Velká prsa za trest

9
4.4.24 15:22

Velká prsa za trest

Ahoj holky, trápím se s nákupem spodního prádla. Sama mám malý obvod, ale košíček I/J. V obchodech je to hrůza děs, někdy je to až za trest tyhle velikosti :nevim: Má dcera to má podobně, velikost 70H. Rozhodla se v rámci diplomky rozjet vlastní výrobu, a to lokální, od zlatých českých ručiček, zaměřenou na spodní prádlo a hlavně větší velikosti. Teď shání co nejvíc názorů a nápadů, tak jsem myslela, že zkusím rozhodit sítě tady, protože mi to přijde jako super téma a nápad. Třeba bysme pak mohly konečně dobře nakupovat :D Když se budete chtít zapojit posílám její odkaz na dotazník, anonymní: https://forms.gle/…p6uTPcMvhT89 Předem za ní moc děkuju :kytka:

Příspěvek upraven 04.04.24 v 15:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2112
4.4.24 15:48

Drzim palce. v obchodech je to hruza. velky kosik jen s velkym obvodem, nebo v bile barve. pohodlnou slusivou telovou podprsenku snad nikdo nevyrabi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.4.24 15:54
@enyf píše: Více

No právě, když už seženu, tak cena nejde pod 1500 a vzhled jak pro starý báby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.4.24 15:57

Ja nevim no, mam velký prsa a kupuju si v kamenné prodejne v podstatě už jen jeden typ Andorra od značky Simone Pèrele, takze jsem ochotna dát za podprdu 2.300,– a mam ji asi v peti barvách.

Tak jen jestli se to cenou vyplatí a zda te pak nepřeválcují obchody typu Astratex, Triola, Timo, kde sice okrajově, ale tyhle velikosti mají…

Jinak přeji samozřejmě hodně úspěchů a snad pak sem das odkaz až to rozjedete…. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1160
4.4.24 16:00

@Hanka1 Andorra je super, taky jinou nepoužívám, je fajn, že jak má ty ozdobený ramínka, nepřijde mi tak obyč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.4.24 16:03
@Hanka1 píše: Více

Jojo, to pak šuplík s podprdama je jak trezor :D děkujeme, uvidí se, jestli by malá česká výroba vůbec měla šanci no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
4.4.24 18:08

Ja se přidávám a ja navíc nesnáším kostice, takže nosím sportovní podprdy napr. Shock Absorber. Ale díky za tip na tu Andorra, snesla bych i jednu slušnější a nějak mi taky vše přijde na jedno brdo, nezajímavé, nehezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
4.4.24 18:09

Jo a kde kupujete plavky? To je podle mě úplná kalamita ta nabídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.4.24 18:11
@luca241 píše: Více

Já v Marks&Spencer. Zvlast vršek a spodek. Da se to dobře nakombinovat…

• Citovat
  • Upravit
9
4.4.24 18:27
@luca241 píše: Více

Já kupovala Timo nebo Triolu ale obcas tam zapasim se spodním dílem protože nechci mít úplně “bomby”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.24 22:10

Já mám přesně opačný problém, ale také nemohu sehnat žádnou odpovídající podprsenku. Oni všechno dělají velká prsa - velký obvod pod prsy. Malá prsa - malý obvod pod prsy. Já mám malá prsa a velký obvod a sehnat také nic kloudného nemohu. Takže chodím zatím bez podprsenky, ale už na to pomalu přestávám mít věk i postavu. A co budu dělat, když košíčky mám A a obvod skoro 120.

• Citovat
  • Upravit
2612
4.4.24 22:36

Vítám do klubu. 80H. Občas seženu na astratexu. S věkem přestávám tolerovat kostice. Teď jsem sehnala v decathlonu - design tedy nic moc, ale sedí…dotazník vyplním ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.4.24 23:45

Jestli to bude dcera číst, tak já mám hlavní problém s ramínky. (Košíčky D) Potřebuji široká, která se nezařezávají a přitom zvednou a udrží prsa ve správné pozici, tedy ne na břiše. Jenže i když si zreguluji délku ramínek, tak ta udělátka prostě nedrží na místě, sjíždí postupně dolů. Nevím jak je to možné, ale mně to dělá každá podprsenka. Kupuji taktéž v Astratexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová