Hematom a koupání

894
2.7.10 19:02

Hematom a koupání

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jsem dnes 10+4 a dr. mi v pátek našel malý hematom, s tím, že to není nic vážného, ale raději mi nasadil utrogestan až do další kontroly, tj. 19.7. a žádná fyzická námaha. Zítra jedeme na mácháč na pár volných dní, to, že nebudu nic moc dělěat aktivně je mi jasný ale co myslíte s koupáním v jezeře? myslela jsem si, že bych si koupila v lékárně tampony do vody ale nevím jestli se vůbec koupat, tak to nějak v sobě řeším, co myslíte? máte nějakou zkušenost? sestřička mi řekla, že koupat se můžu…?!? :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
210
2.7.10 19:12

Moje první těhot bylo hodně rizikový - mj. i několik velkých hematomů (několik cm, podle Dr.) i další. Mám kamaráda porodníka, který se dokonce specializuje na rizkové těhotenství. A podle něj jsem mohla dělat v podstatě všechno (samozřejmě kromě velké námahy), vč. koupání aj. On naopak tampony nedoporučoval. (Pouze v době, kdy jsem v těhot krvácela koupání, cvičení aj. nedoporučoval). T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.10 19:38

já bych se s tamponem taky nekoupala, tampon se nasákne vodou a tím vznikne větší riziko infekce, vzhledem k mnoužení bakterii!!!
Já bych se koupala jen v čisté vodě. Přeci jen jaká koli infekce může vyvolat potrat nebo postižení mimi.

• Citovat
  • Upravit
894
2.7.10 19:43

já bych se s normálním tamponem také nekoupala, to je horší než lepší podle mě ale tohle jsou speciální z lékárky pro těhotný do vody, jsou nasáklý něčím a nenapouští vodu do sebe…a co se týče čistoty vody, nikdy jsem nechodila do rybíků apod. tak uvidíme jak ten mácháč bude vypadat…ale díky holky za názory:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
2.7.10 19:56

No já bych se být tebou na mácháči nekoupala byla jsem tam a nevlezla bych do toho.A to nejsem těhu vloni to bylo nádherně zelený a smradlavý rybinou a letos to ještě moc zelený nebylo.Ale i tak bych ti to moc nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
5.7.10 20:28

já jsem s hematomem krvácela a musela ležet, takže koupání nepřicházelo v úvahu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat