Věříte numerologii?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.7.18 16:24

Věříte numerologii?

Přemýšlím jestli si nechat “poradit” od numerologa, přijde mi ze se motam porad v jednom kruhu. Ale vůbec netuším jestli tomu věřit (je vyhlaseny, ale muže to byt samoreklama) anebo se na to vykaslat a nechat to všechno proste osudu, nerada bych any mě nějak špatně ovlivnil.

Kartarkam nevěřím, to si myslím ze člověku jen řeknou co chce slyšet a ten tam pak chodí pro nadějnejsi zítřky.

Mate nějaké zkušenosti? Jsou to nesmysly určit na základě data narozeni různý věci? :roll: řekla jsem to kamaradovi a ten se mi naprosto vysmál a ze by chtěl taky brat takový peníze ze někomu vymyje mozek :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
22.7.18 16:29

Nevěřím, peníze bych jim nedala. To bych šla radši na podrobnou lékařskou prohlídku nebo si koupila nějaké hezké šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
22.7.18 16:39

Částečně. Myslím si, že kartářky, čarodějky, léčitelé a další mají dar (aspon ti lepší) člověku vnuknout pocit, že je zajímáte a dají si práci vám rozumět, řešit váš problém. A dát vám naději, kterou lidé, kteří jejich pomoc vyhledají, nejspíš zoufale potřebují. Zatímco lékař nad vámi mávne rukou, pošle vás domů, že simulujete, a at si za týden dojdete pro recept. Kamarádka měla vážné problémy, chodila od doktora k doktorovi a nic. Nakonec šla k vyhlášené čarodějnici, samozřejmě za šílené peníze. A problém zázračně zmizel. Když mi to popisovala, čarodějnice jí udělala úplně dokonalou psychoanalýzu, několik hodin věnovala tomu, že zkoumala celý kamarádčin život, rodinné poměry… a našla jádro problému. Já osobně tedy v magii věřím, ale zároven si myslím, že těch nadaných je hodně málo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.18 16:39
@jestericka34 píše:
Tak zrovna s kartarkou mám jen ty nejlepší zkušenosti,každopádně to chce doporučení. Taky jsem nevěřila,pak jsem řekla jen jméno a datum narození a nestačila jsem se divit. Jako by žila můj život a co řekla vyšlo

A nejsou to obecný věci typu “tedka jste nešťastná ze jo? Mate rozvedené rodiče ze jo? Měla jste jako mala úraz ze jo?” Atd? Jsem k tomu skeptická, bojím se aby mě nějakými vymysly nenavedla na špatnou cestu. Ale rada si to nechám vyvratit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.18 16:41
@Lalelale píše: Částečně. Myslím si, že kartářky, čarodějky, léčitelé a další mají dar (aspon ti lepší) člověku vnuknout pocit, že je zajímáte a dají si práci vám rozumět, řešit váš problém. A dát vám naději, kterou lidé, kteří jejich pomoc vyhledají, nejspíš zoufale potřebují. Zatímco lékař nad vámi mávne rukou, pošle vás domů, že simulujete, a at si za týden dojdete pro recept. Kamarádka měla vážné problémy, chodila od doktora k doktorovi a nic. Nakonec šla k vyhlášené čarodějnici, samozřejmě za šílené peníze. A problém zázračně zmizel. Když mi to popisovala, čarodějnice jí udělala úplně dokonalou psychoanalýzu, několik hodin věnovala tomu, že zkoumala celý kamarádčin život, rodinné poměry… a našla jádro problému. Já osobně tedy v magii věřím, ale zároven si myslím, že těch nadaných je hodně málo.

A kdo je ta “čarodějnice”? Ja samozrejme taky věřím ze nějací lide mají dar, určitě věřím v lecitele, ale z 99 % je to podle mě sarlatanstvi

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
22.7.18 16:42
@Anonymní píše:
A kdo je ta “čarodějnice”? Ja samozrejme taky věřím ze nějací lide mají dar, určitě věřím v lecitele, ale z 99 % je to podle mě sarlatanstvi

jéje tak to nevím, ale tady na emiminu jsem viděla plno doporučení. Určitě někoho najdeš.

