Větrání a mimčo

12
23.5.14 17:56

Větrání a mimčo

Dobrý den, mám asi blbý dotaz, ale chci se zeptat jak větráte když Vám leží na dece(pěnové puzzle),na zemi mimčo? Bojím se, aby mi na malou netáhlo(třeba i pode dveřmi).Máme půdní byt a tam je na větrání víceméně pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
23.5.14 17:58

Záleží, kolik miminku je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
23.5.14 18:20

Já ho dám do jiné místnosti a vyvětrám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.5.14 18:27

@Kebovka v tomhle počasí bych to neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
23.5.14 18:30

Pokud se bavime o letnich teplotach(jako dnes), neresila bych.Mame taky pudni bydleni, takze chapu nutnost vetrani, ale nedelej si hlavu-pokud potrebujes vyvetrat v chladnejsich dnech, ber dite do jine mistnosti, nebo na ruce…ale predpokladam, ze tohle vis.
Ted v lete to neres…pokud nemivas nemocne dite, tohle mu jiste nemuze nijak ublizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.5.14 18:35

@Kebovka přijde na věku a počasí. Teď v těch teplech bych to fakt neřešila. V zimě bych udělala krátký intenzivní a mrně klidně přehodila dekou, ale čerstvý vzduch ho nezabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
23.5.14 18:49

V tomhle pocasi mam cely den otevreny balkon a mlade bud na zemi nebo v postylce, ktera je hned u balkonu. Dneska jsem mu na noc otevrela okno v pokojicku. I kdyz neni vedro, mam normalne otevrene okno. Jen, kdyz je opravdu chladneji a dam mlade na zem, tak okno nebo balkon zavru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.5.14 19:31

Holky a co myslite v noci.Muzu nechat uplne otevrene okno celou noc? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
23.5.14 19:51

Já jsem malou odchovala při otevřeném okně, kdy jen to šlo. Úplně v pohodě.
Syn to samé. Já jsem ujetá, já větrám pořád. A žádné nachlazení, nebo tak něco z toho nebylo. Spíše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.5.14 20:37

Souhlasím, malá měla otevřené okno celou zimu (žádná totiž nebyla :-)Také ráda větrám a teď jsem v noci dokonce otevřela i dveře na balkon (k ránu jsem je však zavřela). Větrání bych se nebála. Nachlazení zatím žádné nebylo a to má už malá 16 měsíců (a spí s otevřeným oknem prakticky od narození).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.5.14 21:20

Diky, hned jsem klidnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie