Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
16.5.17 09:10
@misi11 píše:
Tak tohle je hodne zly :( v nejzranitelnejsi dobu :? Pocem :hug: :hug:

jj bylo to na h.vno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:11
@mmch píše:
Chudina!! :( Na to trpěl muž když byl malej. Prý nic moc. :roll:

Ja jsem na to taky trpivala aj Danda :? Vsak nemusi furt rust :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:12
@Denisa76 píše:
jj bylo to na h.vno :jazyk:

Ukoplas mu kule aspon? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:15
@misi11 píše:
A pes mi jde asi do puberty ci co :pocitac: poslusnost skoro nulova, ted mi rozcupoval 3 knizky do knihovny :zed: ale v nedelu tu byli rodice se psem a on se2× popral :pocitac: jednou ho drzel skarede zakouslyho pod krkem 8o a tohle proste ne..venku se psama v pohode, ale ted ho moc nepobiram :pocitac: :pocitac:

včera mě něco pdoobného vyprávěla kadeřnice, že pes začal útočit na ostatní..jsou mu dva takže dospěl a zřejmě ukazuje to svoje..taky z toho není nadšená, ale čeká ho kastrace ze zdrv. důvodů tak doufá, že se to zmírní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:19
@misi11 píše:
Myslis ze to rozdychate??
Jak to vidim budu radsi drzet hubu a pesti :kytka:

chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:20
@misi11 píše:
Ukoplas mu kule aspon? :oops:

to né, ale nastavila jsem mu zrcadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:28
@Denisa76 píše:
včera mě něco pdoobného vyprávěla kadeřnice, že pes začal útočit na ostatní..jsou mu dva takže dospěl a zřejmě ukazuje to svoje..taky z toho není nadšená, ale čeká ho kastrace ze zdrv. důvodů tak doufá, že se to zmírní ;)

No minule se videli a uplne v pohode, ted taky dokud se nerozdavaly kokina a hracky pro ne :zed: asi teritorium nebo nevim. Nadsena z toho vubec nejsu, stacilo zatahnout a je po nem 8o a s timhle u me narazil. Mit u sebe nuzky je bez kulek z fleku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 09:29
@Denisa76 píše:
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu ;)
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 09:30
@Denisa76 píše:
to né, ale nastavila jsem mu zrcadlo :mrgreen:

svazalas ho? a robinem do zadku? johooooo :pankac: hele hele, porid mu tu klicku :palec: to je hodne vycvikovej prostredek :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 09:32

@Denisa76 jinak s tema prsama..ja mam teda malinky, ale pred menses mi vzdycky netecujou jednou tolik a to chlap taky nemuze. asi to maj nejak z dob kojeni :mrgreen:
jooooo, kez bych je natekly mela porad :roll: jen bez bolesti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:32
@Denisa76 píše:
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu ;)

No klobouk dolu pokud to ustojite :palec:
Uz jen z te predstavy :? Ja svazana v duvere k nemu a tohle… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:33

By mu odpadly starosti s nadrzenosti :andel: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 09:33
@misi11 píše:
No minule se videli a uplne v pohode, ted taky dokud se nerozdavaly kokina a hracky pro ne :zed: asi teritorium nebo nevim. Nadsena z toho vubec nejsu, stacilo zatahnout a je po nem 8o a s timhle u me narazil. Mit u sebe nuzky je bez kulek z fleku..
:mrgreen: chudak :mrgreen: ten pes ho muselnecim nas.rat. nebranil si treba panicku? nezarlil?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:34
@Bůča píše:
@Denisa76 jinak s tema prsama..ja mam teda malinky, ale pred menses mi vzdycky netecujou jednou tolik a to chlap taky nemuze. asi to maj nejak z dob kojeni :mrgreen:
jooooo, kez bych je natekly mela porad :roll: jen bez bolesti :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
16.5.17 09:42
@Denisa76 píše:

Dej mu šanci, podle toho jak to popisuješ, to pro něj musí být taky složitá situace. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí