Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer,
hledám vhodný podsedák do Fabie 1, potřebuji ho pouze do druhého auta na občasné vyzvedávání dcerky ze školky, takže na žádné dlouhé trasy. Máte s nějakým vhodným zkušenosti? Jeden jsem koupila a je moc široký, takže pokud by se dcera chtěla opřít sedí kouskem zadečku ve vzduchu. Děkuji za odpovědi.
Příspěvek upraven 29.06.15 v 19:46
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Žádný. Nechápu tohle uvažování. I na krátké trase přeci můžete mít nehodu.
@Blair111 žádný podsedák není vhodný
mmchdm, není problém dojít do obchodu a vyzkoušet. Co auto, to jiná vhodná sedačka.
@Blair111 píše:
Na takový názor jsem se neptala…
No i odpověď žádný je odpověď na tvou otázku ![]()
Dobře, položím otázku trochu jinak, je tu někdo kdo má podsedák ve Fabii 1, pokud ano, jaký máte? Děkuji
A to, že podsedáky nejsou vhodné o tom mě prosím nepoučujte, mám to na občasné vyzvedávání dcerky, jinak jezdí v Romer, takže prosím bez poučování. Děkuji
@lucenka To máš sice pravdu, ale stejně tak tě může sejmout auto, když půjdeš po chodníku. Já to chápu, pokud je to do druhého auta a na pár metrů. Sama to mám od baráku ke školce 370 metrů, takže jsem taky koupila do druhého auta jenom podsedák, ale když ho porovnám s tím, jaký mají tchánovci pro neteř, tak máme kvalitnější. Je z plastu, ne jen z polystyrenu, a má područky, pod kterými se vede pás, takže podsedák v případě nárazu nevylétne zpod zadku. Raději podsedák, než když někdo tyhle kratičké trasy vozí dítě bez sedačky, ne? A že těch lidí je.
(Syna jsem vozila do/ze školky cestou do/z práce, proto jsme ten kousíček jezdili autem.)
Děkuji aspoň někdo, kdo ví co myslím…Mám to taky pár kroků, ale mám ještě malé dítě, takže budu muset někdy zajet druhým autem, když budu spěchat a ne chodit pěšky.
Tak to je fajn, že jsi měla dvě autosedačky ![]()
Já budu mít autosedačku a podsedák ![]()
@Raduš.ka44 jo může mě srazit auto, ale proč tomu pomáhat? Prostě argument, že je to jenom na krátkou cestu je naprosto zcestný.
Takhle jezdila jedna ženská „občas“ s podsedákem s dítkem taky…dítko už nemá… nechápu, fakt ne…
Ježiš, já se Vás na Vaše názory neptala, ptala jsem se těch, které mají podsedák ve Fabii. Běžte si hladit ego jinde…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat