Vermox, Roupy, léčba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
21.1.24 20:46

@stinga doberu dva dny ještě ty prášky a uvidím pak na infekčním kdybych náhodou musela mi to snad už zjistí kdyby to bylo něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77023
21.1.24 20:47
@Denina299 píše:
Ve stolici vidět jsou ale jistá si nejsem… Protože nikdy předtím jsem to neviděla… A hlavně jsem byla u třech doktorů a ani jeden mi žádné vyšetření na to nedělal… Nejhorší jsou noci to svědění… To jim stačí říct a hned si jsou jisti že to jsou roupi…

jsou na povrchu stolice, takové bílé nitky dlouhé asi 1 cm a trošku se kroutí - mně se zdá zvláštní, že by vermox nepomohl, jestli to nemůže být něco jiného - alergie, plíseň, kvasinky - nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.24 20:50

@stinga něco tam je ale stoprocentně to nevím co když jsem to ještě nikdy nezažila… Mohla jsem jich mít moc proto to větší dávkování… A to svědění hlavně v noci to většinou prej bývá u roupu tak nevím… Snad se to brzo vyřeší protože už jsem fakt zoufala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.1.24 20:53

@stinga a když se ráno utru ubrouskem tak i na ubrousku vlhcenem byly takový malý šmejdi… Jen jsem si nevšimla že by se hybali nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77023
21.1.24 20:56
@Denina299 píše:
@stinga a když se ráno utru ubrouskem tak i na ubrousku vlhcenem byly takový malý šmejdi… Jen jsem si nevšimla že by se hybali nikdy

tak to asi je ono, bohužel - možná je ten vlhčený ubrousek znehybnil nebo zabil - ta chemie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.1.24 12:21

@stinga je to šílený… Vůbec bych nečekala že mě to takhle psychicky odrovná… Furt se kontrolují je mi zle nemám vůbec chuť k jídlu strach aby to nechytil doma děcka… Hlavně dostat do sebe aspoň kousek něčeho je teda zázrak… Blbě od žaludku od nervů… Ať už to skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.24 18:00

@Denina299 tak ja to chytla taky v dospělosti q vůbec nevím kde, děti nemám, chlapa jsem taky tu dobu neměla, hygiena je u mě na denním pořádku. Vím že vermox mi nepomohl ale něco volné prodejneho z lékárny, vermophyt myslim ze se to jmenuje ( je to přírodní). Prát na co nejvíce stupňů co to jde, žehlit spodní prádlo, pyžama, na noc čisté a ráno opět taky, prevlikat klidně několikrát za den, vím že přes den jsem používala hodně i antibakteriální ubrousky intimní. Dr mi doporučila i probiotika a jako babska ráda Česnek. Drželo se mě to asi 14 dní, za 3 měsíce znova asi 14 dní a pak už v pohodě…
Nemusíš se za to vůbec stydět, nebo se z toho hroutit. Můžeš sebe víc dodržovat hygienu ale stačí když někdo třeba to má, osaha v obchodě rohlíky, ty si ho doneseš domu a dup, chytneš to. Vajíčka těch roup se zadržuji za nehty :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20855
25.1.24 09:51

Dobrý den,

napadlo mě, že právě na tento problém by mohla pomoci homeopatie, pokud jste jí nakloněni.
Na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA, kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem.
Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké lednové dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.10.24 19:44

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://wourldpillseller.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí