Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den maminky,
chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo konkrétní informace nebo nějaké informace o tom, že se bude rušit oblečení v Tescu. Slyšela jsem to už od dvou maminek, tak mě to zarazilo, věcičky pro děti mají krásné a ve slevách se dají pořídit i za rozumný peníz.
Předem děkuji za informace ![]()
Tohle je spis dotaz primo na Tesco, zkusit pres fb nebo nejaky web form, urcite neco maji. Jinak co jsem naposled cetla, Tesco bude prodavat v CR nektere obchody ( budovy i obchody), ve hre snad jsou Praha Letnany a neco na Morave, uz nevim.. O vyrazeni textilu jsem se nedocetla, take by me to mrzelo, kvuli detskemu.
To by mě mrzelo, nejvíc oblečení pro malého mám právě tam odsud, ze slev, skoro zadarmo
No to nevím, ale vždy jsem přes stránky www.itesco.cz dostala na origoš eshop toho oblečení s tím, že je možné si jej z Anglie objednat a teď jak jsem se chtěla podívat co tam mají nového tak ten odkaz už na stránkách není a jak je sekce otázky tak tam už je uvedené, že není možné online objednat. Takže nevím no a docela mě to štve..jsem se tam chystala na licenci, že objednám a už asi smolík..
O tom jsem nic neslyšela, není spíše možné, že se bude rušit třeba v jedné konkrétní prodejně?
u nás třeba máme jen malé Tesco a je tu jen minimum oblečení…
Ale co mi říkal manžel před pár měsíci, že slyšel, že se mají obecně Tesca rušit jako celkově a prý je má nahradit Hruška. Takto už u nás zrušili 2 Expressy a nahradila je právě v obou případech ta Hruška, takže nevím no
Já jsem slyšela, že značka F&F už se do Česka nebude dovážet. Ale nebylo to ve spojitosti s Tescem, tak nevím, jak to bude dál.
@zvidavajanca píše:
@mamca22
Tak ono je na tom TESCO prostě špatněhttp://zpravy.aktualne.cz/…025900fea04/
tak konkurence je veliká a navíc na některé věci je Tesco fakt drahé. Ale zase je to škoda, protože třeba těstoviny, nutelu a kafe kupuju jenom tam přímo Tesco, stojí to pár korun a za mě je to lepší než dražší značky. Třeba ty těstoviny jsou boží, takže je to škoda
Ja to taky slysela, ze i nektere obchody tesco se budou zavirat… Pro me skoda
@Cameyla píše:
Dobrý den maminky,
chtěla bych se zeptat zda nemáte někdo konkrétní informace nebo nějaké informace o tom, že se bude rušit oblečení v Tescu. Slyšela jsem to už od dvou maminek, tak mě to zarazilo, věcičky pro děti mají krásné a ve slevách se dají pořídit i za rozumný peníz.
Předem děkuji za informace
to by mě naštvali.. ![]()
Takhle stejně nostalgicky jsem kdysi téměř obrečela konec Delvity.
Ale z eng. Eshopu F&F se už do ČR opravdu nedá objednat, přišel mi i info mail, že se zasíláním končí. Je to určitě známka jistého prů. eru v Tesco.
tak to je fakt pech, vypadá to že je to nejspíš pravda
tak snad bude něco obdobného a dostupné i malých městech… Děkuji za vaše reakce a příspěvky ![]()
Tescu totiž končí daňové prázdniny a už to tu pro ně nebude tak výhodné jako do ted. Ze stejného důvodu odešel i Interspar ![]()