Velká horka

98
3.7.10 14:32

Velká horka

Maminky, vždycky jsem byla typ,která měla ráda slunička a nikdy mi nevadila moc velká horka, ale co jsem těhu tak nevydržím dlouho venku, začala jsem se hodně potit a je to děsné. Jak jste na tom vy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
3.7.10 14:44

..a také bydlíte v bytovce, kde vám celý den paří sluníčko do oken? :jazyk: :jazyk: :jazyk: Máme 29st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.7.10 14:50

no já tady mám taky dost.. ale naštěstí máme větrák že tady na mě jde aspon trochu větřík, jinak jsme byli u přítele a ten bydlí v paneláku v 8.patře a tam je šíleně jak se rozpálená ta střecha .. no šíleý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.7.10 15:03

JSEM TEĎ 31+1 A V TOMHLE HORKU UMÍRÁÁÁÁM,PŘES ODPOLEDNE NEMŮŽU VŮBEC VEN,VEN JDU RÁNO A VEČER VÍC NEMŮŽU,KDYŽ UŽ NĚKAM MUSÍM TAK VODA NA PITÍ,VLHČENÝ UBROUSKY MUSÍM MÍT U SEBE.kDYŽ UŽ JE MI MOOOC ŠPATNĚ TAK SI ZALEZU NĚKAM NA ZÁCHODKY A TAM SE UBROUSKAMA CELÁ UTŘU NA CHVILKU TO POMŮŽE A ČLOVĚK TROŠKU PĚKNĚ VONÍ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
3.7.10 15:05

tak já jsem sice v 7tt .. ale je to pro mě děsný :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
3.7.10 15:48

fujha, aj ja hrozne znasam tie tepla..pijem vela vody, ale zeby pomahalo..potim sa ako neviem, co.. a este sa to da u ans na jednom ihrisku, co mame tien.inak je to des..rozpaleny panelak, chodniky a vsetko..
do zahrady vypadnut nemozeme.lebo tam je zas more komarov :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
3.7.10 16:09

Mně to vedro taky dava zabrat,ani doma se neschovam, pac mi sem pari slunko, nejlepsi je jit na nejakou zahradku pekne do stinu a dat si poradne studeny pivo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
3.7.10 16:14

Jo holky -mě to vedro asi zabije a miminku se ven taky nechce :roll: :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
3.7.10 16:37

Já z toho taky šílím. A nejhorší je, že malý by chtěl být pořád na zahradě v bazénku. Tak to s ním musím absolvovat. :oops: Občas se u něj taky smočím, ale pomáhá to jen na chvíli. Navíc dnes je snad největší horko za celý týden, aspoň mi to tak přijde.

A ještě jsem dopoledne musela na nákup a jelikož mi nedošlo, že je prodloužený víkend, tak fronty a čekání, prostě hrůza. Myslela jsem, že tam vypustím duši. :twisted:

Skoro nikam nechodíme, jen na tu zahradu a sprchování provozuju několikrát denně. Taky mám po ruce vlhčené ubrousky a máčím nohy ve studené vodě, protože hrozně otékají. :-?

Doma ani nevytahuju rolety, teda jen kousek, aby šlo do místnosti světlo. Ale i tak je celej domeček prolezlý horkem do posledního koutu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
6.7.10 19:57

Taky se přidávám…nesnáším tyhle vedra…jsme na konci 7 měsíce…kotníky už jsem neviděla asi celý týden jak mám nateklé nohy, ale i ruce…každý den si měříme tlak, ptz ho mám docela vysoký a jak píšete vy, tak to smočení v bazénu pomůže jen na chvilku…takže hezky do stínku, ale tam taky dlouho nevydržíme, ptz pořád lítáme na záchod :-D Nj holt těhotná žena v létě!!:(
A to jsem ještě četla, že by se ty vedra měli vrátit a teplot. rekord 37 stupňů!!!! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.7.10 11:57

Já jsem taky 30. týden, navíc ještě chodím do práce…no co vám mám povídat - děs a hrůza…ale už jen do pátku, pak už budu taky doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí