Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, kamarádka si přeje vibrátor, chceme jí ho dát jako dárek, otázka ale nastává jaký. Nemám s tím žádné zkušenosti, netuším tedy jaký zvolit. Mohly byste mi poradit, jaký vybrat? Cena kolem 1000,–. Koukala jsem na stránky Fragranti, ale je jich tam tolik, že netuším, jaký vybrat. Na recenze jsem koukala, ale vlastně nevím, jaký typ vybrat. Moc děkuji.
No, tak hlavne za 1.000.- to nebude žádná hitparáda.
Já jsem si svůj první vibrátor vybírala teda hodně dlouho a byla smířená s tím, že si za potěšení budu muset prostě připlatit. Koupila jsem si we-vibe… Nejlepší investice kterou jsem v hračkách udělala. Další dobrý mám 2v1 s wamanizerem asi za 2.500'- a je to taky šlágr. Za tisícovku moc parády nenaděláš
Ono je úplně jedno, co jí koupíte, každá si totiž musí najít, co jí bude vyhovovat. Já zakotvila snad až u desátýho…. Hlavně vybírejte spíš menší velikost
Budu mít OT. Vy co máte nějakého pomocníka, co vás vedlo si ho pořídit??
Nerýpu jen premýšlím.
![]()
@alisekR píše:
Nerýpu jen premýšlím.
Sexu mám dost, ale tohle je prostě úplně jiný prožitek. Jiná forma prožívání sexuality, jiný orgasmus…
@alisekR píše:
Nerýpu jen premýšlím.
Zanet slach😂 vazne!
Přesně, není to o nedostatku sexu, navíc se ty hračky dají použít i při sexu s partnerem. Já jsem prostě vždy věděla, že nějakou hračku chci, tak jsem si pořídila první, druhou… a už to jelo. Některé jsme si pořídili s partnerem za účelem zpestření milování.
Ahoj, kamarádka si přeje vibrátor, chceme jí ho dát jako dárek, otázka ale nastává jaký. Nemám s tím žádné zkušenosti, netuším tedy jaký zvolit. Mohly byste mi poradit, jaký vybrat? Cena kolem 1000,–. Koukala jsem na stránky Fragranti, ale je jich tam tolik, že netuším, jaký vybrat. Na recenze jsem koukala, ale vlastně nevím, jaký typ vybrat. Moc děkuji.