Vhodná antikoncepce při kojení

360
22.6.11 13:24

vhodna antikoncepce pri kojeni

Ahoj maminky, chtela bych se zeptat, jakou HA jste pouzivaly (pouzivate) pri kojeni? Ja dostala nabidku na pilulky (nazev si ted nevzpomenu), ale nakonec jsem si je nevyzvedla - nelibi se mi, ze cast hormonu prechazi do mlika… mate zkusenosti s teliskem? a s jakym? nekde jsem cetla ze to „medene“ neni nic moc - silnejsi a delsi krvaceni, vetsi bolesti… zato pry „mirena“ je super… tak nevim… Zatim kojim (chlapecek 4 mesice) a doufam, ze budu co nejdele… diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
22.6.11 13:30

Při kojení můžeš jen Azalii nebo Cerazette,a nebo tělísko-Mirenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.6.11 13:40

Já pouze kondom :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4989
22.6.11 13:54

ja mam tycinku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.6.11 13:58

Já mám měděné tělísko,kojím přez 9 měsíců a krvácela jsem jednou a to asi 4 dny a normál,trochu bolesti,ale ty jsem měla i předtím,s hormonama jsem už nechtěla nic.Nechala sem si ho zavést hned po 6ti nedělích trochu bolestivé(asi jak jsem nebyla ještě ok),ale nic co by se nedalo přežít,stálo mě to 1000kč a nemusím přemýšlet nad pilulema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
22.6.11 14:38

já jsem měla 18měsíců azálii a úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.6.11 15:03
miriskaw píše:
já jsem měla 18měsíců azálii a úplně v pohodě

to se máš :palec: já ji měla při minulém kojo asi 2 měsíce teď měsíc a musela jsem to vysadit pže mi po tom bylo zle,nálada na prd a chuť na sex o tom už ani nemluvim :cert: :cert:

Já měla zatim Azalii ale naprosto mi nevyhovuje (MS snad každých 14 dní,bolení hlavy,náladovost..)příští měsíc jsem objednaná na zavedení tělíska (mireny) tak jsem na to zvědavá. Mě dr. doporučil jedině toto Danu prý vůbec že s tím jsou akorát problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
22.6.11 15:26

Já beru 3 měsíce Azalii… sice krvácícm celkem často, ale je to i mojí krví, mám málo destiček… tak k tomu beru ještě něco na lepší srážlivost.
Ale jinak tahle HA je při kojení vhodná společně s Cerazette, v tom bych doktorům důvěřovala :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
22.6.11 15:27

Pavli23 já už od hodně holek slyšela,že je na prd,ale mě fakt sedla.MS jsem neměla celých 18měsíců,špinění,nic.
Teď už asi 3 týdny nekojím,ale doktor mi řekl,že jestli chci mám dojíst plato a pak už budu brát „normální“ pilulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21651
22.6.11 19:39

po porodu klárky jsem měla Cerazette. ale absolutně mi nevyhovovalo a měla jsem mesntruaci co 14 dní. tak jsem vysadila a nebrala nic. po druhém porodu jsem si nechala zavést mirenu a jsem maximálně spokojená. uvolňuje velmi malé množství hormonů, které působí lokálně a nemají šanci dostat se do mléka. doktor mi ji ale doporučil až teď po druhém dítěti, protože další nechceme. je to na 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.6.11 20:19

Já beru Cerazette, vyhovuje mi. Měla jsem MS jen jednou a to asi týden po začátku braní, sice trochu delší(11dní), ale od tý doby nic(prý to tak může být, bere se bez týdenní pauzy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.6.11 20:38

já mám 4 měsíce azalii, ze začátku jsem to asi na 10dní dostala, a od tý doby klid. Nic mi po ni není, je pravda, že ta chuť na sex se trochu zmenšila, ale jestli je to práškama nebo únavou to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.6.11 20:50
lennel píše:
já mám 4 měsíce azalii, ze začátku jsem to asi na 10dní dostala, a od tý doby klid. Nic mi po ni není, je pravda, že ta chuť na sex se trochu zmenšila, ale jestli je to práškama nebo únavou to nevím

Řekla bych, že spíš tou únavou:-) Já to mám taky tak:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
22.6.11 20:58

Po prvním porodu jsem brala Cerazette a celé 3 měsíce jsem špinila pak jsme přešli na kondom. Po druhém porodu jsem si nechala zavést tělísko bez hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.11 21:31

Já beru Azalii, žádné problémy s ní nemám. Plánujeme ještě jedno mimi, takže tělísko si nechám zavést až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí