Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
16.5.17 07:21

@mmch právě,že bylo :roll: spíš vygradovalo to, že se vidíme pouze hodinu denně a ta hodina není dostačujíci prostě na nic a on by chtěl všechno, ale za letu a to prostě nejde..
No k věci nadrženej opět jako hovado a měl poloviční temno..na moje slova at mě dá chvilku, že se potřebuju na tohle prostě vzrušit neslyšel a jsem si kecala do zdi..no dobrý nechala jsem ho s tím, že snad naskočím..no nesnaskočila..jenže to jsem už byla svázaná a chlap měl už úplný temnno a už jsem dýchala..pak už jenom ze mě vypadlo at se na to v.sere,že takhle prostě nejde..na to opět neslyšel a to se v tu chvíli zatemnilo mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:25
@Chauvinist píše:
Hola :mavam:
Co se stalo?
ále chlap mě nevidí tak jak by si přál a je z toho nemocnej :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:27

Jinak po ránu je situace taková, že jsem mu sbalila věci a chci být sama dokud nepochopí, že potřeby mám i já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 07:29
@Denisa76 píše: ále chlap mě nevidí tak jak by si přál a je z toho nemocnej :roll:

njn, musí chodit dřív z práce nebo nést následky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:31

Ale nebojte jsem v pohodě..tušila jsem tu už dlouho a byla jsem na to defacto připravená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 07:32

@Denisa76 Chápu, tohle mi udělal muž párkrát v začátcích. Ale pak pochopil, že určité věci si budu řídit já.. Byl v tom celkem sobec. Ale teď paráda.
Teda, to je radikální krok! 8o Vy jste spolu hodně dlouho, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:32
@Chauvinist píše:
njn, musí chodit dřív z práce nebo nést následky :mrgreen:

jj příští týden to jdu k právníkovi to sepsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 07:34
@Denisa76 píše:
jj příští týden to jdu k právníkovi to sepsat ;)

Počkej, jako vážně? Až tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:41

@mmch no začal takhle blnout je to pár měsíců zpět :roll: jenom mě vidí a visí na mě to ještě dobrý, ale sex chce ihned okamžitě a i když hodně se sebou umím pracovat tohle nedávám no..na S/M to fakt chce čas, ale to pán nechce nějak pořád pochopit takže jsem mu včera díky okolnostem ukázala co je to dostat nalískáno, když má prázdný gule a vzrušení na bodě nula :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:46
@Chauvinist píše:
Počkej, jako vážně? Až tak?

jj předběžný návrh..není to poprvé a já nehodlám ztrácet čas tím, že někomu budu dávat šance donekonečna a doufat, že mě konečně uspokojí dle mých představ..u mě chlap má šanci jenom jednou..pokud mu tohle neotevře oči je konec..defitivní já nikdy nedělám kroky zpět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 07:54
@Denisa76 píše:
jj předběžný návrh..není to poprvé a já nehodlám ztrácet čas tím, že někomu budu dávat šance donekonečna a doufat, že mě konečně uspokojí dle mých představ..u mě chlap má šanci jenom jednou..pokud mu tohle neotevře oči je konec..defitivní já nikdy nedělám kroky zpět :kytka:

Rázná žena, všechny čest :palec:
Téměř to vyzní, že je to kvůli tomu, že tě nedokáže uspokojit jak ty chceš. Tak se divím, že jste na to přišli až po takové době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 07:57
@Denisa76 píše:
@mmch no začal takhle blnout je to pár měsíců zpět :roll: jenom mě vidí a visí na mě to ještě dobrý, ale sex chce ihned okamžitě a i když hodně se sebou umím pracovat tohle nedávám no..na S/M to fakt chce čas, ale to pán nechce nějak pořád pochopit takže jsem mu včera díky okolnostem ukázala co je to dostat nalískáno, když má prázdný gule a vzrušení na bodě nula :jazyk:

8o Teda, takový obrat! No čumím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 07:59
@Chauvinist píše:
Rázná žena, všechny čest :palec:
Téměř to vyzní, že je to kvůli tomu, že tě nedokáže uspokojit jak ty chceš. Tak se divím, že jste na to přišli až po takové době :mrgreen:

takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
16.5.17 08:00
@Denisa76 píše:
takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny ;)

No a znáš důvod? Nic se nemění jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:01
@Denisa76 píše:
takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny ;)

To je divný, že takhle najednou… Ještě po tak dlouhé době… :think:
To nebude jen tak..! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí