Velký pes do bytu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
111verunka111
16.4.14 17:08

@Bukowski69 tak to je skvělý že se naučil :) já se právě ptám jen pro případ kdybych si do budoucna pořídila raděj nějaké to menší pleneno. Asi dám holky na vás a toho většího pejska brát nebudu a snad se ho někdo ujme a bude se mít líp jak u bývalých majitelů.

• Citovat
  • Upravit
21848
16.4.14 17:09
@Bukowski69 píše:
@Krkael
ppppproč pppppak se ppppptáš? Pppppotvůrko ppppppodivná?

Protoze je to nazor hodnej de… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 17:17

@Krkael
ale no tak - tobě přijde mimo názor, že si nemá dotyčný s dvouletým dítětem, pořizovat do 2+1 bytu psa? Obzvlášť dospělýho psa, u kterýho nezná minulost? To si děláš legraci, nebo jsi tak mimo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.14 17:46
@Bukowski69 píše:
@Krkael
ale no tak - tobě přijde mimo názor, že si nemá dotyčný s dvouletým dítětem, pořizovat do 2+1 bytu psa? Obzvlášť dospělýho psa, u kterýho nezná minulost? To si děláš legraci, nebo jsi tak mimo?

Pokud si pamatuju, ptala jsem se na tučně zvýrazněné, a sice proč " Rozhodně odsuzuji do malého bytu např. plemena jako je jack-russell teriér"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 17:49

@Krkael
proto jsem odpověděla, jak jsem odpověděla - nesprávně jsem odhadla tvůj smysl pro humor. Jinde mi přijdeš naprosto v pohodě, proto se domnívám, že jsme si nerozuměly. Proč? protože Jack-russell je plemeno, které potřebuje sakra hodně pohybu a matka na mateřské, navíc v bytě…přijde mi to nevhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.14 17:54
@Bukowski69 píše:
@Krkael
proto jsem odpověděla, jak jsem odpověděla - nesprávně jsem odhadla tvůj smysl pro humor. Jinde mi přijdeš naprosto v pohodě, proto se domnívám, že jsme si nerozuměly. Proč? protože Jack-russell je plemeno, které potřebuje sakra hodně pohybu a matka na mateřské, navíc v bytě…přijde mi to nevhodné.
:think:

Příspěvek upraven 16.04.14 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.4.14 17:55
@Bukowski69 píše:
@Krkael

Co se týče nevhodnosti, víc nevhodný mi přijde čivava a jí podobný „kočky“ či naopak kobyly typu malamut atd (bavím-li se teď o bytě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
16.4.14 17:58

@Krkael
no jo, jenže ty jsi zřejmě z jiného soudku. Já mám na sídlišti X lidí, co mají nevhodné psy a nevylezou dál, než za barák. Jsem z mála výstředníků, co se psem, který ani nepotřebuje tolik pohybu, chodím denně na dlouhé procházky. Nemusím víckrát kvůli čůrání - jak už jsem psala. Neber to špatně, že „škatulkuji“, jedná se o mojí lásku ke zvířatům a raději odrazuji, než nabádám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.4.14 22:12

Jednou sem někde četla, že vubec nezáleží na velikosti psa, ale na temperamentu. Nehledě na to že třeba dogy a obecně velká a těžká plemena, by zase nějak moc pohybu nepotřebovala, protože jim pak strašně trpí klouby. Tchyně má vlčáka na zahradě a říkala, že kdyby s ním nechodila,,ven" tak se na zahradě nevyběhá, stejně jen sedí a čučí nebo spí. A podle mě trpí víc pejsci na zahradě, když se jim člověk nevěnuje a nemazlí než ty v bytě se kterými se chodí ven a pes tráví více času se svým pánem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.4.14 22:14
@Bukowski69 píše:
@Krkael

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný