Velká prsa, úzkost

Anonymní
5.9.26 00:04

Velká prsa, úzkost

Ahoj,
jsem mladá holka, měřím 160 cm a vážím 53 kg. Poslední dobou se cítím fakt příšerně, mám velká prsa, podprsenku ve speciálním obchodu mi naměřili 62J. Cítím se hrozně mohutná a nesebevědomá, když všude vidím ostatní holky v topíkách a já se cítím špatně i v tričku. Ovlivňuje mi to strašně moc náladu, každý na mě kouká a cítím se jak něco zvláštního. Jen se na sebe podívám a jsem doslova znechucená a dělat s tím nic nemůžu, prsa prostě nezhubnu. Mám z toho úzkosti chodit občas i mezi lidi. Má někdo podobnou zkušenost a jak se s tím vypořádáváte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17283
5.9.26 00:21
@Anonymní píše: Více

No jak?
Já třeba nijak, ale být na tvém místě, tak bych se asi snažila brát taková jaká jsem…
A pokud bys měla až takové potíže, ať už psychické nebo fyzické, asi by bylo vhodné to prokonzultovat s lékařem, který ti případně může doporučit jejich zmenšení. :kytka:

Příspěvek upraven 05.09.26 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
5.9.26 05:47

Kamaradka byla take dribna s velkyma prsama. Jeste na stredni si je nechala zmensit, dokonce kvuli rpoblemum se zady ji to proplatila pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15799
5.9.26 06:59

Nech si prsa zmenšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9815
5.9.26 07:46

Taky mám větší prsa. Ale zas ne tolik, aby to šlo na pojišťovnu. Plánuji, že nechám zmenšit. Než se tak stane, tak prostě nosím převážně V výstřihy. To jediné pasuje a udělá hezčí tvar dekoltu v kombinaci s podprsenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37075
5.9.26 07:52

Nech si je zmenšit. Taková velikost by mohla jit na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.26 11:38

Chápu Tvoje pocity velmi dobře. Měla jsem naprosto stejné problémy, a pocity z mých velkých prsou. Jako mladá holka jsem měla prsa sice velké, ale pevné, a k tomu štíhlou postavu, takže to bylo ještě celkem snesitelné. A mužům se to líbilo, i když já jsem tím dost trpěla. Ale po porodu mých dětí, a po kojení, se z mých prsou staly dva „velké věšáky“ na břiše, a to už bylo pro mě opravdu velké utrpení. Přidaly se mi i zdravotní problémy se zády, a konečně jsem se odhodlala nechat si prsa zmenšit. Bylo mi 52 let. Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě. Operaci jsem podstoupila v Sanusu, v Hradci králové, a bylo to na pojišťovnu kvůli problémům se zády. Ta úleva se ani nedá slovy popsat. Jediná věc, které lituji je, že jsem na tu operaci nešla už mnohem dříve.

• Citovat
  • Upravit
4101
5.9.26 23:56

Mela jsem to naprosto, naprosto stejne. Akorat ja se odhodlala pro tenhle zakrok skoro 3 roky zpet v mych 42. Prisla obrovska uleva, fyzicka i psychicka. Take jsem byla v Sanusu v Hradci ( u Stavropoulose..),a v lednu jdu na abdominoplastiku, zase tam a ke stejnemu dr.
Vylozene se uz tesim.
Kdo vaha se zmensenim prsou, ja tedy osobne mohu doporucit jit do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí