Velký stud

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
30.3.17 17:45

Problém jsem měla jednou. Bylo mi trapně,,jí" ukazovat gynekoložce. Bylo mi až na zvracení. Proto jsem se přehodila ke gynekologovi a od té doby v pohodě. Tedy jakž takž. Beru to tak, že on se na roznožky kouká denně, takže jsem celkem v klidu. Co mě ale odrazuje, je cytologické vyšetření. Pokaždý z něj před/při/po mám stres. Nesnášim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
30.3.17 17:48

Nevidím důvod, proč se stydět :nevim:

Příspěvek upraven 30.03.17 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
30.3.17 17:48

Jj..pokud se stydíš, je lepší zvolit lékařku. Já třeba začala chodit na gynekologii až po prvním sexu, dřív nebylo naštěstí nějak po, ktřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
30.3.17 17:52

Ne ze bych se tam vylozene tesila, ale da se to zvladnout, nepremyslim nad tim kam se mi kouka :lol: proste klasicke lekarske vysetreni, jsou horsi veci :andel:. Nesmis nad tim tam premyslet a bude to dobry :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37113
30.3.17 17:52

No taky mi to neni vylozene prijemny, ale chodim k zene-doktorce, to je mnohem prijatelnejsi, je to jednou za rok, coz se prezit da a hlavne si vzdycky rikam, kolik zenskejch ji tam denne projde, takze ona to vubec nevnima :D jediny co me vzdycky zarazi je kdyz si zacne povidat pri vysetrovani, ja bych nejradsi v myslenkach odletela nekam hodne daleko a ne se soustredila na odpovidani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
30.3.17 17:56
@Barbucha3 píše:
Záleží i na doktorovi. Pokud je příjemný, profesionální, a třeba já bych nikdy nešla k muži. Mám mladou, skvělou doktorku a jsem celkem v klidu, jasně, že se v tom asi nikdo nevyžívá. Některé ženy by zase nešly k ženě. Ale pro mě to hodně ovlivňuje. :)

Ty jo já jsem v původním bydlišti měla celkem mladou doktorku a když jsem se přestěhovala, tak mám staršího chlapa (tady je jen jeden, tak jsem ho zkusila) a ani mi rozdíl teda nepřijde, ale chápu, že ne každýmu je to příjemné :-D Já to beru doktor jako doktor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
30.3.17 18:00

Taky jsem se driv vzdycky klepala pred prohlidkou jak ratlik. Pak jsme zacali chodit do caru, kde jsem absolvovala snad milion kontrol, tak jsem trochu otupela :) A ted po porodu uz to asi nebudu resit vubec :) Trochu se stydet je normalni, asi zadna se v tom zrovna nevyzivame. Dulezite je si hlavne vybrat dobreho lekare, ktery ti bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.17 18:12

Já nevím, stydím se jak u muže, tak u ženy. Právě i teď hledám nového doktora či doktorku, ale výběr moc není a nemám se koho zeptat. Jo, taky jsem chtěla po sexu, ale momentálně mám jiste potíže, které bych chtěla řešit, respektive jestli je vše v pořádku. A bojím se jít za doktorem na nejisto, když nevím jak se bude chovat. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
408
30.3.17 18:18
@Anonymní píše:
Já nevím, stydím se jak u muže, tak u ženy. Právě i teď hledám nového doktora či doktorku, ale výběr moc není a nemám se koho zeptat. Jo, taky jsem chtěla po sexu, ale momentálně mám jiste potíže, které bych chtěla řešit, respektive jestli je vše v pořádku. A bojím se jít za doktorem na nejisto, když nevím jak se bude chovat. Zakladatelka.

Myslim ze se bude chovat normalne jako doktor, kolik pacientek mu uz muselo projit pod rukama, ze mu uz ani snad nemuze prijit nic divne, vubec bych se nebala :andel:, jak rikam, nepremyslej nad tim, ono jak pujdes a budes mit po vysetreni, tak uvidis ze si reknes ze to nic nebylo a bala si se zbytecne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
30.3.17 18:38

Prosimte, vis kolik on tech rozkroku denne vidi? Myslis si, ze je na tebe tak zvedavej, ze na tebe ceka az se podiva? Je to doktor, je to jeho povolani. Nemusis se stydet pred doktorem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
30.3.17 18:43

Tak ja jsem asi divná :mrgreen: Ja raci půjdu 3.krát týdně ke svému gynekologovi :) nez k zubaři. Věřím mu a je moc hodnej. A nestačím se vůbec. Takových denně vidi, ze mu je to fuk a je to jeho práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
30.3.17 18:49
@micta píše:
Já mám doktora, který má strašný hlody a je samej vtípek, takže se celou kontrolou prořehtáme a mě vůbec nepřijde, že tam ležím rozcapená. :mrgreen:

Přesně, také mám doktora, který mě uvolní sám sebou :palec: a nepříjde mi to už takový nějaký divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.3.17 18:57

Pracuji ve zdravotnictví, takže vím, že ten doktor to tak neprožívá a bere to jako pracovní rutinu. Žádný to příjemný není ale já to beru jako každý jiný vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
30.3.17 19:03

Ja se stydela poprve, sla jsem sama a netusila co me ceka. Pak jsem spis nez stud zazivala nervozitu. Doktorka mi nesedla, vsechny me dotazy a problemy odbyvala vetou, za tak to ma kazda zenska a v podstate me problemy neresila. Nasla jsem si pak doktora a to bylo uplne nekde jinde. Byl citlivejsi v jednani, problemy se mnou resil, radil, vychazel mi vstric. Je fakt, ze na okoli byl vyhlaseny a tomu odpovidala i plna cekarna. Ten doktor/doktorka videl opravdu tolik rozkroku, ze se nemusis stydet, za to jaka si. Kazda jsme dolu trochu jina, jinak vonime, jinak se upravujeme, ze se doktor nad tim opravdu nepozastavi. Jeste me napada, ze kazdy gynekolog ma trochu jinak zarizene prevlekani. U doktorky jsem naklusala bez kalhot a pak tam i sedela tak i celou dobu v ordinaci. To mi bylo hodne neprijemne, tak jsem pak chodila v sukni nebo satech, ketre jsem jen vykasala a pak spustila, abych si zachovala aspon trochu dustojnosti. U ostatnich doktoru, vzdy fungovalo, ze te poslaly pak znovu oblect. A jak hoky zpomnely, kdyz zacne pak clovek resit mimco pres car, cas na stud uz ti nezbude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
30.3.17 19:06

Minule jsem to měřila a v ordinaci jsem byla sakum prásk 10 minut, z toho asi 3 minuty s nahým zadkem (a předkem)..to není žádná tragédie a to jsem taky stydlín, ale pak mám zase na rok klidné spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová