Ventolin a stoptusin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5290
10.4.18 23:02

@Leli83 ja taky po 10 letech rezignovala ale mam novou plicni lekarku a ta mi to napsala protoze uz jsem to psychicky nedavala a on opravdu pomohl. Stoji kolem 300 a bere se v kuse 4 tydny. Pak je pauza 4 tydny a pak se treba zase muze napsat. Me stacili jen ty 4 tydny. Uplne se mi „rozchodilo“ cely telo ;) Urcite to zkuste nic za to nedate..taky mi vsechno jen jde na plice kdyz ma nekdo v okoli jen obyc rymu.
Zakladatelko urcite se jeste zeptej na naky sirup na rozredeni tech hlenu ale ten ventolik urcite bude pomahat k lepsimu vykaslavani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.18 08:17

@Leli83 @Míša213 @czaky no syn byl 4. Na očkování mmr a dcera hexacima.. od té doby mají kašel… Syn od úterý horečky… Je pravda, že je Dr ockovala krátce po nemoci tak se to rozjelo asi znovu… Jak myslíte že to bude dlouho trvat.. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.4.18 16:25

Dostali jsme nakonec antibiotika

Tak oba dostali antibiotika

• Citovat
  • Upravit
802
11.4.18 16:33
@Anonymní píše:
Tak oba dostali antibiotika

Po tom, jak si psala, jak to probíhá. To asi jinak nešlo. Každopádně bych dávala probiotika.

Vždycky, když mé děti začínají pokašlávat, začínám jim dávat kalobu a taky probiotika. Někde jsem četla, že kašel je od střev. Zatím se drží.
Tak brzké uzdravení dětem a tobě pevné nervy ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
11.4.18 21:57

Ty probiotika bych taky urcite koupila - uz kvuli atb. Ale davat v odstupu tak 4 hod od atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.18 22:23

@Makito @czaky děkuji určitě koupím.. snad zaberou co nejdříve..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA