Vyvolávací injekce, MS nikde.

346
28.10.18 22:26

A jeste vám to tady doplním.. ovulace byla 10.9. - ten den i další dva potom byl nechráněný sex.. menstruace prisla 17.9. a další mesic uz nebyl sex, ale ani menstruace.. kamarádka prave otehotnela takhle chvili před MS, ta jedna jeste proběhla a další ne, protoze uz byla v tom.. Jenze uz je to dlouho, to uz by lékař videl, ne? :nevim:

• beru Azitromycin (ATB) na plet.. a mam prujem.. muze to byt těmi ATB?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.10.18 22:29

Mně jednou MS meškala 3 týdny, pak jsem dostala vyvolávačku a až po dalších 12 ti dnech se mi to spustilo. Těhotná jsem nebyla, taky to byl trošku nerv, nevím, proč to tak bylo. Ale od té doby to mám zase přesně na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 22:32
@A-dé-la píše:
A jeste vám to tady doplním.. ovulace byla 10.9. - ten den i další dva potom byl nechráněný sex.. menstruace prisla 17.9. a další mesic uz nebyl sex, ale ani menstruace.. kamarádka prave otehotnela takhle chvili před MS, ta jedna jeste proběhla a další ne, protoze uz byla v tom.. Jenze uz je to dlouho, to uz by lékař videl, ne? :nevim:
  • beru Azitromycin (ATB) na plet.. a mam prujem.. muze to byt těmi ATB?

Kamarádka to měla také tak. Ale v tuhle dobu už by se mělo něco ukázat minimálně na testu, pokud bys byla těhotná. S těmi léky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
28.10.18 22:42

@měsíční svit taky prave myslim, ze by to bylo uz videt, aspon nejakej duch. Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.18 22:47

@A-dé-la Není za co, hlavně at to dobře dopadne, podle tvých představ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.11.18 11:31

Ahoj holky, byla jsem na vyvolávací injekci před 14 dni. MS nikde a těhotenský test negativní. Dnes jsem byla znovu u gynekoložky ta mi řekla, že výsledky mám v pořádku z minula a ani mě neprohlídla a píchla mi další injekci, že prý to už určitě do 10 dnů dostanu. Je možné otěhotnět po první injekci? Nechci dělat další test a být zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí