Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se tedy uplně nestalo, že bych po překrvení dole ztratil uplně hlavu a skoro nevedel co delam teda
nedokazu si to ani predstavit
@Bůča píše:
s tim taky souhlasim.je vic nazoruvidim to na tu klec, fakt. ciste z vychovnych duvodu
@mmch píše:
Hele, já to mám taky ale po porodu trochu jinak. Dřív to bylo maso strašný. A teď kolikrát taky nemůžu.. nevím proč?![]()
hormony. zenska je prej napechovana jak petarda. a lita to behem celyho cyklu. pokud teda nebere hormony.
@Denisa76 píše:
hele to nemám ve zvyku někomu něco oplácet..mám v hlavě scénář toho co udělám a co chci už udělat hoodně dlouho..tahle situace mě zřejmě jenom přihrála do karet..časem písnua moc děkuji pomohly jste mě dneska moc moc moc
Nemyslela jsem oplácet ve stejném duchu… Jen prostě, že se nedáš.. Ale ty určitě NE!!
![]()
@Denisa76 píše:![]()
jasné toto
jupijajeeeej
to bude maso
zavidim ![]()
@zvědavejmoc píše:
Mě se tedy uplně nestalo, že bych po překrvení dole ztratil uplně hlavu a skoro nevedel co delam tedanedokazu si to ani predstavit
nemel jsi spravnej podnet ![]()
@Bůča píše:
hormony. zenska je prej napechovana jak petarda. a lita to behem celyho cyklu. pokud teda nebere hormony.
Neberu nic právě. Po antině jsem neměla chuť na nic kolikrát..
Max si to udělat u péčka..
![]()
@Bůča píše:
nemel jsi spravnej podnet
ještě ho naváděj nevíš, že je přihlášenej do konkurzu ![]()
@mmch píše:
Nemyslela jsem oplácet ve stejném duchu… Jen prostě, že se nedáš.. Ale ty určitě NE!!![]()
ahá
já né sestro to svoje si až budu i na tom tom druhém konci břehu..moje duše je nezmar a nedá se neboj ![]()
Ja proste musim cloveku duverovat. Pokud moji duveru ztrati, stahnu se a uz ju znova neziska. Ale ja su strasne neduverivy clovek. Na tohle dojel muj chlap. Stacilo jedno neustani a ikdyz lituje, ma smulu ![]()
@zvědavejmoc píše:
Mě se tedy uplně nestalo, že bych po překrvení dole ztratil uplně hlavu a skoro nevedel co delam tedanedokazu si to ani predstavit
uvidíme u testování se pak budeš moct předvést ![]()
@Denisa76 píše:
hele to nemám ve zvyku někomu něco oplácet..mám v hlavě scénář toho co udělám a co chci už udělat hoodně dlouho..tahle situace mě zřejmě jenom přihrála do karet..časem písnua moc děkuji pomohly jste mě dneska moc moc moc
@Denisa76 píše:
ještě ho naváděj nevíš, že je přihlášenej do konkurzu
Tady jsem něco prošvihla…
![]()