Velké kloboučky

3169
28.7.14 20:34

Velke kloboucky

Mám dotaz..mel to někdo podobně?
Mám doma 17ti denní holčičku. Je moc hodná, ale trápí nás kojení. V porodnici než se mi nalila prsa, tak sala o sto sest i bez kloboucku. Od třetího dne má hysteraky u prsu..mám špatné bradavky, které nedokáže vzít do pusinku. Tak musím používat kloboucky. Jenže jsou mi skoro všechny malé, tak používám velké od Aventu. Je to pro ni těžké sat, malá pusa, velký kloboucek. Takže odstrikavam a krmim že stříkačky. Musím ale i trochu dokrmovat umělým. Přikládám pres den a veme si tak jednou za deset pokusů. Jinak to končí hysterakem.. :( Zlomí se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
28.7.14 20:48

Laktační poradkyni? Okoukne prsa a i dítě, zda vůbec saje správně a efektivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.7.14 20:50

Neptej se tady, kontaktuj laktační poradkyni. Jistě Ti někdo rád pomůže. Takhle z voleje těžko říct.

Já si myslím, takhle zdálky, pokud se malá přisávala, že třeba má moučnivku a problém vůbec nebude v bradavkách, jen ji prostě bolí přisávání…

Já osobně měla problém, když jsem „předpisově“ zkoušela narvat malé do pusy bradavku i s dvorcem, to fakt nešlo. Ze samotné bradavky ale sála bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
28.7.14 21:16

U nás byl problém právě klobouček…až ho jednou vyplivl a u mě pro změnu si vytáhl vpáčenou bradavku…a to hodně vpáčenou. Takže to zkus bez kloboučku a zavolej laktační poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
28.7.14 21:18

Mě se malý bez kloboučku taky nepřisaje, takže už od porodnice ho bez problémů půl roku používám. Sestra přes kojení mi v porodnici doporučila klouboučky Dahlhausen a jsem s nimi moc spokojená. Určitě zkus ale tu poradkyni, špatným kloboučkem to asi nebude.. Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
28.7.14 21:18

V noci nepřikládáš? Třeba by vzala bradavku bez toho kloboučku, vnoci je kojení trošinku jiné, nebo alespon u nás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
28.7.14 22:29

Laktacni u nás byla..poradila nám vhodnou polohu..kojime tak, jak nám poradila..
Bez kloboucku to zkouším také..ale bez úspechu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.7.14 23:15

Používám Nuk http://prsni-tampony.heureka.cz/…-box2-721170 začínala jsem s velikostí L, teď už stačí M, bradavka se časem tvarově zlepší. Před porodem jsem byla přesvědčena, že mám bradavky ok, ale po nalití mlékem se rozplácly. Teď kojím s kloboučkem spíš kvůli mojí pohodlnosti, mládě je zvyklé a když nedostane „všechno a hned“, tak řve - tak proč mu to brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová