Věříte v anděly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.6.20 08:11
@Romilda píše:
Věřím v anděly…ale když si tu procitam některé zesměšňující komentáře, ani nemám chuť to víc rozebírat. Ale vím, že jsou a pomáhají nám. Přečtěte si knihy od Lorny Byrne, jsou velmi inspirující.

dekuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
20888
13.6.20 08:20
@Lulina999 píše:
Ach Lucifere, posviť těmto lidem na jejich vlastní cestu, neb toho oni sami schopni nejsou…:mrgreen: :lol: :cert: :mavam:

Tak tak, bylo by potřeba aby tady někdo přišel udělat pořádek :cert:

Jinak jasný, že je to celý k smíchu. Však je to všechno vymyšlený. Úplně stejně můžete věřit v nebe pod mořem a v úctyhodné mořské bytosti nebo posvátný les a duchy lesa apod. Je to všechno na jedno brdo a jen kvůli tomu, že tady někdo před námi vymyslel „nebe a anděly“ tak na to všichni věří a ještě se tím chlubí.

Jinak po světě se uctívají tisíce bohů, bůžků a všechno možný a vždycky právě ten jejich je zrovna ten jedinej a pravej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
13.6.20 08:33

„Bůh je dobrý, seslal déšť a dům přestal hořet. :andel:.. a kdo předtím seslal oheň, hm?“ :cert:.. asi ten stejný bůh, dobrák, co? :roll:.. ach jo.. věřím tak akorát na anděly v podobě lidí z masa a kostí, kteří jsou opravdu hodní. Na nic z nebe ne. Tam jsou jen mraky a stratosféra :mrgreen: A brko na zemi, že je z anděla, to „slyším“ dneska poprvé. :palec: Těším se, až najdu černé, to bude asi z padlého :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.20 08:53

Ano, andela mam, ale nic s nim nediskutuju, jen ho obcas poprosim, aby na me daval vetsi pozor, nebo aby o ochranu pozadal andela jineho cloveka, o ktereho se bojim. V zivote jsem ho nevidela, ani jsem s nim nemluvila. Jen proste vim, ze je.

• Citovat
  • Upravit
22013
13.6.20 09:13
@Anonymní píše:
Vim, že je to možná trapná otázka. Ale je tu nekdo, kdo věří v andělské bytosti, či andělskou energií.? Využíváte přítomnost techto „bytostí“ při řešení každodenních i závažnějších situací? Říká se, že andělé na nas upozorňují treba tím, že najdete na zemi bílé pericko. Už se vam to nekdy stalo, věříte v to, nebo je to už moc ezo;). Dekuji za odpověď a anonym. :srdce:

V anděly (nebo spíše v něco mezi nebem a zemí) věřím.

Ale určitě se o tom nebudu bavit s někým, kdo se za to sám natolik stydí, že k založení diskuse potřebuje anonym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24794
13.6.20 09:24

Ahoj, tady sklidíš spíš posměch..
hele, na anděly úplně nevěřím (leč nechci se rouhat a nevylučuji :mrgreen: záleží, co si kdo pod tím přesně představí…).. ale na Energii a vyšší sílu/moc/energii duše - ANO… dostkrát v životě se mi staly různé věci na to, abych byla pokorná.. například telepatie u mne funguje dost a citlivější jedinci dokáží prostě dost věcí „vycítit“…
na fcb je dost skupin o tomhle, zkus to ;) :andel:
dost mne dostal (i když velmi nereálný) film Město andělů, tyhle věci pro mne nejsou k smíchu, spíš k zamyšlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.6.20 09:49

I já věřím, a nestydím se za to. Občas prostě cítím přítomnost někoho jiného. I v těhotenství jsem cítila, že mi na malou někdo dohlíží. To je jedna věc. A druhá, že často jsou andělé k nám seslaní v podobě člověka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30308
13.6.20 10:03

