Velikost gymnastických cviček Wins

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
400
10.10.15 14:52

Velikost gymnastických cviček Wins

Ahoj. Kupujete někdo pro dceru gymnastické cvičky zn. Wins? Jak je kupujete velké? Dcera má délku chodidla 18,5 cm, což podle jejich tabulky odpovídá velikosti 29,5. Nejsem si ale jistá, jak moc se u gymnastických cviček přidává a jestli mám tedy objednat o něco větší vel. 30. Předem díky za radu.

http://www.wins.cz/…KA-VELIKOSTI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
10.10.15 15:36

@Mysina objednávala jsem přesně podle té tabulky (nechala jsem dceru postavit na papír, obkreslila tužkou, změřila, přidala cca 0,5 cm) a seděly perfektně :palec: teď se zrovna chystám objednávat další :)
přímo v popisu nad tabulkou máte napsáno, že pokud nožka ještě roste, tak přidat 0,5-1 cm a u široké nohy přidat 0,5 cm, tak bych se řídila tím - já se na to spolehla a bylo vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.10.15 15:39

Vzala bych 30, cvičky jsou úzké, z nohy nespadnou. Nicméně počítej s tím, že Wins cvičky ti dítě odrajbuje za tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.10.15 15:47

@Loll a jaké doporučuješ ty?

já jsem je kupovala, když malá začala chodit na hudebně-taneční přípravku s tím, že to je jen na jedno pololetí, brala jsem jedny z nejlevnějších, odchodila v nich celé pololetí přípravky + je ještě nosila na jeden kroužek, občas v nich lítala i doma, teď je stále ještě nosí (na taneční přípravku i na hudební přípravku místo bačkor) a zatím drží :think: teď se právě chystám kupovat nové, abych měla v zásobě, až ji tyhle budou tlačit… ráda si nechám poradit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
10.10.15 18:35

@chaarleene Ono je taky důležité zmínit, jak je dítě využívá. Pokud chodí 1× týdně volnočasově tančit, tak to bohatě stačí. Dcera má 3× týdně 3 hodiny gymnastiku, tak tam je ten nápor na materiál podstatně větší.

Nejlepší cvičky jsou kožené značky Iwa, ale opravdu stojí tisícovku, no… Fajn kompromis jsou třeba cvičky z Decathlonu, ty vydrží taky celkem hodně a stojí tři stovky: http://www.decathlon.cz/…8100648.html

:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.10.15 18:59

@Loll díky za info, ukládám :)

já mám ještě mrňavou, loni šla na přípravku kvůli hudebce (a pro čtyřleté to u nás je jen v kombinaci hudba-tanec), ale balet ji baví taky a pokračuje v obojím (teď už zvlášť) :lol: zatím mají balet jen jednou týdně, takže asi zatím zůstanu ještě u Winsu :think: noha jí roste dost nepravidelně, teď dlouho nerostla, tak očekávám brzký skok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
11.10.15 08:54

Holky, díky za radu. Ještě chci objednávat trikot zn. Rami z Rami sportu. Malá je vysoká 113 cm. Koupily byste vel. 110 nebo 120?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
12.10.15 11:02

@Mysina a není tam někde tabulka velikostí? já jsem teda objednávala baletní trikot (ne gymnastický), ale když jsem hledala, tak všude byly tabulky s mírami - obvod hrudníku, obvod pasu, obvod boků, pak u jednoho výrobce byl „obvod těla“ (nevím, jak to nazvat :lol: ), prostě krejčovská míra se vedla přes jedno rameno dolů do rozkroku a zase zpátky přes záda na rameno, u dalšího výrobce zase chtěli změřit od klíční kosti do rozkroku :think: nakonec jsem objednala Gare, dcera měla v té době asi 110 cm a kupovala jsem jí 128 a byl jí akorát, teď má 114 a kupuju 134 :lol: asi má dlouhé tělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
12.10.15 13:14

@Mysina Rami jsou menší, 100% vezmi vel. 120. Obecně všechny trikoty jsou menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková