Problém s blinkáním :(

95
27.7.14 19:18

problém s blinkáním :(

Ahoj mám 6 týdení holčičku a užbsi nevím rady s blinkáním..
Jsme na UM nejdříve jsem zkusila sunar 1 ten jí ale neseděl!! Blinkala po něm měla hodně prdíky. Potom jsem zkusila Babylove Bio a u toho se vztekala a všechno vyblinkala!!!Nakonec nám doporučila paní v lékárně Hami. První týden to bylo dobré ale od včerejška mi všechno postupně vyblinká i kdyžv si brkne a pláče kvůli prdíkům a já už si nevím rady :((!! Zítr zavolám Dr. A zeptám se ale stalo se vám to někomu? Může žo být ten reflux (nebo jak se tomu říká!!)?? :( Jsem bezradná..!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
j-p
11770
27.7.14 19:41

Tak zkus ten nutrilon, je toho vic.Nam sedi sunar complex. A nutrilon vubec, nemohla na zachod, beba vita zvracela a to mliko smrdelo, sunar vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
27.7.14 19:43

A jinak taky ma prdiky ale davam espumisa.Ale je toho vic. Reknou ti v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.7.14 19:56

Nekdy deti nemaji proste jeste vyvinuty ten jicen a traveni a proste ublinkavaji…my to meli taky, pac jsme byli nedonoseny a pili jsme BEBU AR a v pohode a vubec bych nerekla, ze smrdi…to treba po Sunaru, kdyz si dite ublikne, tak to je masakr :poblion:…a ze zacatku jsem taky dala malymu mleko, v pulce lahve ho dala odhrihnout a pak to mleko dopil a zase odhrihnout..:)Jinak kamaradka ma tedka taky mimco, koji a holcicka taky porad ublinkavala, tedka uz se to zlepsilo…sla s ni ven a byla cela od mlika… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.7.14 20:20

@Nicalka Některé miminko je prostě blinkající. Můj syn tak půl roku od narození ublinkával. Pokud to nejsou vyloženě oblouky, tak bych to nechala být. Ono tím, že vyměníš za 6 týdnů tolik mlík spíš holčičce uškodíš. My byli věčně ublinkaný, tak jsem vozila třeba tři náhradní věci a v tom půl roce, jako když utne. Takže ze mne, vydržet u 1 mléka aspoň 10 dní a pak teprvr měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
27.7.14 20:22

Hlavně neměň ty mlíka tak často, trvá to až 14 dní, než si na to dítě zvykne ;) Pokud má obden jinej druh, může to mít klidně i z toho.
Spousta miminek blinká, říká se tomu reflux a nijak to neovlivníš. Dělají se AR mlíka, ale jestli má problémy s prdíkama asi bych to nezkoušela, abys jí tím nezacpala.
Když si občas ublinkne, neřešila bych to :nevim:
Zkus jí dát menší dávku, třeba se prostě jen přežírá. Údaje na krabici jsou hoodně orientační, moje holka nikdy nevypila to, co by údajně měla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová