Velikost plodu 13+1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
30.1.23 13:19

Velikost plodu 13+1

Ahoj holky,

Som prvorodička a mám za sebou ZT.
Boli sme na 1screeningu, všetko vypadá ok, len ma trošku zarazila velikost plodu v 13+1tt ma plod 6,7cm, príde mi to malo, ked to sledujem podla aplikace.
Samozrejme verim lekárom podla výsledkov je vše ok, len ma zaujíma ako to majú ine ženy, pretože pre mna je to prve dietatko a mam strach, aby bolo všetko ok.

Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
30.1.23 14:02

Tak pokud je dle doktorů vše ok, tak bych neřešila. Mně dcera v břiše rostla skokově. Jednou vypadala menší, pak zase o 14 dnů větší… nestresuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
30.1.23 14:05
@mulan1 píše:
Ahoj holky,

Som prvorodička a mám za sebou ZT.
Boli sme na 1screeningu, všetko vypadá ok, len ma trošku zarazila velikost plodu v 13+1tt ma plod 6,7cm, príde mi to malo, ked to sledujem podla aplikace.
Samozrejme verim lekárom podla výsledkov je vše ok, len ma zaujíma ako to majú ine ženy, pretože pre mna je to prve dietatko a mam strach, aby bolo všetko ok.

Dakujem

Tyden tehotenstvi se urcuje podle velikosti plodu. Zarazit by te to melo jen pokud jsi cekala, ze tehotenstvi bude starsi napr. podle ovulace nebo predchozich ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
30.1.23 17:51

@mulan1 Je mozne, ze v aplikaci kterou mas udavaji velikost plodu vc. nohou, kdezto lekar meri velikost plodu od hlavicky ke kostrci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
30.1.23 18:57

Mam za sebou dnes screening, presne jako Vy a dite CRL 6.7
Vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.1.23 19:35

@Nenuta1 tak to je prima, tak verim, ze to je ok…je prima, pocut aj inych :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí