Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzka.mamka píše:
zlatý určitě nee, z těch po čase loupe barva
ano to he pravda,take jsem takovy mela a zacalo se to loupat
ka-tka píše:
Nevim kdo se ptal, ale ty lelo jsou zabalene v cerne krabicce- luxusni, kazdy by si myslel, ze je v tom sperk- a taky je, jen ne na noseni na ven![]()
plus je to jeste v satenovem pytlicku.
…a rovnou před dům vám ho zaveze reklamní auto s obrovským ču… na střeše
Pardon, to bylo v nějaké komedii, tak jsem se neudržela ![]()
Jinak super diskuze a ty stránky od Ka-tky jsou opravdu inspirativní.
dealextreme.com postovne zdarma, zbozi velmi levne
akorat to chodi cca 3 nedele
Ahoj, určitě bych nejprv zjistila jaký tvá maminka proživá orgasmus zda klitoriální, nebo vaginální a pak už to není tak těžké něco nakoupit. Myslím, že pěkným vibrátorem nic nezkazíš. A i když bude zprvu protestovat, pak v soukromí ji hračka nedá spát…uvidíš.
Jsem taky pro nakup ![]()
A jeste dotaz mimo pro stastne majitelky..Kde mate sve milacky uskladnene?
Porad premyslim s prestavbou loznice na pokojicek a odstehovani do obyvaku, kam tu vec tak asi vhodne uschovat. Momentalne ma sve misto mezi mym oblecenim, ale skrin zustane nadale v detskem pokoji..
yenkee píše:
Ahoj, určitě bych nejprv zjistila jaký tvá maminka proživá orgasmus zda klitoriální, nebo vaginální a pak už to není tak těžké něco nakoupit. Myslím, že pěkným vibrátorem nic nezkazíš. A i když bude zprvu protestovat, pak v soukromí ji hračka nedá spát…uvidíš.
u vibrátoru je to jedno jaký máš orgasmus protože se s ním dá dráždit i klitoris
zuzka.mamka píše:
u vibrátoru je to jedno jaký máš orgasmus protože se s ním dá dráždit i klitoris
Souhlasim.
Jinak ja ho mam ve skrini,mela jsem ho v supliku ale mala je velka vsetecka ![]()
no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no
![]()
zuzka.mamka píše:yenkee píše:u vibrátoru je to jedno jaký máš orgasmus protože se s ním dá dráždit i klitoris
Jsem rady, ze jste mi potvrdily, ze nezalezi na zpusobu dosahnuti orgasmu…sem si to tedy myslela…ale nebyla sem si jista…ja tedy taky vibrose nerozlisuju
Jinak uskladneno mame v manzelovo supliku s ponozkama…mame je v takovy velky tasticce kosmeticky ![]()
A myslim, ze asi objednam nejaky z odkazu od Katky…moc se mi libi a jsou elegantni
Mamca ma narozky 29.6. tak uz se docela tesim, co ona na to
myslim ale, ze bude rada ![]()
zuzka.mamka píše:
no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no![]()
lllucie píše:zuzka.mamka píše:
no tak já ho měla v šuplíku v nočním stolku do té doby než mi unikl z dohledu synovec a přišel ho ukázat švagrovi a švagrový, mírnej trapas no![]()
![]()
![]()
![]()
No booooze![]()
![]()
![]()
![]()
At nekecaj, ze doma zadnej nemaj
![]()
![]()
![]()
Jezis to by mohla udelat nase mladsi pred tchyni…jsem si temer stopro jista, ze do minuty by chlap byl sirotek
![]()
![]()
věř mi že tihle dva doma žádný nemají, oni měli sex jen dvakrát jednou když dělali synovce a podruhé když dělali malou elenku, a největší sranda je na tom to, že pokaždé to dělali jednou a ona přišla za 14 dní těhotná ![]()
já pracoval v čb v erotic city, asi 2 roky, pak jsem z toho otěhotněla, ale co mi tam chodilo za lidi, to by mě nikdo neuvěřil, od mladasů co rádi experimentovaly, po důchodce co jely v SM a hůř, teď pokaždý když vidím nějakýho dědu s berlí si říkám jestli taky nemá někde doma schovaný bič a pouta ![]()
ale dle mého výzkumu když si chodily samotné ženy pro vibrátory, 95 žen ze 100 nedosahovalo orgasmus při sexu, jen s pomocí dráždění klitorisu, takže osud byl k nám hodně nespravedlivý, a tohle by si měly chlapy uvědomit jelikož oni to mají podstatně jednoduší, a omlouvám se ale chlapy jako tvůj táta by zasloužily profackovat, já patřím také do té většinové skupiny, a svého muže jsem také musela trochu popstrčit aby si uvědomil že mi při sexu prostě chybí ta sladká tečka na konci ![]()
pardon za román…
Gina108 píše:ka-tka píše:…a rovnou před dům vám ho zaveze reklamní auto s obrovským ču… na střeše
Nevim kdo se ptal, ale ty lelo jsou zabalene v cerne krabicce- luxusni, kazdy by si myslel, ze je v tom sperk- a taky je, jen ne na noseni na ven![]()
plus je to jeste v satenovem pytlicku.
Pardon, to bylo v nějaké komedii, tak jsem se neudržela
Ty voho, Gino, dostala jsem asi 5 minutový záchvat smíchu, když jsem si to představila, takhle už jsem se dlouho nezasmála!!
Ani jsem nemohla popadnout dech. Úplně jsem to auto viděla a ještě jak zatroubí jako to zmrzlinový
a všichni důchodci jsou v oknech, ale hlavně, že je ten nenápadně předávaný balíček v černý fólii!
Takže Ti ten příspěvek musím fakt pochválit!
Jinak jsem taky pro, máma má narozeniny 23.6., to je skoro stejný, ale já husa už jí koupila houpací lavici
No, za rok má další narozeniny
Jo a podej nám sem pak zprávu, co mamina na to! ![]()
Hmm tak premyslim nad tim, zda by to uvitala moje moje mamka. V posledni dobe si spis stezuje na to, ze na sex nema chut vubec, tak premyslim, zda by ji to navnadilo… ![]()
Právě jsem řekla manželovi od plic, co si myslím o jeho rodičích a prásknul dveřma… asi se budu muset aspon na čas taky poohlídnout po vibrátoru, beztak už dýl koketuju s myšlenkou ho pořídit, ale nemám odvahu se svěřit ![]()