Homeopatické čípky Viburcol na koliku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
14.3.11 21:54

ahojky, čípky Viburcol jsou spis na plactivost, podrazdenost a pri prorezavaní zoubku. Na prdíky je super cípek Spascupreel od stejné firmy. S obouma mam super skusenosti. Kdyz byla Karolínka malinkata, davala jsem pul cipku rano a pulku vecer a tos mela slyset tu nocni kanonadu jak se krasne vyprdankovala :pocitac: :mrgreen: . Moc ji to pomohlo. jen je hrozny jak se blbe pulí ty cípky, musis nahrat trosku nuz a podelne rozriznout. hodne zdaru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.3.11 22:00

jo jeste dodam, zkus ho dat treba kazdy den tak 3-4 dni za sebou a pak den vynechat, to mi taky radila dr. ona uorednostnuje homeo coz jsem moc rada, po chemii saham az kdyz neni nic z homeopatie co by zabralo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.6.11 07:24

Zdravím,
sice už asi máte po „problému“, ale my jsme teď měli stejný… :cry: Teplo, nahřívání pecičkami, cvičení, masáže různými gely, kapičky od Espumisanu počínaje přes Lefant až po Baby Calm, prostě všechno, i občas rektální rourka a NIC!!! Teď jsem zkusila dávat Biopron® LAKTOBACILY Baby BIFI+ a myslím, že to zabralo. Malá začala pěkně prdět a kakat a je klid.
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.7.11 21:54

No po problému už máme,naštěstí,dlouho. Jen doplním,že čípky se vlstně neosvědčily vůbec.ani nic podobného..Prostě do 4.měsíců řval a řval,ať jsme udělali cokoliv..Každopádně,maminky at´zkouší,mimču může pomoct cokoliv..U nás pomohlo jen vyčkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinnnka
9.8.11 08:46

Viburcol čípky jsem synovi dávala před spaním,měla jsem pocit, že pomáhají. Jeden čípek se zavede do konečníku a je to. TAky jsem dávala přírodní kapky Babycalm.

• Citovat
  • Upravit
5137
9.8.11 23:32

Holky,
víte, proč někomu ty čípky pomáhají a někomu ne?
Ve Viburcolu jsou obsaženy léky
chamomilla
belladonna
dulcamara
plantago major
pulsatilla
calcarea carbonica

Čípky pomůžou jen v případě, že dítě potřebuje jeden z uvedených léků, jinak ne.

Skeptická bych byla i v případě, že dítě potřebuje chamomillu, protože D4 je velmi slabá potence (= lék má malou sílu). Chamomilla se používá na nesnesitelnou bolest, která má grády, proto je potřeba vyšší potence (15 nebo 30CH), aby tu nemoc zmákla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.12 09:48

Dobrý den, my máme stejný problém, chytne to malou kolem 19h a bojujeme a bojujeme :,(
Chtěla jsem se zeptat, tak že Vám Viburcol pomohl?
My dáváme Espumisan kapky a ty pomáhají jak kdy :?
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čapiky
28.2.12 16:08

kolika

ahoj aj my mame vibrucol čipky.nam ich poradila na koliku dr a som s nimi spokojna davam ich vetdy ked už velmi plače a najme večer od 6ked nas to chyta…takže kludne ich použivaj,,,vedlajšie učinky nemaju…skore uzdravenie :roll:

• Citovat
  • Upravit
Salvana
24.5.12 15:56

No my máme s Viburcolem výborné zkušenosti. Většinou stačí dát 2-3 krát denně. Někdy stačí i jen jeden čípek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.21 15:25

Ahojky holky potřebuji radu prosím!! :roll: mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu :( při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.21 15:28
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuji radu prosím!! :roll: mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu :( při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady :kytka:

Ještě jsem zapomněla napsat máme koupený viburcol čípky myslíte že na prdíky pomůže a nějak neuškodí miminku? Dala bych mu čípek aby se mu ulevilo

• Citovat
  • Upravit
7.10.22 21:18
@Anonymní píše:
Ahojky holky potřebuji radu prosím!! :roll: mám 3 týdny miminko a začaly nás trápit prdiky dáváme espumisan ale bohužel nám nepomáhá miminko neprdí a nějaká samo musím mu pomáhat teploměrem aby se vykakalo a vyprdilo. Cvičíme, mažeme gel pupík a teplou plenu přikládáme a dáváme na bříško a bez úspěchu :( při kojení se kroutí a odthahuje se od prsu je neklidný má někdo zkušenosti co by mohlo pomoci?? Dneska jsem koupila fenyklový čaj myslíte že by to mohlo pomoci s prdíky? Jinak já od porodu jsem na dietě jím jen chleba z druhého dne, tmavé pečivo a mažu jen sýr, paštika, jogurty bílé activie a activie ovocná a přesnidávka s piškoty a piju kojící čaj a čistou vodu ani teplé jídlo nejím díky za rady :kytka:

Ahojky asi už máte po problémech ale nám nejvic zabralo to že jsem přestala jíst mléčné výrobky a všechno kde se mohou objevovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová