Věříte v anděly?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Vim, že je to možná trapná otázka. Ale je tu nekdo, kdo věří v andělské bytosti, či andělskou energií.? Využíváte přítomnost techto „bytostí“ při řešení každodenních i závažnějších situací? Říká se, že andělé na nas upozorňují treba tím, že najdete na zemi bílé pericko. Už se vam to nekdy stalo, věříte v to, nebo je to už moc ezo;). Dekuji za odpověď a anonym.
Andělé byli stvoření Bohem ještě před člověkem, aby Mu sloužili. Mají také svobodnou vůli a volbu jako my. Takže někteří slouží satanovi a někteří Bohu, tak jako je člověk zlý nebo hodný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nacházím na zemi jen samé ho…v na, žádné pirka, tak nevím co to znamená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obrazy a sochy andělů se mi líbí, peříčka nacházím pořád, přesto na ně nevěřím!…
Nevěřím ani na ďábla, přestože se někteří lidé chovají jako zrůdy a měli by skončit v pekle.
Nevěřím na nebe, peklo, či něco mezi tím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když pomůžeš tomu, kdo tě chce zabít...
@Mayaa007 píše:
Já nacházím na zemi jen samé ho…v na, žádné pirka, tak nevím co to znamená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mayaa007 píše:
@Ďuro Ďoura nechápu
Vysypes mu popel na hlavu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vim, že je to možná trapná otázka. Ale je tu nekdo, kdo věří v andělské bytosti, či andělskou energií.? Využíváte přítomnost techto „bytostí“ při řešení každodenních i závažnějších situací? Říká se, že andělé na nas upozorňují treba tím, že najdete na zemi bílé pericko. Už se vam to nekdy stalo, věříte v to, nebo je to už moc ezo;). Dekuji za odpověď a anonym.
Něco jako vyšší síla, osud asi bude. Věřím, že něco tak má prostě být. Kolikrát se stane, že jsou si lidé blíž a čím víc toho dotyčného znáte tím víc pro tam je. Někdy se říká Kdyby.
Kdybych nesla sem nepotkala bych jeho.
Atd..,. Začla jsem chodit s klukem a zjistila, že pracuje vedle naší školy. Třeba Náhoda?
- Citovat
- Upravit
Já jo, ale ne tak, jak si lidi běžně myslí, že se věří na anděly. Když se to pokusím jednoduše vysvětlit, úplně od začátku, tak ti andělé, ty padlé nevyjímaje, to jsou vlastně naše pocity, emoce, ( nebo pak taky archetypy, nebo Platónovy idey). Hezky to popsal třeba Dante. Je to na vícevrstnatou, umělecky orientovanou diskuzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Každý má anděla strážného. Je to prostředník mezi člověkem a Bohem. Ostatní andělé, archandělé, cherubové, serafíni atd. slouží Bohu, který má trůn na nebi - ve vesmíru. Takže využiješ přítomnost např. samotného Knížete vojska nebeského Archanděla Michaela tím, že se k němu pomodlis a on tě třeba navštíví a třeba ti i něco řekne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit