča píše:
hormony. zenska je prej napechovana jak petarda. a lita to behem celyho cyklu. pokud teda nebere hormony.

Neberu nic právě. Po antině jsem neměla chuť na nic kolikrát.. :roll: Max si to udělat u péčka.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 10:14

Pubos, ale peknej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 10:17
@Bůča píše:
nemel jsi spravnej podnet :pankac:

8o ještě ho naváděj nevíš, že je přihlášenej do konkurzu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 10:21
@mmch píše:
Nemyslela jsem oplácet ve stejném duchu… Jen prostě, že se nedáš.. Ale ty určitě NE!! :hug: ;)

ahá :hug: já né sestro to svoje si až budu i na tom tom druhém konci břehu..moje duše je nezmar a nedá se neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 10:22

Ja proste musim cloveku duverovat. Pokud moji duveru ztrati, stahnu se a uz ju znova neziska. Ale ja su strasne neduverivy clovek. Na tohle dojel muj chlap. Stacilo jedno neustani a ikdyz lituje, ma smulu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 10:23
@zvědavejmoc píše:

uvidíme u testování se pak budeš moct předvést ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 10:23
@misi11 píše:
Pubos, ale peknej :mrgreen:

nonýsek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 10:24
@Denisa76 píše:
hele to nemám ve zvyku někomu něco oplácet..mám v hlavě scénář toho co udělám a co chci už udělat hoodně dlouho..tahle situace mě zřejmě jenom přihrála do karet..časem písnu :pankac: a moc děkuji pomohly jste mě dneska moc moc moc :*
:hug: :hug: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 10:26
@Denisa76 píše:
8o ještě ho naváděj nevíš, že je přihlášenej do konkurzu :cert:

Tady jsem něco prošvihla… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit