Vibrator pro mamku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
10.6.10 08:51

zlatý určitě nee, z těch po čase loupe barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.6.10 10:37
zuzka.mamka píše:
zlatý určitě nee, z těch po čase loupe barva

ano to he pravda,take jsem takovy mela a zacalo se to loupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.6.10 12:28
ka-tka píše:
Nevim kdo se ptal, ale ty lelo jsou zabalene v cerne krabicce- luxusni, kazdy by si myslel, ze je v tom sperk- a taky je, jen ne na noseni na ven :-D

plus je to jeste v satenovem pytlicku.

…a rovnou před dům vám ho zaveze reklamní auto s obrovským ču… na střeše :mrgreen: Pardon, to bylo v nějaké komedii, tak jsem se neudržela :oops:
Jinak super diskuze a ty stránky od Ka-tky jsou opravdu inspirativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
10.6.10 12:36

dealextreme.com postovne zdarma, zbozi velmi levne :) akorat to chodi cca 3 nedele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
10.6.10 14:25

Ahoj, určitě bych nejprv zjistila jaký tvá maminka proživá orgasmus zda klitoriální, nebo vaginální a pak už to není tak těžké něco nakoupit. Myslím, že pěkným vibrátorem nic nezkazíš. A i když bude zprvu protestovat, pak v soukromí ji hračka nedá spát…uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
10.6.10 14:36

Jsem taky pro nakup :palec:

A jeste dotaz mimo pro stastne majitelky..Kde mate sve milacky uskladnene? :roll: Porad premyslim s prestavbou loznice na pokojicek a odstehovani do obyvaku, kam tu vec tak asi vhodne uschovat. Momentalne ma sve misto mezi mym oblecenim, ale skrin zustane nadale v detskem pokoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 14:40
yenkee píše:
Ahoj, určitě bych nejprv zjistila jaký tvá maminka proživá orgasmus zda klitoriální, nebo vaginální a pak už to není tak těžké něco nakoupit. Myslím, že pěkným vibrátorem nic nezkazíš. A i když bude zprvu protestovat, pak v soukromí ji hračka nedá spát…uvidíš.

u vibrátoru je to jedno jaký máš orgasmus protože se s ním dá dráždit i klitoris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.6.10 15:03
zuzka.mamka píše:
u vibrátoru je to jedno jaký máš orgasmus protože se s ním dá dráždit i klitoris

Souhlasim.

Jinak ja ho mam ve skrini,mela jsem ho v supliku ale mala je velka vsetecka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 15:12

no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
10.6.10 15:44
zuzka.mamka píše:
yenkee píše:

Jsem rady, ze jste mi potvrdily, ze nezalezi na zpusobu dosahnuti orgasmu…sem si to tedy myslela…ale nebyla sem si jista…ja tedy taky vibrose nerozlisuju :pankac: Jinak uskladneno mame v manzelovo supliku s ponozkama…mame je v takovy velky tasticce kosmeticky :mrgreen:
A myslim, ze asi objednam nejaky z odkazu od Katky…moc se mi libi a jsou elegantni :huban: Mamca ma narozky 29.6. tak uz se docela tesim, co ona na to :mrgreen: myslim ale, ze bude rada :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
10.6.10 15:47
zuzka.mamka píše:
no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No booooze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: At nekecaj, ze doma zadnej nemaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jezis to by mohla udelat nase mladsi pred tchyni…jsem si temer stopro jista, ze do minuty by chlap byl sirotek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.6.10 16:08
lllucie píše:
zuzka.mamka píše:
no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No booooze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: At nekecaj, ze doma zadnej nemaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jezis to by mohla udelat nase mladsi pred tchyni…jsem si temer stopro jista, ze do minuty by chlap byl sirotek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

věř mi že tihle dva doma žádný nemají, oni měli sex jen dvakrát jednou když dělali synovce a podruhé když dělali malou elenku, a největší sranda je na tom to, že pokaždé to dělali jednou a ona přišla za 14 dní těhotná :nevim:

já pracoval v čb v erotic city, asi 2 roky, pak jsem z toho otěhotněla, ale co mi tam chodilo za lidi, to by mě nikdo neuvěřil, od mladasů co rádi experimentovaly, po důchodce co jely v SM a hůř, teď pokaždý když vidím nějakýho dědu s berlí si říkám jestli taky nemá někde doma schovaný bič a pouta :mrgreen:

ale dle mého výzkumu když si chodily samotné ženy pro vibrátory, 95 žen ze 100 nedosahovalo orgasmus při sexu, jen s pomocí dráždění klitorisu, takže osud byl k nám hodně nespravedlivý, a tohle by si měly chlapy uvědomit jelikož oni to mají podstatně jednoduší, a omlouvám se ale chlapy jako tvůj táta by zasloužily profackovat, já patřím také do té většinové skupiny, a svého muže jsem také musela trochu popstrčit aby si uvědomil že mi při sexu prostě chybí ta sladká tečka na konci :-(

pardon za román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
10.6.10 19:57
Gina108 píše:
ka-tka píše:
Nevim kdo se ptal, ale ty lelo jsou zabalene v cerne krabicce- luxusni, kazdy by si myslel, ze je v tom sperk- a taky je, jen ne na noseni na ven :-D

plus je to jeste v satenovem pytlicku.

…a rovnou před dům vám ho zaveze reklamní auto s obrovským ču… na střeše :mrgreen: Pardon, to bylo v nějaké komedii, tak jsem se neudržela :oops:

Ty voho, Gino, dostala jsem asi 5 minutový záchvat smíchu, když jsem si to představila, takhle už jsem se dlouho nezasmála!! :lol: :lol: Ani jsem nemohla popadnout dech. Úplně jsem to auto viděla a ještě jak zatroubí jako to zmrzlinový :lol: :lol: a všichni důchodci jsou v oknech, ale hlavně, že je ten nenápadně předávaný balíček v černý fólii! :lol: :lol: Takže Ti ten příspěvek musím fakt pochválit!

Jinak jsem taky pro, máma má narozeniny 23.6., to je skoro stejný, ale já husa už jí koupila houpací lavici :lol: :lol: No, za rok má další narozeniny :wink: Jo a podej nám sem pak zprávu, co mamina na to! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1938
10.6.10 21:04

Hmm tak premyslim nad tim, zda by to uvitala moje moje mamka. V posledni dobe si spis stezuje na to, ze na sex nema chut vubec, tak premyslim, zda by ji to navnadilo… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.10 22:05

Právě jsem řekla manželovi od plic, co si myslím o jeho rodičích a prásknul dveřma… asi se budu muset aspon na čas taky poohlídnout po vibrátoru, beztak už dýl koketuju s myšlenkou ho pořídit, ale nemám odvahu se svěřit :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky