Ven s teplotou? Doma mi neusne!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
midlajs
25.12.14 13:21
@sad 1 píše:
Já nechci být zlá, ale taky jsem se až lekla :oops: :oops: :oops: Obvykle chyby vůbec nekomentuji, taky nějakou asi občas udělám, ale tohle je skoro do nebe volající. Ale necháme toho, jsou svátky… :mavam:

Ceho je moc toho je prilis. Ale nezapomenme, ze nikdo neni dokonaly, ze :dance: Pekny svatky tez.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
25.12.14 13:23

@piškotíček určitě počkej, až bude dítko v dobré fyzické kondici, a zkus vychytat i dobu, aby ho nebolely zoubky. A držím pěsti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Nicolink
25.12.14 13:25

@piškotíček celou noc chováš?

• Citovat
  • Upravit
2940
25.12.14 13:39

S takovouhle teplotou v žádném případě. A že jsi za 5 dní naspala hodinu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.12.14 13:44

A co spaní u tebe v posteli? U nás to pomohlo a pak jsem ho časem přesunula do jeho postýlky, tu má soupnutou k naší a spí v pohodě. Stačí mu, když s ním někdo u usínání je, ale pokud už fakt zlobí, tak mu povim, že ho ještě jednou uložím a půjdu pak vedle, udělám to a on do pěti minut spí. Ale taky to byl boj, než se naučil, jednou jsem s nim v zimě jela v kočárku kolem půlnoci, protože nic, ani mléko nezabíralo. Hodně sil přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.14 13:50
@Bibi239 píše:
Nepomohlo by uvozit doma?
Ale jinak mrazy nejsou, kdyz je dite zakutany ve fusaku, bouda nahore, jeste bych pres boudicku hodila neco proti vetruva pokud domna fakt neusne, tak jdi, spat taky potrebuje.Bohuzel tohle je dusledek nadseneho kazdodenniho kocarkovani, dite si zvykne a kdyz to pak nejde, tak je problem.

Kočárkování? To je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.12.14 13:59
@Burj Chalifa píše:
Kočárkování? To je co?

To je to, ze matka za kazdeho pocasi idealne dvakrat denne coura i nekolik hodin venku s kocarkem, vetsinou bez nejakeho konkrétniho cile, provozuje se samostatne i ve skupinkach. Oproti obycejne prochazce s kocarkem se vyznacuje zeleznou kazdodenni pravidelnosti, ktera u ditete vytvari navyk na usnuti za jizdy, ktery pakvdomacim prostredi nemuze kompenzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
25.12.14 14:01
@Bibi239 píše:
To je to, ze matka za kazdeho pocasi idealne dvakrat denne coura i nekolik hodin venku s kocarkem, vetsinou bez nejakeho konkrétniho cile, provozuje se samostatne i ve skupinkach. Oproti obycejne prochazce s kocarkem se vyznacuje zeleznou kazdodenni pravidelnosti, ktera u ditete vytvari navyk na usnuti za jizdy, ktery pakvdomacim prostredi nemuze kompenzovat.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.14 14:08

Aha. Nechápu však, že osoba schopna přesné definice užívá tak strašný mamapipislovník. :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
25.12.14 14:59
@Burj Chalifa píše:
Aha. Nechápu však, že osoba schopna přesné definice užívá tak strašný mamapipislovník. :( :nevim:

Je to podstatne kratsi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.14 15:10
@Bibi239 píše:
Je to podstatne kratsi :jazyk:

A jak smysluplně naložíš s několika ušetřenými sekundami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
25.12.14 16:21

Dala bych do kocarku ven. Dyt je venku 10 st.
Ale stejnak to tu nerozstipnes. Pulka napise ze jo, pulka ze ne. Tak si stejne musis vybrt ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4001
25.12.14 19:31

Vsem dekuji. a reci typu neverim ze s spala jen hodinu si prosim nechte. chtela jsem radu ne probhrat zda spim nebo ne.ale to je jedno dobre mozna jak trhane 2 hodky jestli. a postel jsme zkouseli kdepak proste chovat ale on za to nemuze takze ted si nesu nasledky. zkusim na tň netu pocist o te metode a budem zkouset. dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4001
25.12.14 19:34

Vsem dekuji. a reci typu neverim ze s spala jen hodinu si prosim nechte. chtela jsem radu ne probhrat zda spim nebo ne.ale to je jedno dobre mozna jak trhane 2 hodky jestli. a postel jsme zkouseli kdepak proste chovat ale on za to nemuze takze ted si nesu nasledky. zkusim na tň netu pocist o te metode a budem zkouset. dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.12.14 19:34

Pokud bude mimino ležet v teple v kočárku, krátká procházka na vzduchu mu vůbec neuškodí. Ochladí se mu tvářičky a bude se mu dobře dýchat. Bude potom i lépe spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí