Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni
Chci se zeptat, zda-li věříte parfémům s feromony, jestli to opravdu něco vylučuje, že po vás chlapi šílí ![]()
Uvažuju nad koupí nějakého parfému a nevím, jestli zvolit s feromony, zajímalo by mě to.
Díky
Moc tomu nevěřím..Kup si nějaký kvalitní parfém, to taky účinkuje..Já mám teď aktuálně Opium od YSL a kudy chodím tam zanechávám stopu… ![]()
Už jsem nad tím taky přemýšlela
Jestli to je tahák na prachy nebo ne…
Chtělo by to názor někoho,kdo parfém vyzkoušel
![]()
peggy.sl píše:
Moc tomu nevěřím..Kup si nějaký kvalitní parfém, to taky účinkuje..Já mám teď aktuálně Opium od YSL a kudy chodím tam zanechávám stopu…
Fakt?Voní hezky?A vydrží dlouho vonět?
Já měla právě vždycky smůlu na parfémy.Ráno jsem se navoněla a za 2 hodiny už nebylo cítit nic.
Tereza1986 píše:
Už jsem nad tím taky přemýšlelaJestli to je tahák na prachy nebo ne…
Chtělo by to názor někoho,kdo parfém vyzkoušel
![]()
No právě.Taky by mě to zajímalo ![]()
peggy.sl píše:
Moc tomu nevěřím..Kup si nějaký kvalitní parfém, to taky účinkuje..Já mám teď aktuálně Opium od YSL a kudy chodím tam zanechávám stopu…
Peggy, je to tenhle?
http://www.kleopatra.cz/…-d234374.htm?…
Promiň za anonym… Asi jak na koho. Sousedka použila a prý nefungovalo. U nás je to vždy divoký, ale otázka je, zda to je tím, že si v tu chvíli přijdu víc sexy a pak všechno přijde samo. Použila jsem čistě feromonový, aby nebylo poznat, kdy ho na sobě mám a přes něj jde dát běžný.
SarkaNovo píše:peggy.sl píše:Fakt?Voní hezky?A vydrží dlouho vonět?
Moc tomu nevěřím..Kup si nějaký kvalitní parfém, to taky účinkuje..Já mám teď aktuálně Opium od YSL a kudy chodím tam zanechávám stopu…Já měla právě vždycky smůlu na parfémy.Ráno jsem se navoněla a za 2 hodiny už nebylo cítit nic.
jestli chces neco, co vydrzi dlouho vonet, tak mohu doporucit DKNY zelene jablko… je to nadherna, svezi vune a vydrzi opravdu dlouho… v podstate vsechny od DKNY vydrzi pomerne dlouho (me od rana do vecerniho koupani), takze pohoda… ![]()
Ale s feromony jsem fakt nezkousela…
![]()
Ema N. píše:SarkaNovo píše:peggy.sl píše:Fakt?Voní hezky?A vydrží dlouho vonět?
Moc tomu nevěřím..Kup si nějaký kvalitní parfém, to taky účinkuje..Já mám teď aktuálně Opium od YSL a kudy chodím tam zanechávám stopu…Já měla právě vždycky smůlu na parfémy.Ráno jsem se navoněla a za 2 hodiny už nebylo cítit nic.
jestli chces neco, co vydrzi dlouho vonet, tak mohu doporucit DKNY zelene jablko… je to nadherna, svezi vune a vydrzi opravdu dlouho… v podstate vsechny od DKNY vydrzi pomerne dlouho (me od rana do vecerniho koupani), takze pohoda…
Ale s feromony jsem fakt nezkousela…![]()
![]()
Díky
To bych právě chtěla - od rána do večera vonět, aniž bych na sebe musela vyplácat půl lahvičky parfému jako doposud ![]()
SarkaNovo píše:peggy.sl píše:Peggy, je to tenhle?
http://www.kleopatra.cz/…-d234374.htm?…
To je přesně ono… ![]()
Ema N. píše:SarkaNovo píše:peggy.sl píše:Fakt?Voní hezky?A vydrží dlouho vonět?
jestli chces neco, co vydrzi dlouho vonet, tak mohu doporucit DKNY zelene jablko… je to nadherna, svezi vune a vydrzi opravdu dlouho… v podstate vsechny od DKNY vydrzi pomerne dlouho (me od rana do vecerniho koupani), takze pohoda…
Ale s feromony jsem fakt nezkousela…![]()
![]()
Souhlasím,jablíčko voní krásně,ale na mně vydrží chvilku ![]()
Nedávno jsem poslouchala debatu na ČRO a bavili se tam tuším s endokrinologem (nejen) o feromonech a moc se mu to nezdálo. Říkal, že to asi může fungovat, ale nikdy nevíte na koho. ![]()
Každému voní něco jiného, nevěřím v nějaké feromony, které přitáhnou každého. Prostě je to o vkusu, o konkrétním člověku. ![]()