Ven s antibiotiky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28.4.14 11:54

Ven s antibiotiky

Holky potřebuji poradit.Dnes jsme byly s malou 18 měs.) na kontrole u doktorky a ještě 3 dny má brát antibiotika. Povolilá nám jít ven do kočárku. Vím že nesmí na sluníčko ale vadí i to když ji bude sluníčko svítit třeba jen na nohy, nebo do půlky pasu? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
28.4.14 12:01

Já nechápu, proč mají matky s dětmi v kočárku tendenci chodit ven i s ATB… až bude dítě ve škole, tak do dobrání ATB bude dítě sedět doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
28.4.14 12:03
Zas tak bych to nehrotila, pokud bude v kočárku a na nohy svítit sluníčko, myslím že to bude OK
@ynax píše:
Já nechápu, proč mají matky s dětmi v kočárku tendenci chodit ven i s ATB… až bude dítě ve škole, tak do dobrání ATB bude dítě sedět doma :nevim:

víš jak, on je rozdíl do kolektivu dětí, protože tam je oslabená imunita, ale jít ven na čerstvý vzduch mi přijde ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
28.4.14 12:03
@ynax píše:
Já nechápu, proč mají matky s dětmi v kočárku tendenci chodit ven i s ATB… až bude dítě ve škole, tak do dobrání ATB bude dítě sedět doma :nevim:

ja zakladatelku třeba chapu. My jsem byli 4 dny v nemocnici a pak máme brát dalších 10 dní antibiotika.. S dcerou jsem byli pořád venku a teď máme být 14 dní zavření jenom doma?? ona po 5ti dnech už šílá. brečí mi u dveří a to mi můžeš věřit, že vymyšlim první poslední..
Dceři jsou 2 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
28.4.14 12:04
@ynax píše:

Já na tom zas tak nic strašného nevidím. Stejně je teď venku teplo a dítě v tom kočárku aspoň odpočívá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.4.14 12:04

@ježourek x.x.x ven bych nechodila, 3 dny už vydržíte. Na sluníčko s atb se nesmí, protože se může osypat takže i když svítí jen na nožičky tak to vadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
28.4.14 12:06

Vy byste to nehrotili… ale jaký je rozdíl mezi dvouletým a osmiletým dítětem na ATB? Mladší matky táhnou ven a starší zůstane doma - ani jedno nejde o kolektivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.4.14 12:09

@ježourek x.x.x Tak snad nepojede nahatá s holýma nohama :mrgreen: Oblíkni jí, dej klobouček a zatáhni boudu a můžete razit. Ono to i pro její pohodu bude lepší, když bude v klidu sedět a koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
28.4.14 12:10

Vadi to i na nohy, na to slunicko ne obvykle nesmi kvuli fotosezitivite, mohla by mit vyrazku. kdyztak ji oblikni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

U nás je pod mrakem, takže bych na chvilku ven vyrazila. Samozřejmě ne do kolektivu, ale na krátkou procházku ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
@ynax píše:
Vy byste to nehrotili… ale jaký je rozdíl mezi dvouletým a osmiletým dítětem na ATB? Mladší matky táhnou ven a starší zůstane doma - ani jedno nejde o kolektivu

Třeba takový, že dvouleté dítě může sedět v kočárku ve stínu a nelítá, kdežto osmileté prostě musí chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 12:11

@ynax Tak holka už je 6 dní bez teplot, dá se říct že jí už nic není, jen dobírá ATB. Rozdíl je také v tom že dvouleté bude sedět jen v kočárku, nebude mít pohyb a osmileté už bude venku lítat což není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.4.14 12:13

@ynax Rozdíl je v tom, že osmileťáka nedonutíš nabalenýho jak arabka sedět v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
28.4.14 12:15

My bereme ATB tak 5 až 7 krát do rokka. Většinou jsou to ATB na měsíc. Kdyby jsme neměli chodit ven, tak by mi asi hrábro :nevim: Je jasné, že nesmí mít horečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 12:16

@kotyk takže když svítí jen na oblečení, ne na holou kůži tak by to nemělo vadit, neměla by se osypat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí