Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
No, ke Kadlčákovi mi nesedne ani jedna z těch náhradních verzí. Nešlo by pro odlišení přidat druhé jméno třeba? Antoním Jan nebo tak podobně ![]()
Myslis, ze oficialni jmeno Antonio Kadlčák nebo Tony Kadlčák je v poradku? Chudak dite teda.
My mame proste Antonina. A je to nas Antonin, Antonio, Aňa, Aňouš, Aňoušek, Tonik Tonicek tech modifikaci je. Nemenila bych to ![]()
S dcerou chodí do školky Antonius, s podobným typem příjmení jako máte vy a přijde mi to teda hrozné
Možná ten Anton by šel, ale jinak bych se u Kadlčáka nepouštěla do nějakých větších akci, bohužel ![]()
Antonín Kaldčák mladší, případně Antonín Kaldčák junior, to by nešlo?
Na úřadech je budou rozlišovat podle roku narození a pokud si čas od času omylem otevřou dopis, tak se snad tak moc nestane - u citlivých věcí halt adresát zdůrazní, že se tam má napsat mladší/starší.
Anthony byl ve výběru také, dost se mi líbí, ale chudák malej se to učit psát a vůbec by nevěděl jak se to píše a vyslovuje atd. Proto jsem tak nějak vyškrtla ![]()
Znám Tonyho… taky jako po otci Antonín… ale nelíbí se mi to…
Máme Antonína taky po tatínkovi a je to ok…obmeny jmen se mi nelíbí, buď původní nebo radši něco jiného než to komolit.
Dejte normalne Antonina. Tyhle modifikace pusobi hrozne smesnym dojmem. Antonin ma tolik variaci, ze se urcite s tatou plest nebude.
Ahoj všem,
Prosím o menší pomoc při výběru jména. Chceme jméno Antonín po tatínkovi, jako rodinná tradice. Ale mě by se spíše líbil jiný tvar tohoto jména, ať se ti dva nepletou na dopisech, úřadech atd…
Uvažovala jsem nad Antonio, Anton, Tony… Nebo jiné?
Příjmení, Kadlčák
Díky za návrhy
Z důvodu příjmení prosím o anonym, ať si mě zde známí nespoji…