Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
ahojky, čípky Viburcol jsou spis na plactivost, podrazdenost a pri prorezavaní zoubku. Na prdíky je super cípek Spascupreel od stejné firmy. S obouma mam super skusenosti. Kdyz byla Karolínka malinkata, davala jsem pul cipku rano a pulku vecer a tos mela slyset tu nocni kanonadu jak se krasne vyprdankovala
. Moc ji to pomohlo. jen je hrozny jak se blbe pulí ty cípky, musis nahrat trosku nuz a podelne rozriznout. hodne zdaru
jo jeste dodam, zkus ho dat treba kazdy den tak 3-4 dni za sebou a pak den vynechat, to mi taky radila dr. ona uorednostnuje homeo coz jsem moc rada, po chemii saham az kdyz neni nic z homeopatie co by zabralo
Zdravím,
sice už asi máte po „problému“, ale my jsme teď měli stejný…
Teplo, nahřívání pecičkami, cvičení, masáže různými gely, kapičky od Espumisanu počínaje přes Lefant až po Baby Calm, prostě všechno, i občas rektální rourka a NIC!!! Teď jsem zkusila dávat Biopron® LAKTOBACILY Baby BIFI+ a myslím, že to zabralo. Malá začala pěkně prdět a kakat a je klid.
![]()
No po problému už máme,naštěstí,dlouho. Jen doplním,že čípky se vlstně neosvědčily vůbec.ani nic podobného..Prostě do 4.měsíců řval a řval,ať jsme udělali cokoliv..Každopádně,maminky at´zkouší,mimču může pomoct cokoliv..U nás pomohlo jen vyčkat ![]()
Viburcol čípky jsem synovi dávala před spaním,měla jsem pocit, že pomáhají. Jeden čípek se zavede do konečníku a je to. TAky jsem dávala přírodní kapky Babycalm.
Holky,
víte, proč někomu ty čípky pomáhají a někomu ne?
Ve Viburcolu jsou obsaženy léky
chamomilla
belladonna
dulcamara
plantago major
pulsatilla
calcarea carbonica
Čípky pomůžou jen v případě, že dítě potřebuje jeden z uvedených léků, jinak ne.
Skeptická bych byla i v případě, že dítě potřebuje chamomillu, protože D4 je velmi slabá potence (= lék má malou sílu). Chamomilla se používá na nesnesitelnou bolest, která má grády, proto je potřeba vyšší potence (15 nebo 30CH), aby tu nemoc zmákla.
Dobrý den, my máme stejný problém, chytne to malou kolem 19h a bojujeme a bojujeme ![]()
Chtěla jsem se zeptat, tak že Vám Viburcol pomohl?
My dáváme Espumisan kapky a ty pomáhají jak kdy ![]()
Děkuji za odpověď.
ahoj aj my mame vibrucol čipky.nam ich poradila na koliku dr a som s nimi spokojna davam ich vetdy ked už velmi plače a najme večer od 6ked nas to chyta…takže kludne ich použivaj,,,vedlajšie učinky nemaju…skore uzdravenie ![]()
No my máme s Viburcolem výborné zkušenosti. Většinou stačí dát 2-3 krát denně. Někdy stačí i jen jeden čípek.
Ahojky holky potřebuji radu prosím!!
mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu
při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuji radu prosím!!mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu
při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady
Ještě jsem zapomněla napsat máme koupený viburcol čípky myslíte že na prdíky pomůže a nějak neuškodí miminku? Dala bych mu čípek aby se mu ulevilo
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuji radu prosím!!mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu
při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady
Ahojky asi už máte po problémech ale nám nejvic zabralo to že jsem přestala jíst mléčné výrobky a všechno kde se mohou objevovat…