Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj koupila jsem si koženkový kabát nainternetovém bazaru. Vyšel mě na 300,–
ale je jako novy. Akorát bych ho potřebovala přez pas a boky trochu rozšířit. Nevíte kolik to může stát? Vzhledem k pořizovací ceně jsem ochtná něco investovat ![]()
@monika25 píše:
Ahoj koupila jsem si koženkový kabát nainternetovém bazaru. Vyšel mě na 300,–ale je jako novy. Akorát bych ho potřebovala přez pas a boky trochu rozšířit. Nevíte kolik to může stát? Vzhledem k pořizovací ceně jsem ochtná něco investovat
@monika25 píše:
Ahoj koupila jsem si koženkový kabát nainternetovém bazaru. Vyšel mě na 300,–ale je jako novy. Akorát bych ho potřebovala přez pas a boky trochu rozšířit. Nevíte kolik to může stát? Vzhledem k pořizovací ceně jsem ochtná něco investovat
Svadlena nejsem, ale napada me, ze kdyz pustis svy u kozenky, budou tam dirky po tech puvodnich svech ![]()
Spis bych zhubla nebo ho nosila frjersky rozepnuty ![]()
@jdukolem píše:a nebo zhubnout…
@KPKristy píše:
Svadlena nejsem, ale napada me, ze kdyz pustis svy u kozenky, budou tam dirky po tech puvodnich svech
Spis bych zhubla nebo ho nosila frjersky rozepnuty
Já už se švadlenou mluvila a říkala, že by tam vložila kousek kůže. Takže by tam vlastně nic nepouštěla. jen mi šlo o to abych tam nenechala 2000,.
@monika25 píše:
Já už se švadlenou mluvila a říkala, že by tam vložila kousek kůže. Takže by tam vlastně nic nepouštěla. jen mi šlo o to abych tam nenechala 2000,.
Tak ti mela rovnou rict cenu, asi se to dost lisi svadlena od svadleny. Osobne bych za upravu kozenkoveho dala do petistovky ![]()
No říkala, že to potřebuje vidět tak uvidím. Víc bych asi taky nedala ![]()
@monika25 píše:To bych ráda.. Ale to se mi nedaří už 2 roky tak pochybuju, že to stihnu do konce zimy