Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
16.5.17 08:54
@mmch píše:
Dobré rano všem! :mavam: Pracujícím spoustu úspěchu. :P A nepracujícím extra super počasí!! :dance: 8)
:mavam: dneska by to slo :jazyk: chlap ma nocni, je hokej :jazyk: ale mlada ma rustove bolesti tak jde po o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 08:56
@Denisa76 píše:
@mmch právě,že bylo :roll: spíš vygradovalo to, že se vidíme pouze hodinu denně a ta hodina není dostačujíci prostě na nic a on by chtěl všechno, ale za letu a to prostě nejde..
No k věci nadrženej opět jako hovado a měl poloviční temno..na moje slova at mě dá chvilku, že se potřebuju na tohle prostě vzrušit neslyšel a jsem si kecala do zdi..no dobrý nechala jsem ho s tím, že snad naskočím..no nesnaskočila..jenže to jsem už byla svázaná a chlap měl už úplný temnno a už jsem dýchala..pak už jenom ze mě vypadlo at se na to v.sere,že takhle prostě nejde..na to opět neslyšel a to se v tu chvíli zatemnilo mě..

Tak tohle je hodne zly :( v nejzranitelnejsi dobu :? Pocem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 08:58
@misi11 píše: :mavam: dneska by to slo :jazyk: chlap ma nocni, je hokej :jazyk: ale mlada ma rustove bolesti tak jde po o :roll:

Jeníček měl dnes blbou noc, tak jsem jak po ráně palicí. :roll: Ale venku je dakte nádherně, tak mě to snad přejde!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 08:59

A me nikdo nepozdjavi. :roll: :( ani pjasaaatkoooooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 09:00
@Bůča píše:
A me nikdo nepozdjavi. :roll: :( ani pjasaaatkoooooo :nevim:

Jejdaaa, poceeem :hug:
Ahooj ty naše okatááá! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:01
@Denisa76 píše:
parta z emimina oroduje za mého manžela..nakopala jsem ho včera totiž do zadnice a vyčutla :jazyk:

Uz lepsi? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:02

Jinak bre ranko frndulky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.5.17 09:02
@mmch píše:
Jejdaaa, poceeem :hug:
Ahooj ty naše okatááá! :mavam:
:dance: :dance: :dance: :pankac: jojooooooo :mavam: ahooooj a preju vsem den jako koralek :kytka: (prej, ze bude prset, hounoooo :roll: :mrgreen: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:03
@Bůča píše:
@Denisa76 tyyy woe brutalita, brutalita. ale neznasilnil te, ze ne? 8o

nééé to by si nedovolil jenom prostě, když vidí moje prsa má jiráskovo temno, ale z pohledu chlapa se mu nemůžu divit..prsou si už všímají lidi co mě znají prý kde jsem je koupila, že jsou zase větší k tomu ovulace a prostě se jdu zahrabat i s kozama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:04
@mmch píše:
Jeníček měl dnes blbou noc, tak jsem jak po ráně palicí. :roll: Ale venku je dakte nádherně, tak mě to snad přejde!! :mrgreen:

Urcite jo :mrgreen: mala uz 2 noci fnuka ze spani, trpiva na rustove bolesti, takze spanek taky nulovy, ale uz su asi zvykla :roll: dneska nemohla poradne vylist ani schody do busu na plavani :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:05
@misi11 píše:
Jinak bre ranko frndulky :srdce:
:mavam: :mavam: :mavam: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
16.5.17 09:06
@Bůča píše:
no jestli jsem to spravne pochopila, tak jsem na tve strane, sestro :?

díky sestro :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:07

A pes mi jde asi do puberty ci co :pocitac: poslusnost skoro nulova, ted mi rozcupoval 3 knizky do knihovny :zed: ale v nedelu tu byli rodice se psem a on se2× popral :pocitac: jednou ho drzel skarede zakouslyho pod krkem 8o a tohle proste ne..venku se psama v pohode, ale ted ho moc nepobiram :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
16.5.17 09:08
@misi11 píše:
Urcite jo :mrgreen: mala uz 2 noci fnuka ze spani, trpiva na rustove bolesti, takze spanek taky nulovy, ale uz su asi zvykla :roll: dneska nemohla poradne vylist ani schody do busu na plavani :?

Chudina!! :( Na to trpěl muž když byl malej. Prý nic moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.5.17 09:10
@Denisa76 píše:
díky sestro :hug:

Myslis ze to rozdychate??
Jak to vidim budu radsi drzet hubu a pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat