Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmch právě,že bylo
spíš vygradovalo to, že se vidíme pouze hodinu denně a ta hodina není dostačujíci prostě na nic a on by chtěl všechno, ale za letu a to prostě nejde..
No k věci nadrženej opět jako hovado a měl poloviční temno..na moje slova at mě dá chvilku, že se potřebuju na tohle prostě vzrušit neslyšel a jsem si kecala do zdi..no dobrý nechala jsem ho s tím, že snad naskočím..no nesnaskočila..jenže to jsem už byla svázaná a chlap měl už úplný temnno a už jsem dýchala..pak už jenom ze mě vypadlo at se na to v.sere,že takhle prostě nejde..na to opět neslyšel a to se v tu chvíli zatemnilo mě..
@Chauvinist píše:ále chlap mě nevidí tak jak by si přál a je z toho nemocnej
Hola
Co se stalo?
Jinak po ránu je situace taková, že jsem mu sbalila věci a chci být sama dokud nepochopí, že potřeby mám i já ![]()
@Denisa76 píše: ále chlap mě nevidí tak jak by si přál a je z toho nemocnej
njn, musí chodit dřív z práce nebo nést následky ![]()
Ale nebojte jsem v pohodě..tušila jsem tu už dlouho a byla jsem na to defacto připravená
@Denisa76 Chápu, tohle mi udělal muž párkrát v začátcích. Ale pak pochopil, že určité věci si budu řídit já.. Byl v tom celkem sobec. Ale teď paráda.
Teda, to je radikální krok!
Vy jste spolu hodně dlouho, viď?
@Chauvinist píše:
njn, musí chodit dřív z práce nebo nést následky
jj příští týden to jdu k právníkovi to sepsat ![]()
@Denisa76 píše:
jj příští týden to jdu k právníkovi to sepsat
Počkej, jako vážně? Až tak?
@mmch no začal takhle blnout je to pár měsíců zpět
jenom mě vidí a visí na mě to ještě dobrý, ale sex chce ihned okamžitě a i když hodně se sebou umím pracovat tohle nedávám no..na S/M to fakt chce čas, ale to pán nechce nějak pořád pochopit takže jsem mu včera díky okolnostem ukázala co je to dostat nalískáno, když má prázdný gule a vzrušení na bodě nula ![]()
@Chauvinist píše:
Počkej, jako vážně? Až tak?
jj předběžný návrh..není to poprvé a já nehodlám ztrácet čas tím, že někomu budu dávat šance donekonečna a doufat, že mě konečně uspokojí dle mých představ..u mě chlap má šanci jenom jednou..pokud mu tohle neotevře oči je konec..defitivní já nikdy nedělám kroky zpět ![]()
@Denisa76 píše:
jj předběžný návrh..není to poprvé a já nehodlám ztrácet čas tím, že někomu budu dávat šance donekonečna a doufat, že mě konečně uspokojí dle mých představ..u mě chlap má šanci jenom jednou..pokud mu tohle neotevře oči je konec..defitivní já nikdy nedělám kroky zpět
Rázná žena, všechny čest ![]()
Téměř to vyzní, že je to kvůli tomu, že tě nedokáže uspokojit jak ty chceš. Tak se divím, že jste na to přišli až po takové době ![]()
@Denisa76 píše:
@mmch no začal takhle blnout je to pár měsíců zpětjenom mě vidí a visí na mě to ještě dobrý, ale sex chce ihned okamžitě a i když hodně se sebou umím pracovat tohle nedávám no..na S/M to fakt chce čas, ale to pán nechce nějak pořád pochopit takže jsem mu včera díky okolnostem ukázala co je to dostat nalískáno, když má prázdný gule a vzrušení na bodě nula
Teda, takový obrat! No čumím!
@Chauvinist píše:
Rázná žena, všechny čest
Téměř to vyzní, že je to kvůli tomu, že tě nedokáže uspokojit jak ty chceš. Tak se divím, že jste na to přišli až po takové době
takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny ![]()
@Denisa76 píše:
takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny
No a znáš důvod? Nic se nemění jen tak.
@Denisa76 píše:
takovej d.bil zase nejsem abych žila s někým 20let a bez uspokojení..tohle začalo před pár týdny
To je divný, že takhle najednou… Ještě po tak dlouhé době… ![]()
To nebude jen tak..! ![]()