Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky… jsem v 16tt zítra začínám 17 a moje brisko zatím nic moc..už se chci chlubit a zatím nemám čim… když se najim tak mi brisko vyroste a je to dost vidět ale jen na chvilku.. Tak se holky ptát jak ste to meli vy?? Sem te hůlka poprvé a ze všeho sem vyjukana ![]()
@Iren.n.k.a poprvé pohoda, skoro žádné, naskočilo tak 24 tt, pak už to stálo za to. Podruhé od 10 tt
strašný…
Ahoj
, ked som bola prvy krat tehotna tiez som dlho ziadne brusko nemala. Kolegyne keby nevideli fotky z ultrazvuku tak mi neuveria. Teraz som tehotna druhy krat, 14+1 a brucho mam jak v piatom mesiaci alebo viac ![]()
Na mne nebylo vidět nic do 5. měsíce
od 30. týdne mi rostlo snad každým dnem a pred porodem jsem měla pres břicho 105cm, měla jsem břicho ostatní zůstalo skoro stejný ![]()
Já sem teď 18tt a bříško zatím nemám žádné nemít fotky s ultrazvuku a těhotenskou průkazku tak mi to nikdo ani nevěří že sem těhu
![]()
U obou až kolem 20tt. A taky byla zrovna zima, takže v bundě vůbec nic vidět nebylo až dobře do 30tt. Trošku jsem si užila bříška jen u syna co je narozený v květnu. U toho březnového vůbec.
V druhém těhu v 15.tt toto
Tehdy jsem moc nadšená nebyla, ale při prvním těhu bych to rozhodně brala, to se člověk chce chlubit bříškem ![]()
@fashion_victim83 píše:
A proč se chces chlubit? Aspon ti na nej nikdo nebude desetkrát denne chtit sáhnout. Bud rada, ze mas male, velke břicho zavazi
Protoze po miminku touzim už od svých 15 a tesim se na bříško… Každý to má urcite jinak…
@Iren.n.k.a u prvniho to na me vsichni poznali uz v 10tt, nezavisle na sobe se me v tom tydnu zeptali 3 lidi jestli nejsem tehotna. U druheho to bylo pozdeji, protoze mi zustalo trochu brisko po prvnim. Ale nezoufej, ono hodne poskoci kolem 20tt
A rozumim ti, tehotny je clovek parkrat za zivot tak proc se nepochlubit…a mne prijdou tehulky moc pekne s tim briskem ![]()
Jsem podruhe tehu. Dnes 16+0tt a bricho skoro zadne
nevadi mi to
v prvnim tehu jsem se tuhle dobu uz nevesla do svych kalhot.
@ClaireX 16+0 to mame stejne..jako oblečení mi těsnější je ale ja už chci ten pořádný pupík ![]()
U prvniho tehot. mi vykouklo bricho na konci tretiho mesice. Ted jsem 15+2 a mam uz slusny pupek
asi jako je fotka par komentu nade mnou. Svagrova to na me poznala v devatym tydnu. Jeste ze neplanujeme treti, to bych asi mela bricho rovnou po soulozi ![]()
@Iren.n.k.a neboooj
dockas se
jsem koukala i na fotky z prvniho tehu a mela jsem uz brisko. Ted na me neni nic videt
ale aspon uz citim mini pohyby
Já u prvního tak 25týden, u druhého tak 20 a ted už od 13tt. Ted jsem 18tt a mam břicho tak na 25tt
![]()