Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jednání s Postávači a Chrápači, popřípadě nějakým ouřadou který se na tebe taky vyprdne. Všichni tam lžou tak aby jim to vyneslo prachy a nebo aby s tím měly co nejméně práce.
Zkus se poradit s právníkem.
At ti doktor jeste zitra posle na mail oskenovanou kopii te zpravy, vy jim predej,… dopidele tak ty zavolas benga, jdes na operaci a ty smejdi to chteji hodit ze stolu? Hnus! Kdo tu jejich zpravu sepisoval, nebyl provedeny vyslech ikdyby na miste? Jinak ti polozi par stupidnich otazek a budou z tebe delat idiota, tak se hlavne nevytoc, budou manipulovat. Kamaradce, ktera psychicky nebyla schopna jit takhle vypovidat, ji tam jeji modriny a zlomenou pazouru snad rozmlouvali, pak prisla s pravnickou a stahli ocas
Nenadávala bych na úředníky. Zakladatelka zavolala policii, jde na operaci a dodneška jim nedonesla lékařskou zprávu??? jak to asi ti úředníci a policiti mají vědět, že jí něco je, když nemají i přes několikerou urgenci lékařskou zprávu, což je základ???
@káťa píše:
Nenadávala bych na úředníky. Zakladatelka zavolala policii, jde na operaci a dodneška jim nedonesla lékařskou zprávu??? jak to asi ti úředníci a policiti mají vědět, že jí něco je, když nemají i přes několikerou urgenci lékařskou zprávu, což je základ???
Přesně tak…souhlasím do slova a do písmene.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat.Před měsícem jsem se pohádala se svým přítelem a po tom co mě zmlátil jsem na něj zavolala policii. Teˇmi ale volali z úřadu, že se tam mám dostavit abych to vysvětlila.
Nedávno jsem byla kvůli tomu na sociálce a tam mi četla zprávu od policie a v ní psali, že to bylo bez fyzického napadení a že se mi nic nestalo (jdu na operaci…). Z policie mi několikrát volali ať jim řinesu zprávu od doktora a já jí do teď nedonesla, prottože se do města tak často nedostávám…Vůbec nevím co mě čeká. Můžete mi někdo říct co mě čeká? Děkuju
nic Tě nečeká, ale komplikuješ si to sama - pokud nedodáš podklady, tak se nediv, že to berou tak, že se nic nestalo ![]()
@Makronka222 nenadávej na poliše, oni nevěštěj. A pokud zakladatelka nedodá základní podklady, tak se vůbec nedivim.. Myslíš, že ona je jejich jediný případ? Určitě ne, a podklady si z prstu nevycucaj. Tohle je její blbost - dojít na poštu a poslat dopis je otázka pár minut, že ![]()
Jestli si tě už pozvali z úřadu, tak to už policie postoupila úřadu a mají to na starost na přestupkách. tak se dostav podle toho, na kdy tě pozvali, veškeré zprávy od doktora vem sebou, nejlépe, pokud byl u toho svědek, bohužel jinak by to mohlo být jen tvrzení proti tvrzení.
krom toho byli jste v době přestupku osoby blízké, takže jestli to chceš řešit, tak na úřadu budeš muset podat návrh. můžeš to udělat i ten den, na kdy si tě pozvali.oni to s tebou sepíšou. bezplatně
a tyhle názory jak si úředníci hrabou do kapsy a policajti nic nedělají fakt miluju.hned je vidět, jak se dotyčný vyzná ![]()
Tak na to, aby se něco dělo, taky musíš nějak spolupracovat. To je sice hezký, že do města často nejezdíš, ale oni nemůžou nic dělat, když to nemají podložený. Čekají na tvojí lékařskou zprávu. No a jestli jsi na milého zavolala Policii a teď s nimi nekomunikuješ, tak tě taky klidně můžou volat proto, aby zjistili, jestli sis to celý nevymyslela.
Policie to vždy postoupí na přestupkové oddělení, lidem by měli vše vysvětlit, sdělí, že můžou podat návrh, a to do 3 měsíců od doby, co se to stalo.ale stejně se to postoupí na přestupkové. tam už to budou řešit, je na tobě, jestli návrh na něj podáš nebo ne.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat.
Před měsícem jsem se pohádala se svým přítelem a po tom co mě zmlátil jsem na něj zavolala policii. Teˇmi ale volali z úřadu, že se tam mám dostavit abych to vysvětlila.
). Z policie mi několikrát volali ať jim řinesu zprávu od doktora a já jí do teď nedonesla, prottože se do města tak často nedostávám…Vůbec nevím co mě čeká. Můžete mi někdo říct co mě čeká? Děkuju
Nedávno jsem byla kvůli tomu na sociálce a tam mi četla zprávu od policie a v ní psali, že to bylo bez fyzického napadení a že se mi nic nestalo (jdu na operaci…