Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, trápím se s nákupem spodního prádla. Sama mám malý obvod, ale košíček I/J. V obchodech je to hrůza děs, někdy je to až za trest tyhle velikosti
Má dcera to má podobně, velikost 70H. Rozhodla se v rámci diplomky rozjet vlastní výrobu, a to lokální, od zlatých českých ručiček, zaměřenou na spodní prádlo a hlavně větší velikosti. Teď shání co nejvíc názorů a nápadů, tak jsem myslela, že zkusím rozhodit sítě tady, protože mi to přijde jako super téma a nápad. Třeba bysme pak mohly konečně dobře nakupovat
Když se budete chtít zapojit posílám její odkaz na dotazník, anonymní: https://forms.gle/…p6uTPcMvhT89 Předem za ní moc děkuju ![]()
Příspěvek upraven 04.04.24 v 15:55
Drzim palce. v obchodech je to hruza. velky kosik jen s velkym obvodem, nebo v bile barve. pohodlnou slusivou telovou podprsenku snad nikdo nevyrabi.
@enyf píše: Více
No právě, když už seženu, tak cena nejde pod 1500 a vzhled jak pro starý báby ![]()
Ja nevim no, mam velký prsa a kupuju si v kamenné prodejne v podstatě už jen jeden typ Andorra od značky Simone Pèrele, takze jsem ochotna dát za podprdu 2.300,– a mam ji asi v peti barvách.
Tak jen jestli se to cenou vyplatí a zda te pak nepřeválcují obchody typu Astratex, Triola, Timo, kde sice okrajově, ale tyhle velikosti mají…
Jinak přeji samozřejmě hodně úspěchů a snad pak sem das odkaz až to rozjedete…. ![]()
@Hanka1 Andorra je super, taky jinou nepoužívám, je fajn, že jak má ty ozdobený ramínka, nepřijde mi tak obyč
@Hanka1 píše: Více
Jojo, to pak šuplík s podprdama je jak trezor
děkujeme, uvidí se, jestli by malá česká výroba vůbec měla šanci no ![]()
Ja se přidávám a ja navíc nesnáším kostice, takže nosím sportovní podprdy napr. Shock Absorber. Ale díky za tip na tu Andorra, snesla bych i jednu slušnější a nějak mi taky vše přijde na jedno brdo, nezajímavé, nehezke.
Jo a kde kupujete plavky? To je podle mě úplná kalamita ta nabídka.
@luca241 píše: Více
Já v Marks&Spencer. Zvlast vršek a spodek. Da se to dobře nakombinovat…
@luca241 píše: Více
Já kupovala Timo nebo Triolu ale obcas tam zapasim se spodním dílem protože nechci mít úplně “bomby”
Já mám přesně opačný problém, ale také nemohu sehnat žádnou odpovídající podprsenku. Oni všechno dělají velká prsa - velký obvod pod prsy. Malá prsa - malý obvod pod prsy. Já mám malá prsa a velký obvod a sehnat také nic kloudného nemohu. Takže chodím zatím bez podprsenky, ale už na to pomalu přestávám mít věk i postavu. A co budu dělat, když košíčky mám A a obvod skoro 120.
Vítám do klubu. 80H. Občas seženu na astratexu. S věkem přestávám tolerovat kostice. Teď jsem sehnala v decathlonu - design tedy nic moc, ale sedí…dotazník vyplním ráda.
Jestli to bude dcera číst, tak já mám hlavní problém s ramínky. (Košíčky D) Potřebuji široká, která se nezařezávají a přitom zvednou a udrží prsa ve správné pozici, tedy ne na břiše. Jenže i když si zreguluji délku ramínek, tak ta udělátka prostě nedrží na místě, sjíždí postupně dolů. Nevím jak je to možné, ale mně to dělá každá podprsenka. Kupuji taktéž v Astratexu.