• Citovat
  • Upravit
68822
22.7.18 16:53

No, ještě bych čistě teoreticky mohla být ochotná uvěřit tomu, že něco můžou ovlivňovat hvězdičky na obloze, ale numerologie je pro mě - zcela náhodou se tady počítá zrovna v desítkové soustavě, kdyby se počítalo v libovolné jiné, budou čísla vypadat úplně jinak. V kombinaci s tím, že zrovna tady se kalendář počítá od nějakého konkrétního data, ale na světě jsou a byly hromady jiných kalendářů se zcela odlišným počátkem. Rovněž počty dní v měsíci se přelévaly, jak měl zrovna jakej římskej císař náladu. No a na tomhle jednom konkrétním a vyumělkovaným kalendáři si někdo dokáže namastit kapsu tím, že ty čísla pěkně sečte a vyvěští osud. Fakt ne. Na druhou stranu - kdo chce věřit, věří, a ve všem si něco naprosto zásadního dokáže najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
22.7.18 16:59

Jsou to blbiny všechno. Mít na to žaludek, tak super živnost. Jinak stačí se nad tím zamyslet - proč by zrovna nějaká čísla v kalendáři, jehož počátek stanovil člověk a který je skutečně jen zlomkem času v době trvání vesmíru, měla mít nějaký význam na život toho, kdo se v nich narodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
22.7.18 17:53

Mně dělala numera jedna paní, která si tím nevydělávala, dokázala zjistit opravdu hodně, zašla i dost do detailů.Říká se tomu numerologická mřížka.Sedělo to dost přesně. Narození Ježíše Krista také bylo vypočítáno z pohybu hvězd na den přesně. Mám k číslům respekt, ale s podmínkou, že se narazí na ověřeného odborníka, ne na takové co za každou cenu rýžují peníze. Těm bych peníze teda nedala.

• Citovat
  • Upravit
3164
31.7.19 21:15

Doporučení

Prosím nemáte někdo doporučení na numerologa/numeroložku. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
31.7.19 21:30

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
31.7.19 21:32

Sorry, ale nevěř výmyslům. Je to blbost. Kdo používá zdravý rozum, nemůže tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
31.7.19 21:49

Zrovna numerologii nevěřím, ale byla jsem u kartářky na doporučení od známé a teda koukala jsem. Řekli jsme si jen dobrý den, vybrala jsem si (asi 6) začátečních karet a ona spustila - a jako že mi řekla vlastně všechno co se mi do teď událo v životě a co mě čeká - no měla jsem z toho až husinu jak se trefila. A to o mě fakt nic nevěděla. Neřekla bych že to dělá pro prachy, protože nakonec mi dala „peněženku“ do které jsem dala libovolný příspěvek. Taky říkala, že karty jenom ukazují směr a ty se musíš rozhodnout jak s tím naložit - není to tak, že co je v kartách se nedá změnit. Takže každého názor no, já jsem byla spokojena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
19.8.19 00:36

Já nevím.. vykládám si amatérsky karty, pro rodinu, kamarády, potřebuji jen jeden údaj - otázku. Na co se chceš karet zeptat a vlastně ji ani sama nepotřebuju, dvakrát jsem to dělala tak, že jsem řekla, ať myslí konkrétně na to, co se chce dozvědět. Kartám jsem řekla ať odpoví, i když jsem já nevěděla na co se ptá. Dělám to zdarma a sama nevim, jestli tomu vlastně věřím. :lol:
Jestli chceš napiš, rozmysli si, co chceš vědět. Formulace není důležitá, karty odpoví na to, co chceš doopravdy nejvíc vědět. Když si vykládám pro sebe, třeba půlku chápu a půlku teprve pochopím, jak to bylo myšleno..
Aztécké karty mají tu dobrou vlastnost, že jen popíší stav, jak to doopravdy je a poradí jak vylepšit svůj život. Taky nemám ráda, když mi u kartářky jednou vyšlo, jak mi umřou děti a tak.. myslím, že to může negativně ovlivnit budoucnost ve smyslu mého smýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová