Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, mám muže přes celý týden pryč v Německu a řešíme stále to samé dokola, VĚRNOST!!! Jsme spolu letos 12 let a děti máme 3.
Nikdy jsem s nikým nebyla než s ním a ani na to nemam čas a vysvětluji mu to stejně tak, jako vám to tady teď píšu! Chvíli je pokoj, pak zas to samé. Lidé říkají, že jsem pěkná baba (můj názor je samozřejmě jiný, protože nikdy jsem nebyla sebevědomá), ale už si fakt někdy nevim rady s mým mužským;) Miluju ho a chápu, že celý týden být mimo ČR je náročné, ale já to s těmi třemi také nemám jednoduché. Omlouvám se za román a chci vědět, jak by jste si počínaly vy, děkuji.
A co z opačné strany? Myslím, že on by mohl mít víc příležitostí k záletu, než ty se 3 dětmi doma. Tady je to o důvěře a ta tvému žárlivci asi trochu chybí, když to neustále řeší.
Rekla mu at zkusi sehnat praci v Cr. Jinak co jineho nez mu rict jak to je a jak to citis. Popripade udelat nejake gesto, ktere by mu dokazalo co pro tebe znamena. Ale jestli ma zarlivost v povaze tak s tim nic moc neudelas i kdyby byl dona s vama non stop
Rekla bych, at si najde praci v CR. ale pokud je proste zarlivy, tak bude zarlivy, i kdyz bude pracovat za rohem…
Věrnost se nedá dokázat. Pokud ti partner nevěří a bezdůvodně žárlí, je to jeho problém, který by měl urychleně řešit s nějakým odborníkem, jinak tím může zničit váš vztah.
Neustále mu říkám, že já na to ani nemam cas!!Jen ty školy-skolky než to obeham a uvařim je večer. On je jinak v poho ale toto Mě neskutečně sere!!Šel za jinou práci kvůli penězům a za ty jsme šťastní, ale já v tomhle tedy šťastná nejsem! Jak jsem již psala, chvíli je klid a pak, jako dnes, zas BUM!!Mě už to nebaví!
To resite kvuli tydnu? Ja jsem od muze pryc na 3 mesice, to by se ten tvuj asi zcvoknul. Jinak souhlasim s @nostress, to nevysvetis a nedokazes…a v normalnd fungujicim vztahu by to ani nemelo byt potreba.
Edit : ja to blbe pochopila s tim tydnem…ale v zasade je to jedno ![]()
U nas tohle vyresilo mimco. Coz u vas uz asi neklapne kdyz uz mate tri.. Rekla bych mu, ze jestli mi neveri at se vrati. Zadny prachy za znicenej vztah nestoji..
Já jsem si s ním i sedla a řekla mu, že nemá důvod žárlit, že nikoho neschanim, že mám jen jeho (nejsem hloupá husa abych ho po 12-ti letech neznala)a jak říkám, chvíli je klid a pak zas je divnej! Jsem si už říkala, že to je jeho problém a nebudu to řešit, ale on mě jak tu krávu, vždy tak vykoleji!!
Buď si věříe nebo ne, prostě bez důvěry ten vztah je dle mě o ničem. Manžel jezdí pracovně dost často mimo domov, je pryč od pondělí do soboty večer a nikdy mě ani jeho nenapadlo si vyčítat nebo se nařknout z nevěry. Jsme spolu skoro 16 let, máme tří a půl letého prcka…
Věrnost se dokázat nedá a nosit mechanické zábrany (pás cudnosti, zadrátovanou čelist a boxerské rukavice) je dost nepraktické. Pokud je jenom zádumčivý, ještě to jde, chorobná žárlivost je svině. Nejlepší na tom je, že dost často jsou žárlivci sami nevěrníci, tak klidně přejdi do ofenzívy.
@barbis Nijak neřešit. Prostě si jednou za čas vyslechnout jeho narážky, odpálkovat je stejně jako vždycky, ujistit o své přízni, a pak mít zase chvíli klid
![]()
Můj manžel brzy také začne pracovat v zahraničí a bude jezdit domů jen na víkendy.
Už párkrát prohodil něco v tom smyslu, že budu mít příležitost si najít nějakou bokovku. A to on vůbec není žárlivý, jen zkrátka každý ví, že takové věci se dějí, a tak ho vždycky potěší, když ho ujistím, že něco takového mě vůbec nezajímá, že mám jen jeho a čtyři malé děti na starost a když mám vzácně volnou chvíli, tak fakt netoužím po ničem jiném, než si v klidu sednout ke knížce nebo televizi a mít na chvíli ode všeho a ode všech svatý pokoj! ![]()
Já tedy také nežárlím, ač jak tu už padlo, takový chlap pracující mimo a jezdící domů jen na víkendy má rozhodně víc příležitostí si najít bokovku, než jeho žena doma, sama na celou domácnost a s hromadou dětí na krku ![]()
@barbis a nejde spíš zapracovat na sobě, že se přes to přeneseš, ujistíš ho a jede se zas dál? Pokud teda neprudí celý večer nebo není nijak naštvaný… Já bych mu řekla „No to víš že jsem tu měla chlapy, dva, když děti spali, rozdali jsme si to v obýváku…“. Co jiného na to říct. Anebo bych to otočila, že podle sebe soudím tebe a určitě má někoho tam.
Příspěvek upraven 27.01.16 v 23:45