Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, vždycky jsem byla typ,která měla ráda slunička a nikdy mi nevadila moc velká horka, ale co jsem těhu tak nevydržím dlouho venku, začala jsem se hodně potit a je to děsné. Jak jste na tom vy? ![]()
..a také bydlíte v bytovce, kde vám celý den paří sluníčko do oken?
Máme 29st.
no já tady mám taky dost.. ale naštěstí máme větrák že tady na mě jde aspon trochu větřík, jinak jsme byli u přítele a ten bydlí v paneláku v 8.patře a tam je šíleně jak se rozpálená ta střecha .. no šíleý …
JSEM TEĎ 31+1 A V TOMHLE HORKU UMÍRÁÁÁÁM,PŘES ODPOLEDNE NEMŮŽU VŮBEC VEN,VEN JDU RÁNO A VEČER VÍC NEMŮŽU,KDYŽ UŽ NĚKAM MUSÍM TAK VODA NA PITÍ,VLHČENÝ UBROUSKY MUSÍM MÍT U SEBE.kDYŽ UŽ JE MI MOOOC ŠPATNĚ TAK SI ZALEZU NĚKAM NA ZÁCHODKY A TAM SE UBROUSKAMA CELÁ UTŘU NA CHVILKU TO POMŮŽE A ČLOVĚK TROŠKU PĚKNĚ VONÍ ![]()
fujha, aj ja hrozne znasam tie tepla..pijem vela vody, ale zeby pomahalo..potim sa ako neviem, co.. a este sa to da u ans na jednom ihrisku, co mame tien.inak je to des..rozpaleny panelak, chodniky a vsetko..
do zahrady vypadnut nemozeme.lebo tam je zas more komarov ![]()
Mně to vedro taky dava zabrat,ani doma se neschovam, pac mi sem pari slunko, nejlepsi je jit na nejakou zahradku pekne do stinu a dat si poradne studeny pivo ![]()
Jo holky -mě to vedro asi zabije a miminku se ven taky nechce
![]()
Já z toho taky šílím. A nejhorší je, že malý by chtěl být pořád na zahradě v bazénku. Tak to s ním musím absolvovat.
Občas se u něj taky smočím, ale pomáhá to jen na chvíli. Navíc dnes je snad největší horko za celý týden, aspoň mi to tak přijde.
A ještě jsem dopoledne musela na nákup a jelikož mi nedošlo, že je prodloužený víkend, tak fronty a čekání, prostě hrůza. Myslela jsem, že tam vypustím duši. ![]()
Skoro nikam nechodíme, jen na tu zahradu a sprchování provozuju několikrát denně. Taky mám po ruce vlhčené ubrousky a máčím nohy ve studené vodě, protože hrozně otékají. ![]()
Doma ani nevytahuju rolety, teda jen kousek, aby šlo do místnosti světlo. Ale i tak je celej domeček prolezlý horkem do posledního koutu. ![]()
Taky se přidávám…nesnáším tyhle vedra…jsme na konci 7 měsíce…kotníky už jsem neviděla asi celý týden jak mám nateklé nohy, ale i ruce…každý den si měříme tlak, ptz ho mám docela vysoký a jak píšete vy, tak to smočení v bazénu pomůže jen na chvilku…takže hezky do stínku, ale tam taky dlouho nevydržíme, ptz pořád lítáme na záchod
Nj holt těhotná žena v létě!!:(
A to jsem ještě četla, že by se ty vedra měli vrátit a teplot. rekord 37 stupňů!!!! ![]()
Já jsem taky 30. týden, navíc ještě chodím do práce…no co vám mám povídat - děs a hrůza…ale už jen do pátku, pak už budu taky doma ![]()