Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
No jak?
Já třeba nijak, ale být na tvém místě, tak bych se asi snažila brát taková jaká jsem…
A pokud bys měla až takové potíže, ať už psychické nebo fyzické, asi by bylo vhodné to prokonzultovat s lékařem, který ti případně může doporučit jejich zmenšení. ![]()
Příspěvek upraven 05.09.26 v 13:05
Kamaradka byla take dribna s velkyma prsama. Jeste na stredni si je nechala zmensit, dokonce kvuli rpoblemum se zady ji to proplatila pojistovna.
Taky mám větší prsa. Ale zas ne tolik, aby to šlo na pojišťovnu. Plánuji, že nechám zmenšit. Než se tak stane, tak prostě nosím převážně V výstřihy. To jediné pasuje a udělá hezčí tvar dekoltu v kombinaci s podprsenkou.
Nech si je zmenšit. Taková velikost by mohla jit na pojišťovnu.
Chápu Tvoje pocity velmi dobře. Měla jsem naprosto stejné problémy, a pocity z mých velkých prsou. Jako mladá holka jsem měla prsa sice velké, ale pevné, a k tomu štíhlou postavu, takže to bylo ještě celkem snesitelné. A mužům se to líbilo, i když já jsem tím dost trpěla. Ale po porodu mých dětí, a po kojení, se z mých prsou staly dva „velké věšáky“ na břiše, a to už bylo pro mě opravdu velké utrpení. Přidaly se mi i zdravotní problémy se zády, a konečně jsem se odhodlala nechat si prsa zmenšit. Bylo mi 52 let. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě. Operaci jsem podstoupila v Sanusu, v Hradci králové, a bylo to na pojišťovnu kvůli problémům se zády. Ta úleva se ani nedá slovy popsat. Jediná věc, které lituji je, že jsem na tu operaci nešla už mnohem dříve.
Mela jsem to naprosto, naprosto stejne. Akorat ja se odhodlala pro tenhle zakrok skoro 3 roky zpet v mych 42. Prisla obrovska uleva, fyzicka i psychicka. Take jsem byla v Sanusu v Hradci ( u Stavropoulose..),a v lednu jdu na abdominoplastiku, zase tam a ke stejnemu dr.
Vylozene se uz tesim.
Kdo vaha se zmensenim prsou, ja tedy osobne mohu doporucit jit do toho ![]()
Ahoj,
jsem mladá holka, měřím 160 cm a vážím 53 kg. Poslední dobou se cítím fakt příšerně, mám velká prsa, podprsenku ve speciálním obchodu mi naměřili 62J. Cítím se hrozně mohutná a nesebevědomá, když všude vidím ostatní holky v topíkách a já se cítím špatně i v tričku. Ovlivňuje mi to strašně moc náladu, každý na mě kouká a cítím se jak něco zvláštního. Jen se na sebe podívám a jsem doslova znechucená a dělat s tím nic nemůžu, prsa prostě nezhubnu. Mám z toho úzkosti chodit občas i mezi lidi. Má někdo podobnou zkušenost a jak se s tím vypořádáváte?