Já věřím. Ne že by pomáhali se rozhodovat, ale že jsou nad námi a hlídají nás, aby se nám něco nestalo. Už jsme zažili plno situací, kde to bylo o vteřinky a milimetry a naštěstí se nic vážného nikdy nestalo, tak věřím, že nad náma někdo bdí a chrání nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
13.6.20 10:05
@Anonymní píše:
Vim, že je to možná trapná otázka. Ale je tu nekdo, kdo věří v andělské bytosti, či andělskou energií.? Využíváte přítomnost techto „bytostí“ při řešení každodenních i závažnějších situací? Říká se, že andělé na nas upozorňují treba tím, že najdete na zemi bílé pericko. Už se vam to nekdy stalo, věříte v to, nebo je to už moc ezo;). Dekuji za odpověď a anonym. :srdce:

Věřím na andělské ochránce, taky nosím andělské křídlo na řetízku… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.6.20 10:19

Věřím. Každý má svého anděla strážného. I nevěřící Tomášové. A doporučuji knihy Lorny Byrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24794
13.6.20 10:24

@free333 nosím taky ;) jen tak - kdyby náhodou ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
13.6.20 10:35

Víra hory přenáší. A často pomáhá.
Moje babička byla velmi silně nábožensky založena. Víra jí provázela životem. Občas je to až záviděníhodné. Jednou šla zoufalá pěšky do města, doma houf hladových dětí. Ona neměla nic, žádné peníze a modlila se o Boží pomoc. A opravdu našla bankovku, snad desetikorunovou, nevím přesně ale v té době velké peníze. Do konce svých dní věřila, že ji tehdy bůh vyslyšel a pomohl. Já si spíš představuju toho, kdo ty peníze ztratil.
Víra tvá tě uzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24794
13.6.20 10:41

@Anna766 proč? proč nepřipustit, že to tak „mělo být“..
jsem také docela realista - ale PROČ- nepřipustit, že jsou věci mezi nebem a zemí..
kdo to Zcela vylučuje, ochuzuje sám sebe.. o obzory, o možnosti..
Já neříkám, že to tak JE
ale může být
a to nikdo nevíme
zjistíme to, až TU nebudem ;)
je to asi tak, jako vysvětlovat člověku žijícímu v době bez internetu a map celý život na poušti, že existuje MOŘE… je na jeho myšlení a srdci-zda tu myšlenku připustí, nebo ne.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148534
13.6.20 20:33
@Lucy75 píše:
@Anna766 proč? proč nepřipustit, že to tak „mělo být“..
jsem také docela realista - ale PROČ- nepřipustit, že jsou věci mezi nebem a zemí..
kdo to Zcela vylučuje, ochuzuje sám sebe.. o obzory, o možnosti..
Já neříkám, že to tak JE
ale může být
a to nikdo nevíme
zjistíme to, až TU nebudem ;)
je to asi tak, jako vysvětlovat člověku žijícímu v době bez internetu a map celý život na poušti, že existuje MOŘE… je na jeho myšlení a srdci-zda tu myšlenku připustí, nebo ne.. ;)

Nikdy jsem jí tu myšlenku nevymlouvala, ani náznakem. Naopak, jsem ráda že ty peníze tehdy našla. Že jí v mysli a v duši ten Bůh vyslyšel a neopustil. Už kvůli ní samé, že si to zatoužila.
Na druhou stranu, četla jsem dost knížek o holocaustu, psaný skutecnymi přeživšími. A ti často zmiňují ztrátu víry, po tom co viděli na vlastní oči ty hrůzy. Zazili tu deziluzi Boha, protože je „v tom“ nechal, nezabránil smrti kolikrát celých rodin.
A to mě taky nutí k zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
14.6.20 23:43
@Cenarius píše:
Tak tak, bylo by potřeba aby tady někdo přišel udělat pořádek :cert:

Jinak jasný, že je to celý k smíchu. Však je to všechno vymyšlený. Úplně stejně můžete věřit v nebe pod mořem a v úctyhodné mořské bytosti nebo posvátný les a duchy lesa apod. Je to všechno na jedno brdo a jen kvůli tomu, že tady někdo před námi vymyslel „nebe a anděly“ tak na to všichni věří a ještě se tím chlubí.

Jinak po světě se uctívají tisíce bohů, bůžků a všechno možný a vždycky právě ten jejich je zrovna ten jedinej a pravej.

Evidentně VÍŠ prd ale máš potřebu poučovat jak to je všechno vymyšlené. K smíchu jsi ty, pane chytrej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat