Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
16.5.17 08:01
@mmch píše:
8o Teda, takový obrat! No čumím!

to tak bývá..život se člověku změní ve vteřině :mrgreen: ale jak jsem už psala tohle jsem očekávala a muselo to prostě přijít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:04
@Denisa76 píše:
to tak bývá..život se člověku změní ve vteřině :mrgreen: ale jak jsem už psala tohle jsem očekávala a muselo to prostě přijít ;)

Já vím, jen je to síla! Nikdy prostě nevíš! 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:16

@Chauvinist @mmch jj znám..jsou dva..velká pracovní vytíženost a vše na co byl zvyklí tak je pryč to znamená, že sex měl každý den a ted na něj nemá sílu a když už jí má tak nechce na nic čekat..pro chlapa co to měl a potřebuje každý den velká změna no..no a pak se našel v těch S/M hrátkách ty ho velmi hodně vzrušují, ale opět s kombinací s únavou to je nejde tak jak by si přál..já se mu snažím pomáhat, ale nemůžu dělat všechno a zároven tím jak se skoro vůbec nevidíme tak se mě nějak odcizil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:20
@mmch píše:
Já vím, jen je to síla! Nikdy prostě nevíš! 8o :roll:

zlato fakt jsem to čekala a jsem v pohodě..už jsme ted i spolu mluvili a ono se to vyřeší neboj…hezký je, že pár z vás mě napsalo tak hezké zprávy kde chcete manžela zachránit. Dokonce i chlapi což bych neočekávala a je to milé no :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:29
@Denisa76 píše:
@Chauvinist @mmch jj znám..jsou dva..velká pracovní vytíženost a vše na co byl zvyklí tak je pryč to znamená, že sex měl každý den a ted na něj nemá sílu a když už jí má tak nechce na nic čekat..pro chlapa co to měl a potřebuje každý den velká změna no..no a pak se našel v těch S/M hrátkách ty ho velmi hodně vzrušují, ale opět s kombinací s únavou to je nejde tak jak by si přál..já se mu snažím pomáhat, ale nemůžu dělat všechno a zároven tím jak se skoro vůbec nevidíme tak se mě nějak odcizil :think:

Tak asi víš co děláš a jak to u Vás je nebo není. :palec: Jen jsem hleděla jak si včera byla natěšená a pak najednou toto. Říkám si 20 let je dlouhá doba, tak mě to mrzelo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:41
@mmch píše:
Tak asi víš co děláš a jak to u Vás je nebo není. :palec: Jen jsem hleděla jak si včera byla natěšená a pak najednou toto. Říkám si 20 let je dlouhá doba, tak mě to mrzelo. :hug:

mluvila jsem s kolegou, který mě ukázal i další pohled a u něj zřejmě prostě prochází druhá míza, která se místo na nějakou mladou štavajznu obrátila na mě, protože jsem pro muže velmi přitažlivá a i vzhledově jsem se zastavila na nějakých 35 a nemám se prý čemu divit :mrgreen:..no mě bylo divné, že každý den mě říkal jak je zamilovaný a jak ho i po těch letech tolik vzrušuju a jak je ze mě prostě hotovej :mrgreen: To vypadá zajímavě toto :mrgreen: :jazyk:

Příspěvek upraven 16.05.17 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:43

@mmch no dobře tedy jdu mu zavolat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:45

https://youtu.be/1Al-nuR1iAU
Tuhle si jedu já. Není taneční, ale je v TOPce!! :srdce: On je sekáč!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:46
@Denisa76
@Denisa76 píše:
@mmch no dobře tedy jdu mu zavolat :jazyk:

Já si myslím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 08:47

Co se resi decka? nejaky vazny tema? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 08:50
@Bůča píše:
Co se resi decka? nejaky vazny tema? :think:

parta z emimina oroduje za mého manžela..nakopala jsem ho včera totiž do zadnice a vyčutla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 08:50

@Denisa76 tyyy woe brutalita, brutalita. ale neznasilnil te, ze ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 08:51
@Denisa76 píše:
parta z emimina oroduje za mého manžela..nakopala jsem ho včera totiž do zadnice a vyčutla :jazyk:

no jestli jsem to spravne pochopila, tak jsem na tve strane, sestro :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 08:52
@zvědavejmoc píše:
Jste daleko ;)

Jsi ze vsech odsud nejbliz :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek