Bude se rušit oblečení v Tescu?

5
26.1.16 15:56

Bude se rušit oblečení v Tescu?

Dobrý den maminky,
chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo konkrétní informace nebo nějaké informace o tom, že se bude rušit oblečení v Tescu. Slyšela jsem to už od dvou maminek, tak mě to zarazilo, věcičky pro děti mají krásné a ve slevách se dají pořídit i za rozumný peníz.
Předem děkuji za informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1601
26.1.16 16:21

Tohle je spis dotaz primo na Tesco, zkusit pres fb nebo nejaky web form, urcite neco maji. Jinak co jsem naposled cetla, Tesco bude prodavat v CR nektere obchody ( budovy i obchody), ve hre snad jsou Praha Letnany a neco na Morave, uz nevim.. O vyrazeni textilu jsem se nedocetla, take by me to mrzelo, kvuli detskemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
26.1.16 16:44

To by mě mrzelo, nejvíc oblečení pro malého mám právě tam odsud, ze slev, skoro zadarmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.1.16 16:54

No to nevím, ale vždy jsem přes stránky www.itesco.cz dostala na origoš eshop toho oblečení s tím, že je možné si jej z Anglie objednat a teď jak jsem se chtěla podívat co tam mají nového tak ten odkaz už na stránkách není a jak je sekce otázky tak tam už je uvedené, že není možné online objednat. Takže nevím no a docela mě to štve..jsem se tam chystala na licenci, že objednám a už asi smolík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
26.1.16 16:54

O tom jsem nic neslyšela, není spíše možné, že se bude rušit třeba v jedné konkrétní prodejně? :nevim: u nás třeba máme jen malé Tesco a je tu jen minimum oblečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.1.16 16:58

Ale co mi říkal manžel před pár měsíci, že slyšel, že se mají obecně Tesca rušit jako celkově a prý je má nahradit Hruška. Takto už u nás zrušili 2 Expressy a nahradila je právě v obou případech ta Hruška, takže nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
26.1.16 16:58

Já jsem slyšela, že značka F&F už se do Česka nebude dovážet. Ale nebylo to ve spojitosti s Tescem, tak nevím, jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
26.1.16 17:01

@mamca22
Tak ono je na tom TESCO prostě špatně :nevim:

http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
26.1.16 17:04
@zvidavajanca píše:
@mamca22
Tak ono je na tom TESCO prostě špatně :nevim:http://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/

tak konkurence je veliká a navíc na některé věci je Tesco fakt drahé. Ale zase je to škoda, protože třeba těstoviny, nutelu a kafe kupuju jenom tam přímo Tesco, stojí to pár korun a za mě je to lepší než dražší značky. Třeba ty těstoviny jsou boží, takže je to škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
26.1.16 17:21

Ja to taky slysela, ze i nektere obchody tesco se budou zavirat… Pro me skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.1.16 17:47

To by byla skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
26.1.16 18:05
@Cameyla píše:
Dobrý den maminky,
chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo konkrétní informace nebo nějaké informace o tom, že se bude rušit oblečení v Tescu. Slyšela jsem to už od dvou maminek, tak mě to zarazilo, věcičky pro děti mají krásné a ve slevách se dají pořídit i za rozumný peníz.
Předem děkuji za informace :)

to by mě naštvali.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
26.1.16 18:14

Takhle stejně nostalgicky jsem kdysi téměř obrečela konec Delvity.
Ale z eng. Eshopu F&F se už do ČR opravdu nedá objednat, přišel mi i info mail, že se zasíláním končí. Je to určitě známka jistého prů. eru v Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.1.16 19:03

:,( tak to je fakt pech, vypadá to že je to nejspíš pravda :( tak snad bude něco obdobného a dostupné i malých městech… Děkuji za vaše reakce a příspěvky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
26.1.16 19:08

Tescu totiž končí daňové prázdniny a už to tu pro ně nebude tak výhodné jako do ted. Ze stejného důvodu odešel i Interspar :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová