Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se mezi vámi najde alespoň jedna jediná, která je v životě tak nějak po všech stránkách spokojená. Myslím ale trvale, ne jen poslední týden.. Že ji buď nic netrápí, vše ji tak nějak vychází anebo má nějaký způsob, jakým se v pohodě udržuje, i přes to, že se něco děje.. Existuje nějaká taková vůbec? ![]()
jájaana píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli se mezi vámi najde alespoň jedna jediná, která je v životě tak nějak po všech stránkách spokojená. Myslím ale trvale, ne jen poslední týden.. Že ji buď nic netrápí, vše ji tak nějak vychází anebo má nějaký způsob, jakým se v pohodě udržuje, i přes to, že se něco děje.. Existuje nějaká taková vůbec?
Jsem flegmatik,takže jsem spokojená,dlouhodobě
Jedinou vadou jsou neustále zdravotní problémy děti
![]()
Já se přidám k těm který tuhle dlouhodobou spokojenost absolutně neznají. Chvilkové, to jo… ale ta dlouhodobá, na tu asi ještě počkám, jestli jí vůbec dosáhnu.
tak ja prave ten posledni tyden ani trochu. nejak se nam doma vytratila pohoda
já jsem teď poměrně dlouhodobě spokojená, se vztahem, sama sebou, bydlením, financema…řešíme nějaké neradostné záležitosti ale spíš poslední dobou figurujeme jako ti co pomáhají…mám se dobře
A jak jsem toho dosáhla. Našla jsem si normálního chlapa a zbytek přišel postupem času sám. I krásná si teď připadám. ![]()
Ahoj, jo já můžu říct, že jsem spokojená. Dvě děti, manžel, bydlíme ve svém, a svoji práci mám ráda. V rámci toho všeho je hromada věcí které mě dokážou naštvat, nebo trápit, a to v každé oblasti co jsem vypsala, ale když přejde ta první vlna vzteku, tak mi dojde, že je to jen prkotina…Musím říct, že je pro mě dost důležité mít něco svého co mě baví a na co mám čas (manžel pohlídá děti a podporuje to). Takže jedno z toho je občasná práce z domu, a druhé trocha sportu ![]()
Já taky
Pár věcí by se mohlo změnit, ale nečiní mě to nešťastnou, dokázala jsem se s nimi nějak aspoň částečně vypořádat.
Kromě pár dní před MS, když jsem hrubě nespokojená s vším, jsem po většinou spokojená.. ![]()
Já jsem štastná..to 1% procento co mě chybí k dokonalosti je úspěšné ivf
![]()
Som sangvinik. Vacsinou dlhodobo spokojna. Potom pol roka az rok riesim nejaky totalny pruser, a potom som zase par rokov absolutne spokojna so zivotom aky vediem, poslednych 5 rokov aj neskonale stastna … snad to uz vydrzi a nic sa nezruti.
V zásadě jsem dlouhodobě spokojená. Jen posledních pár týdnů chytám nerva, protože děcka jsou celou zimu nemocný (virózy), leze mi to na mozek a navíc mám strach, že tak nestihnu to, co jsem si naplánovala (dodělat školu). Takže momentálně se jedná o krátkodobou nasratost, ale jakmile to pomine, tak budu zase jen a jen spokojená… ![]()
Obecně vzato: jako fakt si nemám na co stěžovat a kdybych si stěžovala, tak by mě musela hanba fackovat. ![]()
Já jsem taky spokojená
Občas jsou nějaký ty stresíky, ale nakonec to stejně hodím za hlavu, protože se to nějak vyřeší a nemá cenu si z toho dělat těžkou hlavu ![]()