Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, mám asi blbý dotaz, ale chci se zeptat jak větráte když Vám leží na dece(pěnové puzzle),na zemi mimčo? Bojím se, aby mi na malou netáhlo(třeba i pode dveřmi).Máme půdní byt a tam je na větrání víceméně pořád..
Pokud se bavime o letnich teplotach(jako dnes), neresila bych.Mame taky pudni bydleni, takze chapu nutnost vetrani, ale nedelej si hlavu-pokud potrebujes vyvetrat v chladnejsich dnech, ber dite do jine mistnosti, nebo na ruce…ale predpokladam, ze tohle vis.
Ted v lete to neres…pokud nemivas nemocne dite, tohle mu jiste nemuze nijak ublizit.
@Kebovka přijde na věku a počasí. Teď v těch teplech bych to fakt neřešila. V zimě bych udělala krátký intenzivní a mrně klidně přehodila dekou, ale čerstvý vzduch ho nezabije
V tomhle pocasi mam cely den otevreny balkon a mlade bud na zemi nebo v postylce, ktera je hned u balkonu. Dneska jsem mu na noc otevrela okno v pokojicku. I kdyz neni vedro, mam normalne otevrene okno. Jen, kdyz je opravdu chladneji a dam mlade na zem, tak okno nebo balkon zavru.
Holky a co myslite v noci.Muzu nechat uplne otevrene okno celou noc? ![]()
Já jsem malou odchovala při otevřeném okně, kdy jen to šlo. Úplně v pohodě.
Syn to samé. Já jsem ujetá, já větrám pořád. A žádné nachlazení, nebo tak něco z toho nebylo. Spíše naopak.
Souhlasím, malá měla otevřené okno celou zimu (žádná totiž nebyla
Také ráda větrám a teď jsem v noci dokonce otevřela i dveře na balkon (k ránu jsem je však zavřela). Větrání bych se nebála. Nachlazení zatím žádné nebylo a to má už malá 16 měsíců (a spí s otevřeným oknem prakticky od narození).