Lev a Vodnář
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Hezký den přeji, chci se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti. Já jsem ve znamení Vodnář (v Raku) a přítel je triplovaný Lev (ve Lvu) a jmenuje se Leoš![]()
Má to někdo podobně? Jak spolu vycházíte?
Dokážete se domluvit nebo jsou i hádky kvůli kravinám?
Kravina je věřit na horoskopy. Mám dvojče a jsme každá jiná. L
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take si myslim, ze upinat se jen na horoskopy neni idealni. To by vsichni lide byli hodne podobni. neco sedi, neco ne. Treba u nas v rodine to na povahy vesmes nesedi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hezký den přeji, chci se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti. Já jsem ve znamení Vodnář (v Raku) a přítel je triplovaný Lev (ve Lvu) a jmenuje se Leoš![]()
Já jsme lev, znám se s vodnarem a jako není to dobrá kombinace 😁 🤣 ale u nás, jak u vás ti nikdo neřekne.. Na tyhle znamení nevěřím.. Ex manžel kozoroh, ex partner beran, Současny kozoroh.. A každý zcela JINÝ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem mela ex ve znameni lvu a nedopadlo to vubec dobre
ale take na to neverim. Hodne rozdilne povahy, hadky… ale nerekla bych, ze je to znamením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Okamžitě se s ním rozejdi, merkur v pátém domě tvého horoskopu a jeho pivotal v siderickém justaposu říká, že tě při příštím úplńku rituálně obětuje Inaně - babylonské děvce.
jinak pokud máš konflikty se svým partnerem, tak to není kvůli tomu kdy má kdo jaké datum narození, ale proto že máte rezervy v komunikaci a řešení konfliktů. A zatím co astrologie říká - no, prostě to tak je, tak když se vykašleš na pověry a začneš přebírat vlastní zodpoědnost za svůj život, tak se jaksi konflikty můžete docela dobře naučit řešit, stačí se domluvit, že se chcete domluvit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem lev a s vodnari jsem si vždy rozumela skvěle, byli to oba moji dedecci, kolega a kamarádka. Panna, váhy, rak, ryby - taky úplně na pohodu. Muž je lev jako já a je to moje zlaticko.
Nejhorší - určitě štír a kozoroh, to neeee. A beran jak kdy, ženský ok, ale chlapa berana ne. A jasne, každý je jiný, ale přesto si myslim, ze ty charakteristiky celkem sedí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den přeji, chci se zeptat, zda s tím má někdo zkušenosti. Já jsem ve znamení Vodnář (v Raku) a přítel je triplovaný Lev (ve Lvu) a jmenuje se Leoš