Vibrator pro mamku?

1342
9.6.10 20:30

Vibrator pro mamku?

Holky strucne a jasne :mrgreen: Koupily byste nektera svoji mamce vibrator? bo nejakou obdobnou pomucku? Mami se mi zkratka sverila, ze sex v jejim manzelstvi je nic moc…nebudu rozepisovat, ale ona si proste nestihne nic uzit…otec je sobec odjakziva,tudiz ten nic neresi…Takze me napadla tahle varianta…vim, ze ona do shopu nepujde, tudiz bych ji vibrose chtela dat ja jako darek…je ji 55let…diky za nazory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
9.6.10 20:34

Kdyby se mi moje sverila - urcite bych koupila. Ale nejprve zjisti, co od neho ocekava. Jaky ma orgasmus, zda vaginalni, nebo klitorialni?

Mohu doporucit Lelo lily, nebo Lelo Ela......mam oba.
Jsou jak prakticke, tak i elegantni, cena trosku vyssi, ale stoji to za to.

lelodesign.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.6.10 20:35

Wauu, tak to je odvážný dárek pro vlastní matku :nevim: Záleží na tom, jaký máte vztah, ale jestli hodně blízký a jsi si jistá, že se jí to nějak nedotkne, tak proč ne? Myslím ale, že ty ji znáš nejlépe, tak to musíš posoudit ty. Ale já vibrátor ženě vřele doporučuji, sama ho mám a je to fakt kamarád, co nikdy neodmítne a vždy uspokojí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.6.10 20:37

hmm a co na to táta? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.6.10 20:39
lacenka píše:

LAcenko, kdyz tata mysli jen na sve uspokojeni, neptala bych se ho.

Proste, bud se mu zena sveri, ze neco ma a treba to zkusi i spolu, nebo se s vibratorem bude hrat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.6.10 20:44

No a nebylo by lepší se mu spíš svěřit že by to chtěla jinak? No asi jsem vdaná krátce (6let), ale tyhle věci řeším raděj promluvou než náhražkou…ale to už je OT pardon…

Ne já bych své mamince vibrátor nekoupila, ale spíš ji poradila aby si s partnerem promluvila a pokud jí ta hračka láká tak mu to říct a trochu to oživit. No i když své mamince neeee :oops: :oops: jako ségře klidně, ale mámě bych se styděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.6.10 20:45
lacenka píše:

Hmmm, tak s otcem se o sexu nebavim, tak to ani nebudu resit, co on na to…chtela bych mamcu potesit, jelikoz z jejich slov jsem pochopila, ze ze sexu skutecne nic nema a stve ji to…ona je pekna zenska, atraktivni, stihla…na svuj vek nevypada…tak mi je proste lito, ze zrovna v tyhle oblasti neni spokojena…bude mit na konci cervna 55let, atk to bude asi bezva darek…no na rodinny olasve ji ho asi predavat nebudu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.6.10 20:48
lacenka píše:
No a nebylo by lepší se mu spíš svěřit že by to chtěla jinak? No asi jsem vdaná krátce (6let), ale tyhle věci řeším raděj promluvou než náhražkou…ale to už je OT pardon…Ne já bych své mamince vibrátor nekoupila, ale spíš ji poradila aby si s partnerem promluvila a pokud jí ta hračka láká tak mu to říct a trochu to oživit. No i když své mamince neeee :oops: :oops: jako ségře klidně, ale mámě bych se styděla :mrgreen:

Ver, ze vim, ze kvuli tomuto problemu u nich probehlo nespocet bourlivych debat…marny…marny …v tomto smeru je pry muj otec sobec obrovsky…on ma nejspis problem, ktery by musel resit u sexuologa, ja myslim, ze to bude forma predcasny ejakulace…a on zkratka nikam nepujde…nene, tudy cesta nevede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.6.10 20:49

lllucie jestli se ti mamka svěřila tak máte v tomto směru asi blízký vztah a klidně bych to prubla. My se s mamkou o sexu vůbec nebavíme, takže si to neumím představit.Ale v tomto případě proč ne.

No a na to jestli ho použije sama nebo s taťkou bych už nechala na ní. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.6.10 20:50

no pokud mate opravdu tak super vztah a citis ze by ji neco takoveho mohlo pomoct tak proc ne :wink:
Vibrator je opravdu super vec,mam jiz nekolikaty,vzdy vyhovi,blbe nekeca a je hotov kdy ja chci :wink:

ja bych samozrejme sve matce nikdy nic takoveho nekoupila,je uz starsi a asi by omdlela kdybych ji neco takoveho dala. :lol: Navic nas vztah je na bode mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
9.6.10 20:54

Kurnik šopa, že to nenapadne moje děcka 8-)

Mamce bych vibrátor klidně dala, když spolu řešíte sex, máte k sobě blízko. V nejhorším případě zůstane v šuplíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
9.6.10 20:57

ty jo, pro me je to takova scifi predstava, ze by se mamka predemnou zminila o sexu - mamka, ktera mi ani nerekla co to je MS a kdyz segre kupovala vlozky, tak je predemnou schovavala (moje prvni MS by byla fakt super prekvapko nebejt tety, ktera se me shodou okolnosti kratce predtim ptala, jestli uz to mam a pak mi to i vysvetlila)

ale za danych okolnosti asi ano - koupila bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.6.10 20:58
ka-tka píše:
Kdyby se mi moje sverila - urcite bych koupila. Ale nejprve zjisti, co od neho ocekava. Jaky ma orgasmus, zda vaginalni, nebo klitorialni?

Mohu doporucit Lelo lily, nebo Lelo Ela......mam oba.
Jsou jak prakticke, tak i elegantni, cena trosku vyssi, ale stoji to za to.

lelodesign.cz

Kato dik za tip…moc pekny…asi objednam jeden navic do svy sbirky:-))))je fakt, ze musim jeste poresit jaky…ja jich mam asi pet a ne kazdy mi sedne…ale to je nejspis bezny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.6.10 20:59

no ja mam 4, a zatim jsemspokojena. Casem mozna jeste neco dokoupime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
9.6.10 21:01
laducha píše:
Kurnik šopa, že to nenapadne moje děcka 8-)Mamce bych vibrátor klidně dala, když spolu řešíte sex, máte k sobě blízko. V nejhorším případě zůstane v šuplíku :wink:

Ladu musis naseptavat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak presne jak pises - v nejhorsim zustane v supliku…ja ji ten balicek stejne dam mimo a reknu, at si ho rozbali sama a pak mi rekne…zas jako zkouset vibrose spolu nebudeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí