Věrná žena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
28.1.16 08:43
@Malto píše:
Mě to příjde až absurdní obviňování, když je furt pryč - sám a ty máš doma tři děti.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.16 08:48

@Malto no přesně, až absurdní!! Jak říkám, kolikrát si řeknu: neres to, on se srovná, ale ten jeho debilni nátlak, ze mu někdy prasknu mobilem. Jsem mu řekla nedávno: uspim děti a jdu na to a je to denně :cert: Prostě mu chci vysvětlit jednou provždy, že já fakt ne! Jako vždy byl zarlivejsi, ale teď co má tu práci(v únoru to bude rok)tak se to zhoršilo a není nic víc unavujiciho, než řešit věc ve které ja mám jasno, ale ovšem můj muž ne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
28.1.16 08:56

Tak pokud byl vždy žárlivější tak tohle nedá :nevim: Jediná možnost podle mě je aby si našel práci blíž a byl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
28.1.16 09:09

Napíšu něco, co nechceš slyšet. Často se stává, že žárlivý partner je právě ten, který zahýbá. A protože sám je nevěrný, tak se bojí, že i partner je mu nevěrný. Podle sebe soudím Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.1.16 21:42

A řekla jsi mu, že on má asi víc příležitostí k záletům než ty s celou domácností a třemi dětmi na krku? Nebylo by lepší, aby si našel práci poblíž domova? Peníze nejsou všechno. Já jsem tedy ráda, když přijde manžel z práce a s dětma mi pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.16 21:55

Tady jde o to, že jsme 5 let byli na tom fin.zle a toto nám pomohlo se dostat zpět na normální úroveň! Už zítra manžel dorazí a musíme si vážně promluvit! Dekuji moc holky, za Vaše názory:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.1.16 21:57

Tak držím palce, ať to dobře dopadne a manžel se zklidní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.16 22:00

@xstrasilka děkuji :D Snad se vše v dobre obrátí a on pochopí,,mou řeč,, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.1.16 22:15

@yasmine5 Děkuji moc a ty tvé věty, my daly hodně :potlesk: Chlapa sice znám dobře (aspoň doufam), ale ono je občas dobře slyšet i jiný nestranný názor;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
28.1.16 23:43

@barbis Souhlasím s tím co psala Yasmine a ještě bych dodala, nemůžete si třeba po večerech otevřít skype a popovídat si „naživo“?
To by mu taky mohlo ulehčit od blbých myšlenek a blbých řečí, měl by pocit, že je s tebou, i když není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.1.16 08:16

@Klementyna taky mě to napadlo a už to i v duchu resim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová