Vibrator pro mamku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
11.6.10 14:22
Anonymní píše:
Právě jsem řekla manželovi od plic, co si myslím o jeho rodičích a prásknul dveřma… asi se budu muset aspon na čas taky poohlídnout po vibrátoru, beztak už dýl koketuju s myšlenkou ho pořídit, ale nemám odvahu se svěřit :-D

Se nesvěřuj a kup si ho! ;)

Jinak já už jsem taky pár skrýší musela obměnit, protože se párkrát zadařilo, že mi ho děti na návštěvě vyštrachaly. Momentálně je v šatní skříni hodně vysoko. TO vím přesně! :oops:

Rozhodně napiš, jaká byla maminčina reakce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.10 00:09

Tak se hlásím do skupiny těch,kdo vybrátor nemají.Občas mě to napadlo,pořídit si ho,ale stud nějak nedovolí jednat dál.Ale co tady čtu,tak mě děláte radost,že na tom není nic divného.S manželem jsme o tom nemluvili,ale myslím,že on by se nebránil ničemu…Jen nevím,kde ho koupit.Do bochodu se stydím,přes net se bojím,že přijde balík a bude poznat,že je uvnitř něco erotického.
Jo a co tu někdo psal o tchýni?Tak ta moje se může zbláznit i z toho,že někdo užívá horm.antikoncepci :lol: Takže jsem nikdy před ní neřekla,že patřím také do většinové supiny zodpovědných žen.

• Citovat
  • Upravit
1342
12.6.10 03:41

Holky urcite dam vedet, az nejaky vyberu a pak o reakci se taky podelim:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.6.10 08:56

Asi bych se citila hooodne trapne,kdyby mi moje dcera dala takovy prezent,a to nejsme ani jedna nijak pruderni.A reakce tveho taty ,az na nej nekde narazi,bude taky zajimava,mamka si bude muset najit dobry ukryt a pri pouziti se smirit s moznosti odhaleni.Vezmi to z druhe strany-koupila by ti maminka vibrator kdyby sis postezovala na mizerny sex ?Asi tezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
13.6.10 10:57

Muzu rict, ze mamka by mi vibrator nekoupila - jak pisu, vim, ze do shopu by nesla, tak prece jenom uz je starsi rocnik…proto ji ho chci koupit ja…vis, prijde mi celkem smutny, ze od nejakych 55ti let, ale pravdepodobne uz to trva delsi dobu…by nemela ze sexu nic mit…proc? me osobne by to stvalo, mrzelo…sexualni uspokojeni je dle meho celkem dulezita soucast spokojenyho zivota…chapej, ona sama se do shopu neodhodla, mozna by ji ani nenapadlo, ze vibrator je fakt pro zenu vyborna vec, pokud v sexu neni spokojenana, net sice pouziva, ale velmi omezene…takze na nejake diskuse jako je tato, asi nenarazi… jako pochubyju, ze tata na nej nekde narazi…opravdu napriklad v supliku s pradlem se ji opravdu nehrabe…a jako kdyby nerazil, mozna by se mu konecne rozsvitilo - to, ze sex s nim ji neuspokojuje, mu rikala, jak uz jsem psala stokrat…ale vysledek nulovy…jsem moc rada, ze vetsina jste me podporily…uz mam vymysleno, ze zamluvim stul pizzerce, pujdu jen ja, mamka a moje holcicky - koupime kytku, Bara s Hani kazda nejakou malickost a vibrator zabalim do balicku do darkovy tasticky a reknu otevrit az doma a nejlepe napriklad v koupelne :mrgreen: takze jestli se bude skutecne citit trapne, tak myslim, ze v takovych podminkach to prezije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3212
14.6.10 18:10

Tak jsem doma nadhodila vaše téma a nesetkala jsem se s pochopením. A jako odpověď jsem řekla že si teda řeknu mamce. Bude ráda že ví co k narozkám a já budu spokojená :mrgreen: :mrgreen:
Jen se chlap asi zblázní :zed: :pankac: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.6.10 12:46
Katˇula píše:
Tak jsem doma nadhodila vaše téma a nesetkala jsem se s pochopením. A jako odpověď jsem řekla že si teda řeknu mamce. Bude ráda že ví co k narozkám a já budu spokojená :mrgreen: :mrgreen:
Jen se chlap asi zblázní :zed: :pankac: :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak ať se chlap víc snaží, abys neměla pro teno dáreček důvod. Totle mu řekni ;) Uvidíš, co on na to :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.6.10 16:22

Radeji bacha na schazovani chlapa ohledne sexu,vetsinou jsou v teto oblasti malicherni a v extremu si muzou chtit potvrzovat „chlapackost“ u jine.Vibrator bych navrhla jako zpestreni pro oba s moznosti experimentu a pri stavnatem popisu toho,co s nim delat,se manzel urcite chytne.A i kdyz si ho chces primarne poridit jen pro sebe, tak manzelovi zduraznuj to spestreni pro oba,urcite vis,jak chytre na nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
15.6.10 16:40

To je dobrá diskuze :lol:
No, pro mamku nevim nevim, ale jestli se ti už svěřila, tak v tomhle směru je ti otevřená, tak to zkus. V nejhorším zůstane v šuplíku :wink:
Taky mám doma jeden kousek, přiznám se ale že to je u nás novinka posledních měsíců. Byla jsem po porodu nějaká zablokovaná a při sexu to děsně bolelo a vůbec hrůza trauma… Ale jen po psychické stránce, fyziologicky bylo vše OK. Gyndr říkal, že čím víc se to trénuje, tím rychleji se zas odblokuju :-)Takže jsem si koupila vibrátor jako terapeutickou pomůcku. A docela to funguje, zatím to sice ještě není ono, ale je to na dobrý cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gagča
14.9.10 20:31

no když už máte tak super vztah, že se ti svěřila, tak proč ne… Je to pohoda :-) Já tedy s mojí mámou tak daleko nejsem, ale jdi do toho. kup jí nějakej veselej holčičí, ať se nelekne, žádnej kovovej …

• Citovat
  • Upravit
gagča
14.9.10 20:33

třeba tenhle je takovej nevinnej na první pohled :-)
 http://sexprotebe.cz/…-ruzova.html

• Citovat
  • Upravit
etatinek
14.9.10 21:29
gagča píše:
třeba tenhle je takovej nevinnej na první pohled :-)
http://sexprotebe.cz/…-ruzova.html

No toto… :-D :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
179
11.2.11 14:11

akorat to taky resim a nakonec sem vybrala tenhle a prijde mi fakt decentni a ani nevypada jako ty „drivejsi napodobeniny penisu“ !!!!
 http://lelodesign.cz/…lo-gigi-259/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.11 14:15

Ahoj já jsem dostala vibríska od manžela k narozeninám. Pošád jsem si z něho utahovala, že mě ho nekoupí, poté bylo velké překvapení, že mě ho opravdu dal. I když tenkrát nevím jestli milé či nemilé, myslím mi to vyrazilo dech s tím, že jsem mu řekla, že jsem si dělala srandu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky