Věnuji mateřské mléko
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Věnuji mateřské mléko
Dobrý den,
ráda věnuji mateřské mléko mamince, která má např. nedostatek. Mám
na mrazáku ve sterilních pytlícich přímo na mateřské mléko cca
1,5 litru, které je mi nyní k ničemu, protože se u dcery projevila
alergie na bílkovinu kravského mléka (a to jsem dosud konzumovala), takže
jí ho už nemohu podat, ale je mi líto ho vylít, tak mem napadlo ho takto
nabídnout, třeba to nějaké mamince pomůže.
Jsem zdravá, zdravě jím, nepiji alkohol, nekouřím a ani nepiji kávu,
takže netřeba se obávat probdělých nocí kvůli kofeinu:)
Osobní předání Pardubice a okolí.
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@brionne píše:
Dobrý den,ráda věnuji mateřské mléko mamince, která má např. nedostatek. Mám na mrazáku ve sterilních pytlícich přímo na mateřské mléko cca 1,5 litru, které je mi nyní k ničemu, protože se u dcery projevila alergie na bílkovinu kravského mléka (a to jsem dosud konzumovala), takže jí ho už nemohu podat, ale je mi líto ho vylít, tak mem napadlo ho takto nabídnout, třeba to nějaké mamince pomůže.
Osobní předání Pardubice a okolí.
Jsem zdravá, zdravě jím, nepiji alkohol, nekouřím a ani nepiji kávu, takže netřeba se obávat probdělých nocí kvůli kofeinu:)
Víš, že se to ale nesmí že?
- načítám...
- Nahlásit
@brionne píše:
@JancaS84 aha, to jsem nevěděla:) tak to smažu.
Můžeš to zkusit věnovat/prodat do mléčné banky, jestli máš nějakou
poblíž. Tam si mléko vyšetří, pasterizuji a můžou ho použít dal.
Ale naprimo to nikomu dávat nesmíš, http://www.kojeni.cz/maminkam/banky/
Příspěvek upraven 08.03.21 v 13:32
- načítám...
- Nahlásit
@JancaS84 V porodnici také dávali cizí mateřské mléko, pochybuji, že něco vyšetřovali. To už se také nesmí?
- načítám...
- Nahlásit
@boball píše:
@JancaS84 V porodnici také dávali cizí mateřské mléko, pochybuji, že něco vyšetřovali. To už se také nesmí?
Ale oni ho mají z mléčné banky. Určitě jim tam nenechala nějaká maminka svoje tak ho dali jinymu dítěti.
- načítám...
- Nahlásit
Já myslím, že to nejde jen tak donést do mléčné banky. Je tam nějaké testování maminek a odstříkává se do jejich lahviček.
- načítám...
- Nahlásit
@JancaS84 píše:
Ale oni ho mají z mléčné banky. Určitě jim tam nenechala nějaká maminka svoje tak ho dali jinymu dítěti.
Právě, že to tak fungovalo, odstříkané mléko vzali od jedné maminky co měla dost a dali jinému dítěti co maminka mléko neměla. Proto se ptám, jestli se to už nesmí dělat.
- načítám...
- Nahlásit
@fíkofka píše:
Já myslím, že to nejde jen tak donést do mléčné banky. Je tam nějaké testování maminek a odstříkává se do jejich lahviček.
Jo mas pravdu. A jeste nesmi mit dite starsi 6 měsíců.
- načítám...
- Nahlásit
@JancaS84 před
7 lety, když jsem porodila syna, tak jsem normálně v porodnici sestrám
odstříkávala a dávali ho druhým dětem, sami mě o to prosily, měla jsem
mléka i po císaři dost
- načítám...
- Nahlásit
Možná by ho vzali do nějaké zvířecí záchranné stanice. Ale jistá si teda nejsem vůbec. Každopádně jiné dítě na základě dobrého slova tvým mlíkem asi nikdo krmit nebude. Ne že bych ti nevěřila, ale tohle si nikdo nelajzne.
- načítám...
- Nahlásit
@kotaska91 píše:
@JancaS84 před 7 lety, když jsem porodila syna, tak jsem normálně v porodnici sestrám odstříkávala a dávali ho druhým dětem, sami mě o to prosily, měla jsem mléka i po císaři dost
Jenže tam tě měli pod dohledem, ohledně čerstvosti a stravování. Donesené zmražené mateřské mlíko, to je jiná situace.
- načítám...
- Nahlásit
Pardon, to je ekl a je mi fuk, ze se to tak driv delalo, diteti bych to tedy nedala, neco jineho je z mlecne banky, ale takto..strasne nehygienicke.
- načítám...
- Nahlásit
@PAN66 píše:
Pardon, to je ekl a je mi fuk, ze se to tak driv delalo, diteti bych to tedy nedala, neco jineho je z mlecne banky, ale takto..strasne nehygienicke.
No asi tak. Když jsem viděla co semnou v porodnici bylo za existence. Předpokládám, že od té fetacky z vedlejšího pokoje by mlíko nikomu nedali, ale i tak.
- načítám...
- Nahlásit
Dobrý den!
Na žádost zakl. diskuzi zamykám a dávám ke smazání.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den,
Hani
- načítám...
- Nahlásit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další podobná témata podle názvu
- Jak odsát nejvíce mléka
- Opruzeniny po umělém mléku
- Problémy se spánkem na mateřské
- Ochranná lhůta 180 dnů, mateřská vejdu se?
- Krmení odsateho mléka
- Mateřské školy Praha 6
- Kojení na napěněné mléko
- Na mateřské a sama s dítětem