Vélké poděkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5139
5.3.08 14:27

Vélké poděkování

Sice nemám dotaz ale chtěla jsem jenom moc poděkovat Lesině a všem adminám za tento server protože jste naprosto nejlepší server který existuje pro těhotné a maminky.Moc jste mi pomohli.
A Lesi stále mi vrtá hlavou jak to můžeš všechno stíhát když máš tak malé děti a hlavně když jsou tři :potlesk:
Příjde mi to že ty musíš mít to PC zabudované někde v hlavě protože jinak nevím jak to děláš.
Moc děkuju jste super :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
5.3.08 14:32

To je snadné :)

U počítače nejsem nonstop, jen ho mám zapnutý a když jdu kolem kouknu do pošty co je nového. Pravidelně sedím u kompu během ranní kouzelné školky a po obědě. No a večer, když manžel rozloží notebook :) Víc dětí je spíš výhoda než nevýhoda, holky se zabaví a pohrají si samy…

Ono to vypadá hrozivěji než to v reálu je :)

Navíc nejsem na eMimino sama, je tu Zdeněk se Šárkou (zakladatelé a majitelé), Petr a Renda - webmasteři a Sati, která mi moc pomáhá. :)

A nemusíš děkovat, mě to baví - a hlavně doma tak nelbnu… I když… Mám dojem, že návrat do práce bude krutý, krutý a krutý…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
5.3.08 14:36

Vidíš to je to o čem jsem mluvila. :lol:
Během 5 minut jsi mi odpověděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.3.08 14:41

No protože jsem právě dokojila Elušu, šoupla jsem ji do postýlky a sedím tu, aby byla Ada ještě chvíli v klidu v posteli… Ale obávám se, že dneska z jejího spaní nic nebude :(

Takže půjdem stavět domov z lega :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
5.3.08 14:47

Jj natálka taky spí ale na balkoně a právě tady začalo nehorázně sněžit tak doufám že z ní nebude sněhulák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
5.3.08 15:10

já se též přidávám k velkému díky za EMIMINO :wink: :wink: :wink:

byla jsem tu celou mateřskou a nyní jsem už v pracovním procesu,ale nahlížím a píšu !!! celodenně. prostě emimi mám pořád v oblíbených :lol: :lol: :lol: :lol:

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Efa
208
5.3.08 17:59

Ja take dekuji!!! Diky emiminu jsme se potkaly s Berglovkou ve Stuttgartu, kde jsem si dlouho prisla opustena :D
 Dik!

Efa

""http://tac.families.com/ezb/1047042.png:http://tac.families.com/ezb/1047042.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.08 19:28

Já také moc děkuji.pokaždé když jsem něco potřebovala vyšla mi lesi a spol vstříc a to se fakt naotravuju často.taky díky emiminu mám našeho Matyáška :lol:
Děkuji všem :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka
5.3.08 19:46

Já zase za adminy děkuji Vám - Vy jste Ti kdo dělají náš web, kdo nám dává sílu najít si na eMIMINO čas.
Doufám že i nadále zůstane u spousty z vás eMIMINO oblíbený web. Šárka

• Citovat
  • Upravit
7584
5.3.08 20:01

Dalmi, to ale manželovi neříkej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.3.08 20:06

Také se k holkám přidávám a děkuji, Nejsem tady dlouho, jen rok. Jste super, všichni. Ale je fakt, že otravuji stále jen Lesi :lol:

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
5.3.08 20:14

Tak já se taky přidávám s DIKY!!!
Je to pro mě sice trochu jako droga,první co po probuzení dělám,že dám Vojtovi mléko a mezitím,než ho vypije už pročítám,co se nakecalo na emiminu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
6.3.08 10:50

ahoj

také se přidávám s poděkováním. DÍKY VÁM VŠEM za to, že tady jste, že se dělíte o své zkušenosti, a umíte člověku naslouchat a poradit. BYLY JSTE TADY V DOBĚ KDY MI NEBYLO ZROVNA DO ZPĚVU a z veliké části jsem to vše zvládla díky VÁM.

Přeji nádherný slunečný den Katty s Terezkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.3.08 12:59

Take se pripojuji k podekovani za emimino…Jsem moc rada ze takove stranky existuji!!!Clovek se tady docte hodne poucneho,kdyz mu neni nejlip tak ma internetove kamaradky ktere vyslechnou a poradi a pak se hned vsechno zvlada lip.

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová