Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co by nemělo? Snad chodíš k Dr ne? To, že máš menší břicho ( je úplně normální) přece neznamená, že je něco špatně ![]()
Videla jsem i mnohem mensi bricha v tomto tydnu a deti jsou zdrave.
Tak na kontroly snad chodis. Kdyby nebylo něco v pořádku tak ti to doktor řekne. Velikost břicha není podstatná. Někdo ma maly, někdo velký.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych znát názor dalších lidí. Rodina a lidi okolo mi říkají že mám malé bříško, tak si říkám zda je vše v pohodě? Jak se to zdá Vám? Díky za odpověď
A jak to vidí lékař. Malé bříško nevidím. Asi jsi moc nepřibrala. Budeš aspoň dobře shazovat po porodu.
Měla jsem o hodně menší břicho, když jsem si vzala svetr, nikdo ani nepoznal, že jsem těhotná ![]()
Kazda ma ve stejnem tydnu jine bricho.. Zalezi na postave a rozlozeni svalu, množství plodové vody atd… Na nejake kecy okoli se vyprdni, ti umi akorat tak placat blbosti.
Mela jsem v den porodu v 40tt mensi. O dost. A syn mel pres 3 kila. Takze to fakt nic nevypovida, jak se zda nebo nezda nekomu tvoje bricho…
to je navic uplne normalni. Male fakt neni.
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych znát názor dalších lidí. Rodina a lidi okolo mi říkají že mám malé bříško, tak si říkám zda je vše v pohodě? Jak se to zdá Vám? Díky za odpověď
V prvnim tehotenstvi jsem sla rodit ve 40+5 tt rodit a vypadala jsem jen tak, ze jsem vic najedla, pri prijmu se me ptali, s cim jdu
syn mel skoro 4kg
Velikost bricha o nicem nevypovida, kazda mame jinak hlubokou panev, jinou startovaci vahu, konstituci apod.
Ted jsem tehotna potreti, cekam dvojcata, jsem 36+6 tt a bricho mam takove, ze by nikdo nerekl, ze jsou tam dve vice nez 3kg dvojcata ![]()
Fotka se mi neukazuje ale já mám zas obří břicho. Nikdo mi nechce věřit, že rodím až v listopadu.
a to mám normál plodové vody..
každá to má jinak ![]()
@epsice chodím 1× za měsíc a kontroluje jen čípek, moc, váhu, tlak a otoky.
A víc nic, nema monitor, nema uktrazvuk, nemeri bricho, proste nic..