Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhulky s termínem porodu září/říjen sem. Pojďme to prožívat spolu ![]()
Ahoj, jsou tady už dvě taková témata - jedno veřejné https://www.emimino.cz/…ankovani/25/?… a jedna uzavřená skupinka https://www.emimino.cz/…mnatka-2016/
Ahoj holky
tak ja mam zatim prvni termin zacatkem zari piste jak se vam dari jak rostete. ![]()
Ahoj, tak já ten přesný termín ještě nevím
, dle netu 11.9.2016.
Já taky ještě nevím přesně termín taky to mam vyčtený z netu
protože na včerejším UZ viděla jen vysoko sliznici a váček ještě ne takže se uvidi ![]()
Ahoj holky, mela bych byt 6tt ale strasi me s mimodeloznim
Moje gyndarka byla presvedcena, ze kdyz jsem mela 22.1. uz miniducha na tt, ze uz na UZ musi byt neco videt, ale ze v deloze nic nevidi, poslala me tedy do nemocnice. Celou cestu a cekani v cekarne jsem probrecela, ale tam pan doktor nasel v deloze 3,2mm projasneni, ale jeste bez vzhledu gestacniho vacku. Take bohuzel videl volnou tekutinu za delohou, coz pry muze byt krev k tomu mimodeloznimu. Tak me moc neuklidnil
HCG jsem mela ve stredu 388 a dnes 780, takze roste. Ve stredu jdu na kontrolni UZ, tak drzte palce. Kolik mate HCG a co bylo cca b 5+5 videt na UZ? Preji prijemne a klidne tehulkovani ![]()
Ahoj, já jsem dle poslední MS dnes přesně 6tt, podle UZ 6+6tt. Na UZ 9.2 byl vidět gestacni vacek a plod viz foto.
Nevěš hlavu, každé těhotenství se vyvíjí jinak, držím ti palecky at je vše v pořádku a mimi se ukáže tam kde má.
@replay-kaa foto je tedy z 6+1 podle UZ? Je pravda, ze na zacatku je podle me dokyorky rozdil i kazda hodina. Na ultrazvuku jsem byla v 5+5 (mozna 5+2-podle oplodneni) takze nevidim vse uplne stracene. Dekuji za podporu a preji prijemne a klidne tehulkovani.:-)
@orox
Ano, foto je z 6+1tt. Ve 4+2tt šla vidět pouze dutinka.
Ahojky holky, pridavam se do diskuze protoze jsem doma na PN..jsem 6+0 a termin mam 12.10.
po 8m snazeni se zadarilo a v deloze je mala fazolka
v pondeli kontrolni USG jestli roste a jestli uz tam nebude
…Rada si budu cist vase zkusenosti a koukat jai rostete:-)Ahoj G
Ja mela 5+3 hcg 1720..ale kazdy to ma jinak, je dulezite jak roste… Staci za 48 hod 60%..tak drzim palce ![]()