Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím potřebuji poradit jak se ráno pořádně vyprázdnit, jelikož to nedokážu a musím až když dojdu např do školy. Díky
Ráno vstaň o 30-45 minut dřív než teď.
Večer si namoč sušené švestky do vody.
Ráno je sněz a zapij velkou sklenicí hodně teplé vody. Pro rychlejší efekt si pak trochu zacvič.
No, a uvidíš, jak to rychle pomáhá. Ideálně bych celou procedůru vyzkoušela o víkendu.
Až se tělo srovná, bude Ti stačit velká sklenice hodně teplé vody a cvičení - bez sušených švestek.
@Dlouhá punčoška píše:
Ráno je sněz a zapij velkou sklenicí hodně teplé vody. Pro rychlejší efekt si pak trochu zacvič.
No, a uvidíš, jak to rychle pomáhá. Ideálně bych celou procedůru vyzkoušela o víkendu.
Až se tělo srovná, bude Ti stačit velká sklenice hodně teplé vody a cvičení - bez sušených švestek.
Mně stačí sklenice vody běžné teploty bez švestek a cvičení ![]()
Už si sem jednou psal, podle mě v tvém případě to bude spíše psychické.
Začalo mi pomáhat kafe. Když se stane, že si kafe nedám tak už taky jdu jak je tělo navyklé.
Případně teplý čaj by mohl taky pomoci.
Tak si zajdi ve škole a neřeš to, ne? Kdyby šlo o to, že tě to chytne v autobuse, kterým jedeš hodinu, tak neřeknu, ale tohle bych asi vůbec neřešila.
Mně spolehlivě pomáhá vypít k večeři aspoň 200 ml kefíru a ráno jdu na tuty, ať vstanu, kdy vstanu.
@Dlouhá punčoška píše:
Z toho bych se pos…. jen to čtu ![]()
Pacient: Pane doktore, mám problém. Mám velkou potřebu každý den v 7 ráno.
Doktor:. Gratuluji, pravidelnost je dobrá
Pacient: Ale já se budím v 8…
Rano vstanu o hodinu drive nez vyrazim na bus. Udelam si 2 sklenice stavy a kafe. Toto stridave popijim cca pul hodinu ( chystam se u toho normalne do prace) a v druhe pulhodine letim na zachod i dvakrat.
Jak dojizdim, mam zase paniku, ze by me to chytlo v buse. Proto radeji vstanu driv..
Funguje to spolehlive..