Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:
Nemůžu si pomoci no…
A kdo ti od toho pomůže, když nemůžeš??
@Lumius píše:
Si děláš perdel![]()
![]()
Čuně
![]()
No nedělám všimla jsem si toho až jsem to odeslala..furt chytřejší founy a píše to kraviny ![]()
@Lumius píše:
Tak to beruPříspěvek upraven 16.05.17 v 21:08
@Lumius píše:
No, tak to me dokáže nasštvat.
tak se odnastvi
mas svuj vek a rupne ti cevka ![]()
@Lumius píše:
No, tak to me dokáže nasštvat.
Nevím ale jestli si rozumíme…
mě vadí jak jsou zase jako vosy!
@Denisa76 píše:
Mě teda vůbec
Taky tak
. Bere podporu, chce neco od statu a neni schopna si ani zapamatovat, kdy jit na UP a jeste tlamovat
? Vitej v CR.
@mmch píše:
Nevím ale jestli si rozumíme…mě vadí jak jsou zase jako vosy!
Tohle mě vadí ![]()
@Lumius píše:
Já ti povím, co mi na tom vadí. Vadí mi ta lež. Vymyslet nějaký takový podvody… Mě to vadí a lež fakt nenávidím, jako že opravdu… Pokud by byla zakladatelka rovná, tak tam zavolá a domluví se a ne to řešit tady.V každém případě se to tam aspoň pěkně rozjelo
Víš co?? I kdyby!! Dá se to všechno prostě napsat normálně! Neee jako heeej si stejná jak černý atd… Prostě : „Holka, neblazni, zkus to nějak zařídit, obvolat a tak..“ Prostě se zeptala, třeba jí to ani nedochází, nevim. Ale každej je nějakej! Tady je to plný slepic s patentam na dokonalost akorát tak!!!
Nemyslím tebe.
@Denisa76 píše:
Tak to bud pozdraven…máš po kině i po gejzíru já se nervovat nebudu
To já jen tak pro pořádek, abysme byli všichni v obraze
![]()
Pocéém
![]()
@mmch píše:
Víš co?? I kdyby!! Dá se to všechno prostě napsat normálně! Neee jako heeej si stejná jak černý atd… Prostě : „Holka, neblazni, zkus to nějak zařídit, obvolat a tak..“ Prostě se zeptala, třeba jí to ani nedochází, nevim. Ale každej je nějakej! Tady je to plný slepic s patentam na dokonalost akorát tak!!!
Nemyslím tebe.
Souhlasím..
@Chauvinist píše:
To já jen tak pro pořádek, abysme byli všichni v obraze![]()
![]()
![]()
![]()
Pocéém![]()
![]()
Denča má víc…
Ale já bych jí stejně nelezla do zelí…
![]()
@vonajebohyne píše:
Taky tak. Bere podporu, chce neco od statu a neni schopna si ani zapamatovat, kdy jit na UP a jeste tlamovat
? Vitej v CR.
njn, to je taková klasika. Lidi znají jen svoje práva a povinnosti nebo možnosti nikoliv. Asi do tý diskuze mrknu víc ![]()
@Chauvinist píše:
To já jen tak pro pořádek, abysme byli všichni v obraze![]()
![]()
![]()
![]()
Pocéém![]()
![]()
To by mě zajímalo v jakém obraze
a nelisej se ty jeden aktivisto ![]()