Životní spokojenost

300
11.3.12 19:56

Životní spokojenost

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se mezi vámi najde alespoň jedna jediná, která je v životě tak nějak po všech stránkách spokojená. Myslím ale trvale, ne jen poslední týden.. Že ji buď nic netrápí, vše ji tak nějak vychází anebo má nějaký způsob, jakým se v pohodě udržuje, i přes to, že se něco děje.. Existuje nějaká taková vůbec? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
11.3.12 19:58
jájaana píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se mezi vámi najde alespoň jedna jediná, která je v životě tak nějak po všech stránkách spokojená. Myslím ale trvale, ne jen poslední týden.. Že ji buď nic netrápí, vše ji tak nějak vychází anebo má nějaký způsob, jakým se v pohodě udržuje, i přes to, že se něco děje.. Existuje nějaká taková vůbec? :think:

Jsem flegmatik,takže jsem spokojená,dlouhodobě :lol: :lol: Jedinou vadou jsou neustále zdravotní problémy děti :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
11.3.12 19:58

Já se přidám k těm který tuhle dlouhodobou spokojenost absolutně neznají. Chvilkové, to jo… ale ta dlouhodobá, na tu asi ještě počkám, jestli jí vůbec dosáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.3.12 19:59

tak ja prave ten posledni tyden ani trochu. nejak se nam doma vytratila pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
11.3.12 20:01

Jsem 99% života šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
11.3.12 20:03

já jsem teď poměrně dlouhodobě spokojená, se vztahem, sama sebou, bydlením, financema…řešíme nějaké neradostné záležitosti ale spíš poslední dobou figurujeme jako ti co pomáhají…mám se dobře
A jak jsem toho dosáhla. Našla jsem si normálního chlapa a zbytek přišel postupem času sám. I krásná si teď připadám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.3.12 20:04

Ahoj, jo já můžu říct, že jsem spokojená. Dvě děti, manžel, bydlíme ve svém, a svoji práci mám ráda. V rámci toho všeho je hromada věcí které mě dokážou naštvat, nebo trápit, a to v každé oblasti co jsem vypsala, ale když přejde ta první vlna vzteku, tak mi dojde, že je to jen prkotina…Musím říct, že je pro mě dost důležité mít něco svého co mě baví a na co mám čas (manžel pohlídá děti a podporuje to). Takže jedno z toho je občasná práce z domu, a druhé trocha sportu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.3.12 20:10

Já taky :) Pár věcí by se mohlo změnit, ale nečiní mě to nešťastnou, dokázala jsem se s nimi nějak aspoň částečně vypořádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.3.12 20:14

Kromě pár dní před MS, když jsem hrubě nespokojená s vším, jsem po většinou spokojená.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
11.3.12 20:20

Já jsem štastná..to 1% procento co mě chybí k dokonalosti je úspěšné ivf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
11.3.12 20:22

Ano, jsem spokojená dlouhodobě a po všech stránkách.

• Citovat
  • Upravit
11.3.12 20:24

Som sangvinik. Vacsinou dlhodobo spokojna. Potom pol roka az rok riesim nejaky totalny pruser, a potom som zase par rokov absolutne spokojna so zivotom aky vediem, poslednych 5 rokov aj neskonale stastna … snad to uz vydrzi a nic sa nezruti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
11.3.12 20:33

V zásadě jsem dlouhodobě spokojená. Jen posledních pár týdnů chytám nerva, protože děcka jsou celou zimu nemocný (virózy), leze mi to na mozek a navíc mám strach, že tak nestihnu to, co jsem si naplánovala (dodělat školu). Takže momentálně se jedná o krátkodobou nasratost, ale jakmile to pomine, tak budu zase jen a jen spokojená… ;)

Obecně vzato: jako fakt si nemám na co stěžovat a kdybych si stěžovala, tak by mě musela hanba fackovat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
11.3.12 20:37

Já jsem taky spokojena. Az je to podezřelý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.3.12 20:53

Já jsem taky spokojená :pankac: Občas jsou nějaký ty stresíky, ale nakonec to stejně hodím za hlavu, protože se to nějak vyřeší a nemá cenu si z toho dělat těžkou hlavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová