Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:
Já tam psal ale taky dost útočně. Víš, to by jsi musela bydlet tam kde já. A chápala by jsi proč mě to se*re. Mě nevadí, že jede na chatu nebo na dovolenou ale to ostatní. A před prahem zameteno opravdu mám.
Tady se chlupáči vážně hádat nechci. Už tak mě to naštvalo. Tady odpočívám a bavím se…
Máme jiný názor, to přece nevaa… i tak si kožíšek muuuuj…
![]()
@mmch píše:
Víš co?? I kdyby!! Dá se to všechno prostě napsat normálně! Neee jako heeej si stejná jak černý atd… Prostě : „Holka, neblazni, zkus to nějak zařídit, obvolat a tak..“ Prostě se zeptala, třeba jí to ani nedochází, nevim. Ale každej je nějakej! Tady je to plný slepic s patentam na dokonalost akorát tak!!!
Nemyslím tebe.
Takže každá, která nebere dávky, nikdy nebyla na ÚP a otec jejich dětí se najednou po porodu nezměnil, je automaticky slepice, jo?
@Lumius píše:Útočit nemusíš bydlíme nastejno..to co se děje umožňuje stát..těm lidem to nevycitej
Já tam psal ale taky dost útočně. Víš, to by jsi musela bydlet tam kde já. A chápala by jsi proč mě to sere. Mě nevadí, že jede na chatu nebo na dovolenou ale to ostatní. A před prahem zameteno opravdu mám.
@mmch píše:
Tady se chlupáči vážně hádat nechci. Už tak mě to naštvalo. Tady odpočívám a bavím se…
Máme jiný názor, to přece nevaa… i tak si kožíšek muuuuj…![]()
tak tak decka, kazdej ma jinej nazor. nici neni spatnej, ikdyz je tezky ten jinej nazor treba vydychat
to nic nemeni na tom, ze honic k honicovi seda
![]()
@Denisa76 píše:
To by mě zajímalo v jakém obrazea nelisej se ty jeden aktivisto
Řekl bych, že v nějakém od Kirchnera
![]()
Jakej aktivisto? Mám hubu, tak sem se zeptal, no
![]()
@mmch píše:
Máme jiný názor, to přece nevaa… i tak si kožíšek muuuuj…![]()
Kjása..
@Bůča píše:
tak tak decka, kazdej ma jinej nazor. nici neni spatnej, ikdyz je tezky ten jinej nazor treba vydychatto nic nemeni na tom, ze honic k honicovi seda
![]()
Amen ![]()
@Bůča @Lumius
Mluvíme já - i ty a nerozumíme si ![]()
Každej tam povídáte o něčem jiném. Tak nenechte prchat svůj majestát ![]()
@Chauvinist píše:
@Bůča @Lumius
Mluvíme já - i ty a nerozumíme si
Každej tam povídáte o něčem jiném. Tak nenechte prchat svůj majestát
A proto tam nelezu, prdne mi cevka, budu tahat nohu a ztráta pro lidstvo nevycislitelna ![]()
@Chauvinist píše: Řekl bych, že v nějakém od Kirchnera![]()
![]()
Jakej aktivisto? Mám hubu, tak sem se zeptal, no![]()
![]()
No teď se můžeš ptát do haleluja do kina jdu radši sama než s takovým ani nechci vědět s jakým ![]()
@mmch píše:Mám pro něj prostě slabost!
![]()
V pořádku jing jang musí být v rovnovaze i kdyby na žrádlo nebylo ![]()
@Chauvinist píše:
@Bůča @Lumius
Mluvíme já - i ty a nerozumíme si
Každej tam povídáte o něčem jiném. Tak nenechte prchat svůj majestát
Už jsem jako @Lumius vidím úplně jiná písmenka ![]()