Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 píše:
Tak tohle je hodne zlyv nejzranitelnejsi dobu
Pocem
![]()
jj bylo to na h.vno ![]()
@mmch píše:
Chudina!!Na to trpěl muž když byl malej. Prý nic moc.
Ja jsem na to taky trpivala aj Danda
Vsak nemusi furt rust
![]()
@misi11 píše:
A pes mi jde asi do puberty ci coposlusnost skoro nulova, ted mi rozcupoval 3 knizky do knihovny
ale v nedelu tu byli rodice se psem a on se2× popral
jednou ho drzel skarede zakouslyho pod krkem
a tohle proste ne..venku se psama v pohode, ale ted ho moc nepobiram
![]()
včera mě něco pdoobného vyprávěla kadeřnice, že pes začal útočit na ostatní..jsou mu dva takže dospěl a zřejmě ukazuje to svoje..taky z toho není nadšená, ale čeká ho kastrace ze zdrv. důvodů tak doufá, že se to zmírní ![]()
@misi11 píše:
Myslis ze to rozdychate??
Jak to vidim budu radsi drzet hubu a pesti
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu ![]()
@misi11 píše:
Ukoplas mu kule aspon?
to né, ale nastavila jsem mu zrcadlo ![]()
@Denisa76 píše:
včera mě něco pdoobného vyprávěla kadeřnice, že pes začal útočit na ostatní..jsou mu dva takže dospěl a zřejmě ukazuje to svoje..taky z toho není nadšená, ale čeká ho kastrace ze zdrv. důvodů tak doufá, že se to zmírní
No minule se videli a uplne v pohode, ted taky dokud se nerozdavaly kokina a hracky pro ne
asi teritorium nebo nevim. Nadsena z toho vubec nejsu, stacilo zatahnout a je po nem
a s timhle u me narazil. Mit u sebe nuzky je bez kulek z fleku..
@Denisa76 píše:
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu![]()
@Denisa76 píše:
to né, ale nastavila jsem mu zrcadlo
svazalas ho? a robinem do zadku? johooooo
hele hele, porid mu tu klicku
to je hodne vycvikovej prostredek
![]()
@Denisa76 jinak s tema prsama..ja mam teda malinky, ale pred menses mi vzdycky netecujou jednou tolik a to chlap taky nemuze. asi to maj nejak z dob kojeni ![]()
jooooo, kez bych je natekly mela porad
jen bez bolesti ![]()
@Denisa76 píše:
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu
No klobouk dolu pokud to ustojite ![]()
Uz jen z te predstavy
Ja svazana v duvere k nemu a tohle… ![]()
@misi11 píše:
No minule se videli a uplne v pohode, ted taky dokud se nerozdavaly kokina a hracky pro neasi teritorium nebo nevim. Nadsena z toho vubec nejsu, stacilo zatahnout a je po nem
a s timhle u me narazil. Mit u sebe nuzky je bez kulek z fleku..
@Bůča píše:
@Denisa76 jinak s tema prsama..ja mam teda malinky, ale pred menses mi vzdycky netecujou jednou tolik a to chlap taky nemuze. asi to maj nejak z dob kojeni
jooooo, kez bych je natekly mela poradjen bez bolesti
@Denisa76 píše:
chlap si uvědomil co se stalo a chce dát šanci to napravit..já nevím jestli mu jí dám nikdy jsem to nedělala a nějak se mě s tím nechce začínat..možná je na čase dát šanci někomu jinému..no uvidíme nemyslím na to jak to přijde tak to přijmu
Dej mu šanci, podle toho jak to popisuješ, to pro něj musí být taky složitá situace. ![]()