Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam vetsi a jsem po porodu a sedi… Nemuzu srovnavat s obdobim pred, ale myslim, ze by mel trochu problem s rozvitim a tedy tesnenim… Zkus jim napsat dotaz na stranky, ale myslim, ze mensi bude lepsi…
Já mám Gaia Cup a je úžasný sedí fajn. Švagrová má Lunacup, ten menší a myslela si (často zdůrazňovala)jak jí kalíšek vadí, špatně drží a že má asi malo fr..u nebo co.
Pak mě napadlo, jestli není problém jinde, že jí má normálně velkou a ten menší kalíšek prostě vyjíždí (proto zavazí)…a pak přiznala, že to asi tak bude, že trochu zatlačila a vystřelil ven jako nic. Takže může zavazet i menší.
Já myslím, že musí sednout značka a velikost bych brala klidně větší nebo raději obě velikosti, na začátek menzes vetší a potom zbývající dny menší. ![]()
Já jej mám po porodu(po císaři)a švagrová jej měla před porodem i po klasickém porodu a měla s tím menším stejný problém před i po.
Myslím, že v pohode môžeš mať hneď väčší. Treba sa ho naučiť správne zaviesť, aby nepretekal. A keď ho dáš správne až úplne dovnútra, tak by si ho cítiť nemala.
@Mayda93 idealni je koupit sadu dvou velikosti (mensi a vetsi). Ja mam znacku lunette,pri silnejsi ms pouzivam vetsi kalisek a pri slabsi mensi kalisek. Jde hlavne i o tuhost materialu. Prvni kalisek jsem mela mooncup a byl na me strasne tvrdy. Doporucuji procist web: kalisek.cz