Vermox, Roupy, léčba

Anonymní
17.4.22 07:55

Vermox, Roupy, léčba

Dobrý den,
Je mi to strašně trapné, ale máte někdo zkušenost s roupy?
Poprvé se u mě objevili v prosinci, doktorka řekla že si mám koupit vermophyt. Po podání a dobrání celý lahvičky byl asi měsíc klid a začátek února znova. Doktorka opět řekla vermophyt. Až do teď ( skoro 2 měsíce) byl klid a teď opět mám pocit že se to vrací. Doktorka mi odmítá napsat vermox, že prý je to strašný driak a je to zbytečne.
Jsem už zoufalá.
Všechno peru, žehlim, uklízím a nic..
Co opravdu pomůže? :( Nemá někdo doma Vermox co nepotřebuje a byl by ochotny zaslat?
Někdo mi také doporučil kapky - tinkturu myslím že se to jmenuje parazit ( obsahuje ořešák, pelyněk, levandule, hřebíček atd..)
Z přírodních moc nevím, česnek mám ráda ale bývá mi pak z něho těžko, a pochybuji že pomůže. Četla jsem i o přípravků z Německa ale nemám možnost ho sehnat…
Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
17.4.22 08:04

Vermox jsme dostali pro děti. Tak nevím s tím dryakem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
17.4.22 08:12

My to taky měli pro dceru, a pro jistotu i pro nás. Lepší jak se celá rodina přeléči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
17.4.22 08:12

Molevac z Nemecka, svagrova ted resila u deti, Vermox nezabral, tak obj z Nemecka tohle a jsou pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.22 09:08

@astoret našla jsem ho i na e-shopu v ČR. Objednávám.. Díky

• Citovat
  • Upravit
2653
17.4.22 09:12

Dryjak? Jako je to proste chemický lek, ale kdyz ty roupy mas, tak je to na miste. Nam Vermofyt nezabral, Vermox zabral fakticky hned.
Nemuze ho napsat obvodak treba tvymu priteli nebo matce? U me proste staci zvednout telefon a zavolat obvodacce s tim, ze mam roupy (nakazeni od ditete) a ona mi posle e-recept. Zkus se zeptat matky nebo pritele, jestli by si to nenechali poslat oni jakoze na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
17.4.22 11:40

Požádej někoho kdo má jinou doktorku nebo si zajdi na pohotovost. My byli taky na pohotovosti, nenechám dítě drbat večer ani o den déle. Nic nezkoumaji, jen napsali vermox. Tvoji Mudr nechápu, my už je měli několikrát, vždy normálně napsala. U jiných červů se dává mnohonásobná dávka než u roupu, holt když je to potřeba, tak se to dát musí, což u roupu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
20.4.22 22:26

Mně doktor tehdy napsal Vermox a to jediné zabralo.. žádné tinktury, nejezení cukru, dostupné léky nepomohly.

• Citovat
  • Upravit
1430
29.10.22 17:04

Zdravím. Zabralo vám prosím dávkování 1 tableta, po 14 dnech a po dalších 14 dnech poslední? Takto jsme se zalecili při prvním nelezu roupu, nyní po půl roce to máme znova! Pomoooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.22 01:04

Ahoj holky, našla jsem teď tohle. Upřímně, je mi to trapné, máme už to doma po několikáté a už je mi úplně blbý volat doktorce. Dávkování co mi napíše zjevně nezabírá. Dospělé přeléčit prý není třeba. Což si myslím, že by zřejmě bylo už vhodné. Podle toho odkazu to vypadá na stejné složení jako má vermox, objednání z Holandska. Máte někdo zkušenost? Rozhodně to vyjde na min než Pyrcon z Německa, který je navíc momentálně jen jako sirup. Díky. Anonym z pochopitelných důvodů.
 https://www.gezondheidaanhuis.nl/…-2-Tabletten

• Citovat
  • Upravit
7471
14.12.22 08:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky, našla jsem teď tohle. Upřímně, je mi to trapné, máme už to doma po několikáté a už je mi úplně blbý volat doktorce. Dávkování co mi napíše zjevně nezabírá. Dospělé přeléčit prý není třeba. Což si myslím, že by zřejmě bylo už vhodné. Podle toho odkazu to vypadá na stejné složení jako má vermox, objednání z Holandska. Máte někdo zkušenost? Rozhodně to vyjde na min než Pyrcon z Německa, který je navíc momentálně jen jako sirup. Díky. Anonym z pochopitelných důvodů.

Zavolala bych své obvoďačce a prostě ji řekni že to máš ty osobně at vám napíše ten vermox… oni jsou zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.22 09:46
@Anonymní píše:

Nám pomohl vermophyt na přírodní bázi. ale jiné dávkování. Prvně sme brali podle návodu, to se za 2 měsíce vrátilo takže jsem zkusila brát jinak, podle sebe a zabralo to.
Dospělí jsme brali. 5 dní 1 tableta denně 5 dní pauza, pak znova 5 dní 1 tableta denně a 5 dní pauza atd atd. Až sme vybrali všechny tablety, takže jsme to brali s pauzama cca 2mesice. a už se nám to nevrátilo… Jinak mimo to dodržovat přísnou hygienu, žehlit spodní prádlo, pyžama a měnit častěji povlečení. Já ještě do toho jedla hodně grepy, a topinky s česnekem a máme klid. :)

P. S. vermophyt volně prodejný

• Citovat
  • Upravit
7
21.1.24 20:02

Momentálně mám stejný problém… Kde jsem k tomu přišla opravdu nevím protože hygiena je u mě na prvním místě, doma uklízím denně takže po zjištění že jsem něco takového dotáhla dom mě je až zle.. Přítel 13lety syn a 7 měsíční syn nic jen já… Už jsem zoufalá minulý týden jsem jela na pohotovost vůbec jsem nevěděla co to je slyšela jsem o tom poprvé takze samozřejmě vyhukana hotová… Doktorka žádné vyšetření nedělala prostě jedno balení wermoxu všichni jsme si kromě miminka vzali minulou sobotu jeden lék a že za 14 dní další… 10 šílených probrecenych dní že to nezabírá a je to snad horší a horší jsem už fakt zoufalá… Noci šílený člověk nemůže fungovat ráno a jak to chcete dělat s miminkem ještě že mám nejlepšího chlapa a zůstal doma… Celkově mě tohle ač všichni tvrdí že je to úplně normální a běžný vzalo psychiku… Nechutenství k jídlu za týden mám 5 kilo dole… Ráno peru zehlim celý být dezinfikuju každý den ten samý kolotoč dokola a bez výsledků… Dneska jsem se rozhodla zavolat na infekční oddělení mluvila jsem s paní doktorkou která řekla nečekat hned dneska dva wermoxy a pondělí úterý ráno a večer další… Modlím se aby tohle větší dávkování zabralo a každý den se modlím aby mi to nechytili ti moji kluci doma😥k tomu jim česnek zelí jim pálivé nejím cukr piju hořke a bez výsledků… Volala a byla jsem kde mohla a nikoho to nezajímalo že to odejde samo… Až dneska jsem se aspoň dočkala vysiho dávkování které doufám už pomůže… Jinak by jsme museli na infekční rovnou jet… Nikdy jsem o roupech nečetla ani pomalu nevěděla že taková nemoc je ale pokud je to dětská nemoc chudacci malinkati to musí být šílené jak musí trpět… Já stará kráva 10 den mám dost… Nepřeju to nikomu poprvé a snad naposledy… Žádná sranda to není a umí to pěkně zacvičit i s psychikou když už nevíte co by a nikdo vám nechce pomoci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
21.1.24 20:09

@Denina299 a jsi si jistá, že problémy, které máš, jsou fakt roupi?
viděla jsi je na stolici?
když to máš jenom ty a nikdo jiný a navíc ti vermox neúčinkuje - to je docela divné, já bych řekla, že máš nějaký jiný zdravotní problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.24 20:44

Ve stolici vidět jsou ale jistá si nejsem… Protože nikdy předtím jsem to neviděla… A hlavně jsem byla u třech doktorů a ani jeden mi žádné vyšetření na to nedělal… Nejhorší jsou noci to svědění… To jim stačí říct a hned si jsou jisti že to jsou roupi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí